Jedynie fabuła jako tako ciekawa, a realizacja filmu przeciętna, wogóle Ci aktorzy tak na siłę grali, a ten Robert de Niro albo ostatnio mu coś odwala albo dają mu takie pojebane role, bo często widziałem ostatnio bardzo denne role z jego udziałem w różnych filmach. Praktycznie ta ocena jest za samą fabułę a film mogę jedynie polecić do pooglądania z rodziną :E.
elementy komedii też były ciekawe np. z tym osłem zaczarowanym na człowieka, chociaż moim zdaniem powinno być tutaj więcej czarnego humoru.
głównie wolę to wszystko, co w Stardust w filmach opatrzonych właśnie kategorią fantasy, niż wciśnięte gdzieś pomiędzy kryminał a komedię romantyczną, fabuła była słodziaśna, to wszystko było zamierzone, a takiej Niani w Nowym Jorku etc, nie wypada już to tak wspaniale.
Rola De Niro nie była zła, zastanawiałam się przez chwilę, kto inny mógłby ją zagrać? Robert De Niro po tak smacznej karierze, może spokojnie pobawić się w hidden wrażliwego, dobrego wujka.
Choć rzeczywiście powinno byc więcej Gaimana...
Deniro zagrał genialnie,dla samego kapitana szekspira warto ten film obejrzeć,za każdym razem jak mierzy kiecki rycze ze śmiechu ;-)