Podchodzilem do tego filmu z lekka rezerwa, sam nie wiedzialem co sadzic o nim (slyszalem tylko co nieco od znajomych) skusilem sie i musze powiedziec ze ich opinie byly nie pelne :( Film nie jest dobry ... tyklo swietny ;) Zabawne skecze, ciekawa fabula, ciekawe polaczenie swiata "bezmagicznego" z tym magicznym. Przygoda polaczona z romantycznym watkiem to juz bylo czesto ale nie pokazane z takim rozmachem i cieplem. Polecam wszystkim.
Zgadzam się z autorem.
Pomimo ze nie słyszałam przed obejrzeniem filmu żadnych opinii na jego temat to podchodziłam z rezerwa.
Ale bardzo miło sie zaskoczyłam. :)
Świetna gra aktorska, zabawne sceny, ciekawy pomysł, ogólnie super!
naprawdę polecam! :D
Na początku nie chciałam iśc na to do kina bo wydawał się taki dziecinny ale obejrzałam i uważam że jest świetny. Dużo efektów specjalnych dobry brytyjski humor i dobra obsada.Co może być wiecej.Zrelaksowałam się przy nim na tyle że byłam zawiedziona kiedy się skończył ha ha ode mnie ma maksimum punktów
Całkowicie zgadzam się z tą opinią! Byłam w kinie i gdy seans się skończył, wyszłam pełna podziwu. Nie spodziewałam się czegoś aż tak tak dobrego. Świetna obsada i efekty specjalne. Fabuła była tak dobrze połączona, że nie gubiłam się w poszczególnych wątkach. Na prawdę warto iść na ten film. Trzyma w napięciu i ma wspaniały klimat.