Wczoraj udało mi sie zobaczyc ten film chociaz mialem przygody z dojazdem to kina . O to plusy fimu
1 to swietna rola Robeet De Niro oraz Miche Pleiffer role wyrazniste osobiste duzo wniezły do filmu
2 to tempo kamery szybkie
3 swietna zdiecia muzyka ktora daje emocje i napecie wciska w fotel
4 oni efekty specjalne . To plusy ale sa i minus moze jeden ale za to powazny .O otóż minus za malo akcji i efektow film mnie nie porwał az tak bardzo czasem nudny .Brak przygody malo humoru o plusem jest rowniez komentujacy wydarzenie bracia to jest wysmienite Gwiezdy pyl nie porwał mnie w 100% ale to film ktory spokounie mozna zobaczyc .moja ocena to 6.5/10
"za malo akcji i efektow film mnie nie porwał az tak bardzo czasem nudny"
To znaczy ze film jest za trudny dla ciebie :) Akcji tam jest od groma, efektów jeszcze więcej, nudą nie wiało ani razu.
"Brak przygody malo humoru"
Tym mnie wręcz powaliłeś na glebę, omal się ze śmiechu nie udławiłem XD
Lepiej poprzestań na filmach które nie zmuszają do myślenia bo widać ze ci to nie służy :)
powiem tak jezeki ci sie podobal film to super ja sie nie usmialem w kinie dlamnie akcji za malo jezeli chodzi o myslenie to moze twoje myslenie konczy sie na filmnie fantasy i moze tylko nate chodzisz bo reszty nie skapowal znalas sie znawca od myslenia