PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273934}

Gwiezdny pył

Stardust
2007
7,3 149 tys. ocen
7,3 10 1 148512
6,9 42 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

Nudny Przewidywalny Gniot

użytkownik usunięty

Ten film to jeden wielki bełkot, który ogląda sie bez żadnych emocji w dużych męczarniach. Jedyny moment, który mi sie podobł (jeśli można tak to nazwac) to napisy końcowe...ufff w końcu upragnione napisy końcowe...., bo ileż można katować widza taką tandetą? Nudna flakowata przewidywalka fabuła. Film całkowicie bez napięcia, bez klimatu bez żadnego zaskoczenia. Dno Dna

Racja, racja nie ma to jak porządne napisy końcowe:)Naprawdę szanuję twój gust. Bardzo....wyszukany:D

Co do reszty- nudzisz się to nie oglądaj.Mamy Cię podziwiać bo tak dzielnie wytrwałeś do końca tej "wielkiej męczarni"?
Mi tam się film bardzo podobał.Chcesz napięcie to sobie horror oglądnij.I weź się chłopie zastanów zanim znowu walniesz 1/10.

ocenił(a) film na 8

twoja wypowiedź to dno dna. twój profil to dno dna. ty to dno dna. i ta wypowiedzia dosiegnelam twojego dna:D pzdr

a od filmu sie odczep, mogl ci sie nie podobac ale nie musisz publicznie na niego rzygac. i tyle w tym temacie. a film jest cudny

ocenił(a) film na 9

napisałeś 'ogląda się bez żadnych emocji'. gdybyś napisał 'oglądałem bez żadnych emocji' to bym się nie przyczepiła. jednak w ten sposób sugerujesz, że film nie ma prawa podobać się nikomu. a mi właśnie bardzo się podobał. i następnym razem popracuj trochę nad wypowiedzią.
co do napisów - były świetne, ale nie najlepsze xdd

ocenił(a) film na 10

Skąd ty żeś się urwał ? Kolejny niekontrolowany przypadek osoby która chce zaistnieć. Gada co mu ślina na język przyniesie . Film był że tak powiem Super i widzę że większość osób myśli podobnie ale zawsze się znajdzie taki pryszcz na wiecie czym .

Pozdr !!!

Nie wiem co o tym sądzić, jestem facetem a film normalnie mnie tak poruszył ze brak słów :) może nie był "wyśmienity" ale bardzo dobrym mogę go nazwać. :) kocham ludzi którzy wypowiadają się tak, jakby mieli licencje krytyków filmowych xDD ps. bełkot to ty tutaj wypisałeś ;) pozdrawiam.