Biorąc pod uwagę jakość obrazu,dźwięku,lektora, reklamy...lepiej kupić na dvd (lub BD) i oglądać wtedy kiedy będziemy mieli na to ochotę...polecam bo film znakomity.
J.w. , jako , że będzie to premiera telewizyjna, i z oczywistych powodów przyciągnie masę widzów przed telewizory, możemy się spodziewać MEGA długich reklam. Pewnie skończy się koło 1.30. Pozdrawiam fanów TVN (Telewizji wzajemnej adoracji).
Po co kupowac dvd jak w necie za darmo mozna ogladnac z napisami albo z lektorem, tez kiedy sie chce
Jakość obrazu,dźwięku jest nieporównywalna w ogóle . Jak się ma dobrą plazmę, blu-ray i hiendowy zestaw audio, to filmy on line z neta są jak drewniane koła w ferrari.
Bez obrazy, ale Twoje posty brzmią jak reklama filmów na dvd. Ja nie mam nic przeciwko, wręcz popieram (choć ogólnie na `pierwszy rzut` oglądam właśnie online bądź w tv, co by nie kupić jednak kota w worku). Aczkolwiek wszyscy już chyba zrozumieli, że wolisz dvd z o-niebo-lepszym-obrazem-i-dźwiękiem ; p. A tak ogólnie to propsuję Stardust, jeden z filmów, do których bardzo chętnie wracam < 3.
A Tobie TVN płaci za reklamę czy co? Latasz po całym Filmwebie i spamujesz informując co kiedy wyświetli ten badziewny kanał.
Dobra, dobra, już nie gwiazdorzcie tak i nie przesadzajcie, że taka zła jakość obrazu, jak nie było Blu-raya to nikt nie narzekał, a teraz wielce wszystko się nie podoba. Ciekaw jestem ile procent ludzi ma tak naprawdę taki odtwarzacz i kogo stać na zakup każdego filmu, którego ma się ochotę zobaczyć.