PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273934}

Gwiezdny pył

Stardust
2007
7,3 149 tys. ocen
7,3 10 1 148512
6,9 42 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

Podchodzilem do tego filmu z lekka rezerwa, sam nie wiedzialem co sadzic o nim (slyszalem tylko co nieco od znajomych) skusilem sie i musze powiedziec ze ich opinie byly nie pelne :( Film nie jest dobry ... tyklo swietny ;) Zabawne skecze, ciekawa fabula, ciekawe polaczenie swiata "bezmagicznego" z tym magicznym. Przygoda polaczona z romantycznym watkiem to juz bylo czesto ale nie pokazane z takim rozmachem i cieplem. Polecam wszystkim.

kwiat44

Zgadzam się z autorem.
Pomimo ze nie słyszałam przed obejrzeniem filmu żadnych opinii na jego temat to podchodziłam z rezerwa.
Ale bardzo miło sie zaskoczyłam. :)
Świetna gra aktorska, zabawne sceny, ciekawy pomysł, ogólnie super!
naprawdę polecam! :D

kwiat44

Na początku nie chciałam iśc na to do kina bo wydawał się taki dziecinny ale obejrzałam i uważam że jest świetny. Dużo efektów specjalnych dobry brytyjski humor i dobra obsada.Co może być wiecej.Zrelaksowałam się przy nim na tyle że byłam zawiedziona kiedy się skończył ha ha ode mnie ma maksimum punktów

ocenił(a) film na 10
kwiat44

Całkowicie zgadzam się z tą opinią! Byłam w kinie i gdy seans się skończył, wyszłam pełna podziwu. Nie spodziewałam się czegoś aż tak tak dobrego. Świetna obsada i efekty specjalne. Fabuła była tak dobrze połączona, że nie gubiłam się w poszczególnych wątkach. Na prawdę warto iść na ten film. Trzyma w napięciu i ma wspaniały klimat.