Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Solo: A Star Wars Story
2018
6,7 80 tys. ocen
6,7 10 1 80232
6,2 56 krytyków
Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

I co malkontenci

ocenił(a) film na 8

Łyso wam teraz xD

GrandAdmiralThrawn

Widzę, że mam swojego fana, który mnie zaczął cytować. Twoja znajomość interpunkcji i siła argumentów mnie poraziła. Natomiast finalny argument bez Lucasa w ogóle nie byłoby "Gwiezdnych wojen" (co więcej w ogóle tego nie podważam) jest na poziomie Białowąs — krytycy nie istnieją bez filmowców.

A co do klapy finansowej to rozczarujesz się, bo miała być trylogia Hana, na szczęście skończy się tylko na tym jednym gniocie. I link mogę dodawać, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem nowym w internetach. Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że wyraziłem się przychylnie na temat przyszłych filmów z uniwersum "Gwiezdnych wojen" z nowymi bohaterami.

Zawsze się znajdą ludzie, no pewnie. Znaleźli się też tacy, którzy twierdzą, że "Kac Wawa" jest lepsza od filmów Bergmana. Idealnie do nich pasujesz ;)

ocenił(a) film na 10
DziurawaMarysia

''Widzę, że mam swojego fana, który mnie zaczął cytować ''
Tu nie chodzi o bycie twoim fanem tylko , o to że z tobą gadam .

''Twoja znajomość interpunkcji i siła argumentów mnie poraziła. ''
Mam lata praktyki jeśli chodzi o dyskusje w internecie

''A co do klapy finansowej to rozczarujesz się, bo miała być trylogia Hana, na szczęście skończy się tylko na tym jednym gniocie ''
Czas pokaże jak będzie z dalszymi częściami tego filmu .

'' I link mogę dodawać, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem nowym w internetach ''
Tu na portalu może i jestem nowy ale mam dłuższe lata praktyki od dyskusji w necie niż ty .

. ''Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to zauważyłbyś, że wyraziłem się przychylnie na temat przyszłych filmów z uniwersum "Gwiezdnych wojen" z nowymi bohaterami. ''
Skoro uwielbiasz TFA i TLJ to twoja sprawa zauważ tylko że tu na portalu jest cała masa przeciwników tych filmów .

''Zawsze się znajdą ludzie, no pewnie. Znaleźli się też tacy, którzy twierdzą, że "Kac Wawa" jest lepsza od filmów Bergmana. Idealnie do nich pasujesz ;) ''
Nie obraz sie ale dałeś kiepskie porównanie

Ciebie to cieszy że film o solo okaże sie kapią ? jeśli tak to podaj racjonalne ku temu powody . Pierwszy raz sie spotykam z takim przypadkiem by kogoś cieszyło by film okazał sie kapą więc stąd to pytanie .

ocenił(a) film na 10
DziurawaMarysia

Co do twej radości że niby nie będzie kontynuacji solo , to nie jest JESZCZE POTWIERDZONE INFO BO gościu Jon Kasdan wypowiedział sie tak swym zdaniem . I jest znak zapytania przy artykule Han solo gwiezdne wojny historie nie doczeka sie sequela .

A to jeszcze żaden dowód

GrandAdmiralThrawn

Internetowy praktykancie nauczy się czytać ze zrozumieniem. Nigdzie na napisałem, że TFA i TLJ to świetne filmy. O tym drugimi świadczy, chociażby moja recenzja na filmwebie. Google nie boli.

ocenił(a) film na 10
DziurawaMarysia

Wystarczy że napisałeś że sw Disneya jest lepsze od prequeli Lucasa

GrandAdmiralThrawn

Nie, nie wystarczy trollu interpunkcji. xD

ocenił(a) film na 10
karras

Nie przejmuj sie wogóle negatywnymi opiniami na ten film , takim osobom trudno jest zrozumieć pozytywne oceny \opinie .

GrandAdmiralThrawn

"Wogóle" piszemy osobno. Myślenie sprawia Ci problem? Nawet w dobie gdzie internet podkreśla błędy, popełniasz takie byki? Wstyd!

ocenił(a) film na 10
DziurawaMarysia

trafił sie maniak ortografii dla którego zwracanie uwago jest istotne WSTYD TOTALNY .

''Myślenie sprawia Ci problem? ''
Nie tym tonem do mnie . Jestem GrandAdmiralThrawn

ocenił(a) film na 5
DziurawaMarysia

Taka sugestia ode mnie. Nie warto mu odpisywać, gdyż w żaden sposób nie da rady z nim dyskutować normalnie. On by chciał, żeby każdy się mu podporządkowywał, wnioskując tak z tego, co pisze - choćby na temat oceny filmu. Napiszesz jedno, potem będzie z różnych kont ci odpisywał, z tego powodu, że mu się nie spodobało twoje zdanie. Mnie osobiście to bawi, jak z różnych kont do mnie pisze - nie wiem z ilu już do mnie pisał, a ja mu nawet nie dałem odzewu na to. Ale chodzi głównie o to, że rozmowa z nim do niczego konkretnego nie prowadzi. Próbować można, ale szczerze nie warto ;)

Rivaine

Masz rację, nie warto karmić trolla.

DziurawaMarysia

I to nie tylko na temat Hana Solo, jeżeli krytykuje się Dragon Ball (anime) to reaguje tak samo ;)