Widzę, że mam swojego fana, który mnie zaczął cytować. Twoja znajomość interpunkcji i siła argumentów mnie poraziła. Natomiast finalny argument bez Lucasa w ogóle nie byłoby "Gwiezdnych wojen" (co więcej w ogóle tego nie podważam) jest na poziomie Białowąs — krytycy nie istnieją bez filmowców.
A co do klapy finansowej to rozczarujesz się, bo miała być trylogia Hana, na szczęście skończy się tylko na tym jednym gniocie. I link mogę dodawać, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem nowym w internetach. Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że wyraziłem się przychylnie na temat przyszłych filmów z uniwersum "Gwiezdnych wojen" z nowymi bohaterami.
Zawsze się znajdą ludzie, no pewnie. Znaleźli się też tacy, którzy twierdzą, że "Kac Wawa" jest lepsza od filmów Bergmana. Idealnie do nich pasujesz ;)
''Widzę, że mam swojego fana, który mnie zaczął cytować ''
Tu nie chodzi o bycie twoim fanem tylko , o to że z tobą gadam .
''Twoja znajomość interpunkcji i siła argumentów mnie poraziła. ''
Mam lata praktyki jeśli chodzi o dyskusje w internecie
''A co do klapy finansowej to rozczarujesz się, bo miała być trylogia Hana, na szczęście skończy się tylko na tym jednym gniocie ''
Czas pokaże jak będzie z dalszymi częściami tego filmu .
'' I link mogę dodawać, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem nowym w internetach ''
Tu na portalu może i jestem nowy ale mam dłuższe lata praktyki od dyskusji w necie niż ty .
. ''Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że wyraziłem się przychylnie na temat przyszłych filmów z uniwersum "Gwiezdnych wojen" z nowymi bohaterami. ''
Skoro uwielbiasz TFA i TLJ to twoja sprawa zauważ tylko że tu na portalu jest cała masa przeciwników tych filmów .
''Zawsze się znajdą ludzie, no pewnie. Znaleźli się też tacy, którzy twierdzą, że "Kac Wawa" jest lepsza od filmów Bergmana. Idealnie do nich pasujesz ;) ''
Nie obraz sie ale dałeś kiepskie porównanie
Ciebie to cieszy że film o solo okaże sie kapią ? jeśli tak to podaj racjonalne ku temu powody . Pierwszy raz sie spotykam z takim przypadkiem by kogoś cieszyło by film okazał sie kapą więc stąd to pytanie .
Co do twej radości że niby nie będzie kontynuacji solo , to nie jest JESZCZE POTWIERDZONE INFO BO gościu Jon Kasdan wypowiedział sie tak swym zdaniem . I jest znak zapytania przy artykule Han solo gwiezdne wojny historie nie doczeka sie sequela .
A to jeszcze żaden dowód
Internetowy praktykancie nauczy się czytać ze zrozumieniem. Nigdzie na napisałem, że TFA i TLJ to świetne filmy. O tym drugimi świadczy, chociażby moja recenzja na filmwebie. Google nie boli.
Nie przejmuj sie wogóle negatywnymi opiniami na ten film , takim osobom trudno jest zrozumieć pozytywne oceny \opinie .
"Wogóle" piszemy osobno. Myślenie sprawia Ci problem? Nawet w dobie gdzie internet podkreśla błędy, popełniasz takie byki? Wstyd!
trafił sie maniak ortografii dla którego zwracanie uwago jest istotne WSTYD TOTALNY .
''Myślenie sprawia Ci problem? ''
Nie tym tonem do mnie . Jestem GrandAdmiralThrawn
Taka sugestia ode mnie. Nie warto mu odpisywać, gdyż w żaden sposób nie da rady z nim dyskutować normalnie. On by chciał, żeby każdy się mu podporządkowywał, wnioskując tak z tego, co pisze - choćby na temat oceny filmu. Napiszesz jedno, potem będzie z różnych kont ci odpisywał, z tego powodu, że mu się nie spodobało twoje zdanie. Mnie osobiście to bawi, jak z różnych kont do mnie pisze - nie wiem z ilu już do mnie pisał, a ja mu nawet nie dałem odzewu na to. Ale chodzi głównie o to, że rozmowa z nim do niczego konkretnego nie prowadzi. Próbować można, ale szczerze nie warto ;)