PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=273934}

Gwiezdny pył

Stardust
2007
7,3 149 tys. ocen
7,3 10 1 148512
6,9 42 krytyków
Gwiezdny pył
powrót do forum filmu Gwiezdny pył

Film jak najbardziej mi się podobał, jednak na pewno każdy ma jakieś sceny które by wyciał lub zmienił ;D To ja zacznę.

1. Scena w której wiedźma zmienia Tristana w mysz(nie wiem dokładnie co to jest), Yivane stwierdza, że ona jej nie widzi, i wtedy niepotrzebnie pada przypomnienie czaru który został rzucony i obijanie ciosów gwiazdy.

2. Finałowa scena w której z niewiadomego powodu bohaterowie zostają wypuszczeni, Tristan mógł uwolnić dziewczynę, i podczas próby ucieczki wiedźma mogłaby do siebie dojść i ich uwięzić.

ocenił(a) film na 8
roll_2

1. Może chodziło o to, żeby przypomnieć to widzom? A ona chciała ją trzepnąć ogólnie, za Tristiana, ale nie mogła.
2. Ona ich wypuszcza, bo zauważyła, że oni są w sobie zakochani. Powiedziała z resztą: "Złamane serce Gwiazdy nie przydałoby mi się do niczego". Jakby go od razu zabiła, to wiesz, jej serce byłoby do niczego, i nici z wiecznej młodości. Chyba, że ci chodzi o inną scenę?

ocenił(a) film na 9
Wwerk

1. Ale można było to wywnioskować po słowach, czy ty mnie wogóle widzisz?", ale ogólnie nie pdobała mi się ta scena jak próbowała ją trzepnąć ;)
2. toż ona zaczeła świecić kiedy była przypięta do stołu, no może czegoś tam nie zrozumiałem ;]