PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273934}

Gwiezdny pył

Stardust
2007
7,3 149 tys. ocen
7,3 10 1 148510
6,9 42 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

Zgadzacie się ze mną, że ten film jest dużo ładniejszy jeżeli chodzi o zdjęcia od jakiegoś Avatara, którego produkcja kosztowała pewnie 100x więcej? Zastanawiam się po co teraz tworzy się tony efektów specjalnych kiedy nie trzeba.

ocenił(a) film na 10
dfab

w sumie to racja.dla mnie rewelacyjny film,oglądałam ze 3 razy i take that nagrało do niego swietną piosenkę.dla mnie 10\10.i jeszcze dodatkowo kawał dobrego humoru:))

ocenił(a) film na 7
dfab

Ten film jest generalnie "dużo ładniejszy" od Avatara, nie tylko ze względu na zdjęcia.:)

użytkownik usunięty
Lu_0

Ten film jest generalnie dużo lepszy od Avatara, praktycznie w każdym względzie.

dfab

Lepszy, bo w istocie pokazuje Ziemię, a nie jakiś wyimaginowany świat, który i tak jest nikomu niepotrzebny. Natomiast planeta na której żyjemy jest piękna i to na niej powinniśmy się skupić.

ocenił(a) film na 10
dfab

co ty film zrobiony, żeby pokazać całą technologię filmową jaką posiadamy, porównujesz do prawdziwego filmu, w dodatku arcydzieła(gra aktorska scenariusz scenografia, muzyka,reżyseria, efekty,montaż-chyba wszystko wymieniłem,:P)

ocenił(a) film na 10
dfab

Jasne, że lepszy ;). "Ładniejszy" - owszem, a poza tym po prostu lepszy i nie ma co nad tym się zastanawiać ; )