PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714149}

Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Solo: A Star Wars Story
2018
6,7 80 tys. ocen
6,7 10 1 79744
6,3 64 krytyków
Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Z filmami w uniwersum Star Wars zauważyłem pewną zależność, otóż im mniej jest w nich jedi, tym są one lepsze. Mam tylko nadzieję, że w tym filmie w ogóle nie uświadczymy mocy i rycerzy jedi.

ocenił(a) film na 1
buterfly

Słowo ambitnie nie oznacza producenckie

Machu_filmweb

Ale dla twojej wiadomości te dwa słowa się ze sobą łączą :)

ocenił(a) film na 1
buterfly

Wiem że ty nie zrozumiesz sarkazmu

Machu_filmweb

Najpierw się go naucz .

ocenił(a) film na 1
buterfly

Po co i tak nie zrozumiesz do ciebie trzeba prosto pisać bo nie zrozumiesz

Machu_filmweb

Wiem że miałem racje nie musisz potwierdzać - Biedaczek sili się na sarkazm choć nie wie co to takiego :)

ocenił(a) film na 10
buterfly

do tego typa to jest jak do ściany . Nic do niego nie dociera niech żyje w swym urojonym świecie .

ocenił(a) film na 10
buterfly

i co sądzisz o jego podejściu ? on wbił sobie do głowy że jest dorosły a ja i ty nie .

Gokussb

Na razie tego nie potwierdził :)

ocenił(a) film na 10
buterfly

wystarczy że wbił sobie do łba że mam bajkowy świat , skoro muminki mam ocenione na 10 . A jak nie widzisz w tym nic złego to według niego to źle oznacza .

I jest to prawdą że muminki oglądałem w dzieciństwie . Teraz ich nie oglądam . A nowsze animacje tego anime mi nie odpowiadają mam sentyment do starszej produkcji

Gokussb

Bajki są tez po to żeby przenosiły nas w bajkowy świat - Ale przecież on ''ogląda'' tylko ambitne produkcje :) .

ocenił(a) film na 10
buterfly

Owszem są po to bajki byśmy przenieśli sie w bajkowy świat . Ale jak natrafi sie na typa którego obaj znamy , to ciężko u niego o logiczne myślenie . Zgadzasz sie tu ?

Gokussb

w 200 % :) .

ocenił(a) film na 10
buterfly

i fajnie .

ocenił(a) film na 1
Gokussb

Tobie już bajek starczy dziecko

ocenił(a) film na 1
buterfly

Wstyd bajki w tym.wieku

Machu_filmweb

Człowieczku nawet nie wiesz co oglądam :)

ocenił(a) film na 1
buterfly

Mówisz że bajki Cię przenoszą w bajkowy świat więc co oglądasz

Machu_filmweb

Bo wyobraź sobie po to są też robione - Z bajek w dzieciństwie oglądałem http://www.filmweb.pl/serial/Papirus-1998-223821

z anime to Yu-Gi-Oh! - http://www.filmweb.pl/serial/Yu-Gi-Oh-2000-447829

Król szamanów - http://www.filmweb.pl/serial/Kr%C3%B3l+szaman%C3%B3w-2003-258728

Jednak bardzo wątpię że cokolwiek byś zrozumiał z fabuły tych produkcji, jak nie odróżniasz nawet tak prostego podziału na bajki i anime :)

ocenił(a) film na 1
buterfly

W dzieciństwie każdy oglądał ale po 30+ żenada goku i taki wyrośnięty dzieciak zabrania mi krytykować film o solo

Machu_filmweb

Tak rzeczywiście wielka żenada bo przypominał sobie serial z dzieciństwa -Naprawdę weź się chłopie ogarnij .

Co od twojego krytykowania - krytykujesz aktora ale nawet nie masz ochoty iść i zobaczyć go w tej roli ;)

ocenił(a) film na 1
buterfly

Krytykuję pomysł na film ale gdy się na codzień odświeża muminki w wieku 30+ to ma się problem ze rozumieniem przekazu

Machu_filmweb

Krytykujesz pomysł na film którego nie widziałeś :) .

ocenił(a) film na 10
buterfly

Sam sie przekonujesz że dyskusja z tym typem nie ma najmniejszego sensu . Jemu sie ubrdało we łbie że może do woli krytykować film o solo

ocenił(a) film na 1
buterfly

Ps czy komiks to.Książka ?

Machu_filmweb

Ty tak na serio :) - Ale odpowiem komiks nie jest książką .

ocenił(a) film na 1
buterfly

Czyli anime jest bajką nie filmem

Machu_filmweb

Między komiksem a książką są różnice, między anime a bajką też - Chociażby w wyglądzie postaci :)

ocenił(a) film na 1
buterfly

wygląd postaci rysunkowej definiuje czy coś jest bajką czy nie

Machu_filmweb

Między innymi owszem - Widać znaczące różnice :)

ocenił(a) film na 1
buterfly

A nie uważasz że anime od bajki odróżnia fabuła bo gdyby postać muminka i jego dziecinne przygody zrobić na styl anime czym by był bajką czy anime

Machu_filmweb

Nie byłaby też dlatego gdyż nie stworzyli ją Japończycy :)

ocenił(a) film na 1
buterfly

Czyli gdyby muminka stworzyli Japończycy był by anime

Machu_filmweb

Mam nadzieje że pomogłem :) - http://dbnao.net/forum/viewtopic.php?t=1851

Machu_filmweb

Anime przeważnie jest na podstawie mangi :)

ocenił(a) film na 10
buterfly

Ale według logiki tego typa między anime a bajką nie ma różnic

ocenił(a) film na 10
buterfly

nie gadaj z tym typem wogóle do jego łepetyny nic a nic nie dociera

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
buterfly

Nie widzisz że dyskusja z tym typem nie ma sensu ?? Do niego nic a nic nie dociera . Ubzdurał sobie we łbie że może do woli krytykować film o solo . Machu filmweb to alterkonto znanego multikonciarza szefostwu portalu .

Gokussb

Może chociaż zrozumie że anime to nie bajka :)

ocenił(a) film na 10
buterfly

Do takich jak on nie dotrze że między anime a bajką są różnice znaczące . Z tego typu ludźmi co nie dostrzegają różnic w anime i bajką sie nie DYSKUTUJE .

Szefostwu portalu trzeba go zgłosić

Gokussb

Dlatego też podesłałem mu link - Będzie prościej :)

ocenił(a) film na 10
buterfly

jemu sie wcale nie należą żadne tłumaczenia . Obaj próbowaliśmy przemówić mu do rozsądku i nie dało sie . Niech żyje w swoim urojonym psychopatycznym świecie . Każdy kto wejdzie w tematy i przeczyta jego płacz to będzie wyśmiany .

ocenił(a) film na 1
Gokussb

Co to jest mulcikonciarz

ocenił(a) film na 10
buterfly

Jak jemu sie wydaje że może do woli wylewać żale na ten film o solo , to jego sprawa . I tak po premierze tego filmu każdy go zjedzie za spam . Jeśli sie mu wydaje że płacząc spowoduje że , ludzie go tu poprą sie myli .

ocenił(a) film na 10
buterfly

I tak każdy go zjedzie na forum za spam

ocenił(a) film na 1
Gokussb

mulcikonciarz ?

ocenił(a) film na 1
Gokussb

Co ty tam bredzisz