PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34738}

Halloween 3: Sezon czarownic

Halloween III: Season of the Witch
1982
4,4 5,1 tys. ocen
4,4 10 1 5094
5,2 10 krytyków
Halloween 3: Sezon czarownic
powrót do forum filmu Halloween 3: Sezon czarownic

dobry film

ocenił(a) film na 7

dobry film,to michael myers jest gniotem a nie ten film. Myers już w 1 czesc powinien zdechnąć a nie przez 6 czesci robi to samo czyli lazi i zabija a nikt go zabic nei umie i teraz jeszcze te nowe czesci puszczaja,
on przesiedzial 15 lat w zakladzie zamknietym i nagle taki sprytny jest nikt go zlapac nie umie i nie wiadomo skad umie jezdzic autem.
To wiuelki shit ten caly morderca niemowa!

ocenił(a) film na 6
Lestat_18

Wielki shit to ty masz w głowie!!! Halloween to klasyk, nie podoba się, nie oglądaj, nie komentuj. Podobno się o gustach nie dyskutuje, ale jak ktoś woli takiego gniota od pierwszych Halloween'ów, to jak dla mnie coś jest nie tak!!!

ocenił(a) film na 7
Emperor1983

Taa gniot to ty masz w głowie...a Halloween III na pewno był mądrzejszy od tego mordercy niemowy walniętego w trzy dupy a nawet gorzej...

ocenił(a) film na 6
Lestat_18

Jakieś argumenty na mądrość twojego faworyta? Uzasadnij to!!!!!!

ocenił(a) film na 7
Emperor1983

Nie chce mi sie uzasadniać. Po prostu Michael Myers to jeden wielki niewypał i jest potrzebny w świecie horrorów jak dziura w moście.

ocenił(a) film na 6
Lestat_18

Nie chce ci się uzasadniać? No to się teraz wykazałeś, nie ma co!!! A ja ci teraz udowodnię że głupi wg ciebie Michael Myers jest mądrzejszy od ciebie!!! Myers już w 1 części powinien zdechnąć, ale był na tyle cwany, że, przez 6 kolejnych części łaził i zabijał i nikt go przy tym zabić nie umiał; dodatkowo przesiedział 15 lat w zakładzie zamkniętym i okazał się taki sprytny, że zwiał i nikt go złapać nie mógł; najlepsze, że taki z niego bystrzak, że pierwszy raz za kółkiem i od razu jeździ jak w Need For Speed. Więc kolego niesympatyczny, włącz sobie kolejny raz bajkę H3 i zejdź z Myersa, bo twoje nędzne żale są tu potrzebne jak kolejna dziura w dupie!!!!!!!!!!!!!!!

Emperor1983

Tak na marginesie to wielu fanow zarzuca nielogicznosc 3 czesci...a sam wlasnie wypisales absurdy stawiajace pierwsza w kategorii bajeczek.

ocenił(a) film na 6
Sherlock91

Ta wypowiedź to był zwykły sarkazm panie Sherlocku

Emperor1983

Wiem ze to zart - ale odpisywalem raczej z uwagi na ten fragment:
"Wielki shit to ty masz w głowie!!! Halloween to klasyk, nie podoba się, nie oglądaj, nie komentuj. Podobno się o gustach nie dyskutuje, ale jak ktoś woli takiego gniota od pierwszych Halloween'ów, to jak dla mnie coś jest nie tak!!!"

ocenił(a) film na 6
Sherlock91

Dlatego napisałem PODOBNO się nie dyskutuje

Lestat_18

Myers to kultowy slasherowy zabójca idioto,a ten film to sobie ogladaj na wiosce z której sie wylęgłeś,a nie tutaj siejesz jakaś bezpodstawna,nieuzasadniona,propagande najęzdzając na takie dzieło jakim jest Halloween.....paralito.

WYKLETY

Lestat.....hahahhaha.....szkoda ze nie twilght boy...buhahHHA