PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273934}

Gwiezdny pył

Stardust
2007
7,3 149 tys. ocen
7,3 10 1 148510
6,9 42 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

24 grudnia o 21:40 premiera TVN!

Morgan_94

Biorąc pod uwagę jakość obrazu,dźwięku,lektora, reklamy...lepiej kupić na dvd (lub BD) i oglądać wtedy kiedy będziemy mieli na to ochotę...polecam bo film znakomity.

adammarzenka

J.w. , jako , że będzie to premiera telewizyjna, i z oczywistych powodów przyciągnie masę widzów przed telewizory, możemy się spodziewać MEGA długich reklam. Pewnie skończy się koło 1.30. Pozdrawiam fanów TVN (Telewizji wzajemnej adoracji).

rafffal

Dlatego mam na dvd, ogladam kiedy chce z o niebo lepszym obrazen i dzwiękiem.

użytkownik usunięty
adammarzenka

Po co kupowac dvd jak w necie za darmo mozna ogladnac z napisami albo z lektorem, tez kiedy sie chce

Jakość obrazu,dźwięku jest nieporównywalna w ogóle . Jak się ma dobrą plazmę, blu-ray i hiendowy zestaw audio, to filmy on line z neta są jak drewniane koła w ferrari.

użytkownik usunięty
adammarzenka

Bez obrazy, ale Twoje posty brzmią jak reklama filmów na dvd. Ja nie mam nic przeciwko, wręcz popieram (choć ogólnie na `pierwszy rzut` oglądam właśnie online bądź w tv, co by nie kupić jednak kota w worku). Aczkolwiek wszyscy już chyba zrozumieli, że wolisz dvd z o-niebo-lepszym-obrazem-i-dźwiękiem ; p. A tak ogólnie to propsuję Stardust, jeden z filmów, do których bardzo chętnie wracam < 3.

Morgan_94

A Tobie TVN płaci za reklamę czy co? Latasz po całym Filmwebie i spamujesz informując co kiedy wyświetli ten badziewny kanał.

użytkownik usunięty
Telewidz

Dobra, dobra, już nie gwiazdorzcie tak i nie przesadzajcie, że taka zła jakość obrazu, jak nie było Blu-raya to nikt nie narzekał, a teraz wielce wszystko się nie podoba. Ciekaw jestem ile procent ludzi ma tak naprawdę taki odtwarzacz i kogo stać na zakup każdego filmu, którego ma się ochotę zobaczyć.

popieram.