Gwiezdne wrota

Stargate
1994
7,2 72 tys. ocen
7,2 10 1 71844
5,7 21 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum filmu Gwiezdne wrota

i Nie ma Bata :D

ocenił(a) film na 10

Noo Nie ma Bata ! Najlepszy Film Sci-Fi Jaki Widziałem i Widziec Będę:D a Serial Jeszcze Lepszy Bo Oczywiscie O'Neill-a gra Richard Dean Anderson :D :D :D

użytkownik usunięty
BrATeK

Oj , oj... Serial owszem jest dobry, ale nie dorównuje filmowi. Nie mogę się doczekać dwóch nowych Stargate'ów Emmericha :)

Hmm jesli serial nie dorównuje filmowi fabularnemu a plotki sa prawdziwe to sie zawiedziesz bo kolejne 2 Stargate maja byc kontynuacja serialu nie filmu fabularnego. 1 ma byc finalem walki z Ori a kolejny o czyms innym

Remington_Steele

Wow, serio są takie plany :) ? No, to jest nadzieja na fajne zakończenie. Już obawiałem się, że mój ulubiony serial umrze z braku koncepcji w kolejnym sezonie.

Co do filmu... Zgadzam się, że jest to jeden z najlepszych film s-f jaki widziałem i wątpie, żeby w najbliższym czasie coś tak fajnego powstało. Teraz jak ktoś już robi film s-f, to zwykle (nie zawsze oczywiście) wychodzi z tego jakiś lekki filmik bez głębszej fabuły (niektóre są nawet bardzo fajne, ale to nie to samo) albo kompletna szmira, na którą nie warto patrzeć.

ocenił(a) film na 9

JEŚLI BĘDĄ NOWE FILMY PEŁNOMETRAŻOWE ;] NIECH CHOCIAŻ DORÓWNAJĄ STAR GATE z 1994 TO JUŻ BĘDĘ BARDZO ZADOWOLONY :) tak w ogóle to chyba Star Gate z 1994 to jeden z pierwszych filmów gdzie użyto 3dstudio i jemu podobnych programów na skalę jak w Terminatorze II ;] bo po T2 długo długo nic była pustka w S-F jeśli chodzi o efekty 3d komputerowe...

KREATOR

Obawiam się że to bedzie poprostu dłuższy odcinek aniżeli film fabularny spod gwizdy Gwiezdnych wrót z 1994 roku.

ocenił(a) film na 10
Remington_Steele

na jesien 2oo7 mają byc 2 wersje kinowe(ale na DvD, niestey w kinach tego nie bedzie ;/): Stargate: The Ark of Truth i Stargate: Continuum ...