dobry film,to michael myers jest gniotem a nie ten film. Myers już w 1 czesc powinien zdechnąć a nie przez 6 czesci robi to samo czyli lazi i zabija a nikt go zabic nei umie i teraz jeszcze te nowe czesci puszczaja,
on przesiedzial 15 lat w zakladzie zamknietym i nagle taki sprytny jest nikt go zlapac nie umie i nie wiadomo skad umie jezdzic autem.
To wiuelki shit ten caly morderca niemowa!
Wielki shit to ty masz w głowie!!! Halloween to klasyk, nie podoba się, nie oglądaj, nie komentuj. Podobno się o gustach nie dyskutuje, ale jak ktoś woli takiego gniota od pierwszych Halloween'ów, to jak dla mnie coś jest nie tak!!!
Taa gniot to ty masz w głowie...a Halloween III na pewno był mądrzejszy od tego mordercy niemowy walniętego w trzy dupy a nawet gorzej...
Nie chce mi sie uzasadniać. Po prostu Michael Myers to jeden wielki niewypał i jest potrzebny w świecie horrorów jak dziura w moście.
Nie chce ci się uzasadniać? No to się teraz wykazałeś, nie ma co!!! A ja ci teraz udowodnię że głupi wg ciebie Michael Myers jest mądrzejszy od ciebie!!! Myers już w 1 części powinien zdechnąć, ale był na tyle cwany, że, przez 6 kolejnych części łaził i zabijał i nikt go przy tym zabić nie umiał; dodatkowo przesiedział 15 lat w zakładzie zamkniętym i okazał się taki sprytny, że zwiał i nikt go złapać nie mógł; najlepsze, że taki z niego bystrzak, że pierwszy raz za kółkiem i od razu jeździ jak w Need For Speed. Więc kolego niesympatyczny, włącz sobie kolejny raz bajkę H3 i zejdź z Myersa, bo twoje nędzne żale są tu potrzebne jak kolejna dziura w dupie!!!!!!!!!!!!!!!
Tak na marginesie to wielu fanow zarzuca nielogicznosc 3 czesci...a sam wlasnie wypisales absurdy stawiajace pierwsza w kategorii bajeczek.
Wiem ze to zart - ale odpisywalem raczej z uwagi na ten fragment:
"Wielki shit to ty masz w głowie!!! Halloween to klasyk, nie podoba się, nie oglądaj, nie komentuj. Podobno się o gustach nie dyskutuje, ale jak ktoś woli takiego gniota od pierwszych Halloween'ów, to jak dla mnie coś jest nie tak!!!"
Myers to kultowy slasherowy zabójca idioto,a ten film to sobie ogladaj na wiosce z której sie wylęgłeś,a nie tutaj siejesz jakaś bezpodstawna,nieuzasadniona,propagande najęzdzając na takie dzieło jakim jest Halloween.....paralito.