w multikinie na 20 :D jesli ktos byl to moi kolega i kolezanka to oni sie darli caly czas na cala sale nie ja! ale film i tak piekny i cudowny ;) niektory momenty mnie rozmieszyly :D np. michelle zmieniajaca sie z mloda w stara, to chyba mialo byc takie jakies straszne czy cos
Tak to miało być straszne a my z sylwią nie mogliśmy przestać sie śmiać ;p Sylwia dostałą głupawki <lol2> kurde sylwia mogła ci wysypac popcorn na łeb w kinie to może by ie cos działo i to twoje JEZUS MARIA !!!! <lol2>
I dlatego takich jak wy nie powinno sie do kina wpuszczac, zal. http://www.mfoto.pl/uploads/1240/lol_c10a7.gif tyle mam do powiedzenia.
Jeśli siedziałes/as przed nami to sorry ;P ja byłem nieźle wkurzony bo nie wpuścili nas na "Planet Terror" a ta idiotka Sylwia zaraża smiechem. Po za tym zwykle jak jestem w kinie z kimś innym jest normalnie... tylko ona tak na mnie działa ;|
Właśnie takiego gówniarstwa nie powinno się wpuszczać do kin. Na razie lepiej będzie jak pozostaniecie przy serialach w telewizji, bo KINO to dla was za wysokie progi...
A czy ja powiedziałem ze oglądam seriale ?? właśnie ci wrzyscy "Herosi" i "Zagubieni" mnie nie interesują .... jedyny serial jaki oglądam to "Twin Peaks
w kinie niekontrolowany śmiech zdarza się nawet i starszym osobom.Wygłupianie się to już inna sprawa,no ale nie można nikomu tego zabronić! Jeśli mieli dobre humory i głupawke,to siłą rzeczy musiało się to stać ;) Nie pozostaje nam nic innego jak to zrozumieć! I nie ma powodu żeby od razu atakować :))