PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273934}

Gwiezdny pył

Stardust
2007
7,3 149 tys. ocen
7,3 10 1 148512
6,9 42 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

Świetny film!

ocenił(a) film na 10

Ostatnio obejrzalem wiele filmów i ten okazał się najlepszym z nich. Moja ocena to 10/10.

Mam pytanie czy ktoś słyszał może o kontynuacji tego filmu?

ocenił(a) film na 8
fejcon

raczej nie,film był właściwie na podstawie książki i chociaż nie był z nią do końca zgodny ale zakończył się podobnie,
jednak nigdy nic nie wiadomo może producenci skuszeni sukcesem będą chcieli coś jeszcze nakręcić,lecz ja niestety nic jak narazie nie słyszałam

ocenił(a) film na 10
fenix

Jeszcze do tego to "nieszczesne" zakończenie, ale mam nadzieje, że ten film zarobił ogromną kasę. Wtedy napewno napaleni na forse produceni będą chcieli przedłóżyć historie i czerpać z niej dalsze zyski.

fejcon

To że się napalą na kasę producenci i jeśli zrobią kontynuację tego filmu to wcale nie znaczy że napewno bedzie on tak dobry. przecież prawie zawsze kolejna część jakiegoś filmu jest znacznie gorsza od pierwszej, a często nawet robi się z niej kompletny niewypał. Zaczyna się robić to już regułą że im więcej kontunuacji ma jakiś film tym każda następna jest gorsza od poprzedniej. Ja uważam, że niektóre filmy takie jak ten nie powinny mieć kontynuacji jeśli mają ją spartolą bo wtedy i pierwsza część traci na wartości.