PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273934}

Gwiezdny pył

Stardust
2007
7,3 149 tys. ocen
7,3 10 1 148512
6,9 42 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

De Niro występuje w tym filmie raptem w jednym wątku, trwa to może kilka(naście) minut, a ci go do głównej obsady dają. Coś jest nie tak? -.-

ocenił(a) film na 8
martin123154

Mi osobiście chce się z tego śmiać...

ocenił(a) film na 7
martin123154

A Mark Strong? Bardzo lubię tego aktora.

Oldri

genialnie grał, szczególnie scena walki z Tristanem kiedy był kukłą w rękach wiedźmy :)

ocenił(a) film na 7
martynique_90

Kilka chwil temu skończyłem oglądać ten film. Gdyby nie Mark Strong to dużo słabsza była by moja ocena.
btw, scenę która opisałeś najbardziej przypadła mi do gustu ;)

@co do tego ze De Niro jest niesłusznie w głównej obsadzie to się nie zgodzę. ;)

martynique_90

Chyba najlepsza scena w filmie, nieźle się nagimnastykował :D

martin123154

Toż to straszne ! :)

martin123154

wszyscy powinni znaleźć się w obsadzie bo każda postać była ciekawa :)) o każdej mogliby z większym lub mniejszym powodzeniem nakręcić kolejny film, a kapitan to jedna z ról która szczególnie utkwiła mi w pamięci, z resztą nie tylko mi. Widziałam ten film pół roku temu, a nadal śmieję się z Kapitana Szekspira ze znajomymi :)

ocenił(a) film na 10
martynique_90

dokladnie :) roda DeNiro w tym filmie moze nie jest wielka ale za to jaka!! :D tutaj liczy sie jakosc nie ilosc! to chyba moja ulubiona postac z tego filmu :) ja zawsze czekam na te scene w ktorej tanczy w haleczce ;)

edzio_88

Tak, ja też... "gadaj dokąd poszli Tancereczko!" :)))

ocenił(a) film na 7
martin123154

Nie występuje w " raptem w jednym wątku " tylko wielokrotnie widzimy go na ekranie. Zresztą wcale mnie to nie dziwi że tak go umieścili ponieważ wielkie nazwisko = większa reklama, tym bardziej że niektórzy oglądają filmy tylko ze względu na sentyment do jakiejś aktorki/aktora. A wiadomo że de Niro jest aktorem wybitnym.

ocenił(a) film na 10
martin123154

niby tak, ale z drugiej strony poza Yvaine i Tristanem, to on i Wiedźma ;) sa w kolejnosci :)

ocenił(a) film na 10
martin123154

Bo to aktor charakterystyczny, a poza tym wątek z Szekspirem był ważny dla Tristana więc go umieścili.