Po zwiastunie nie mam ochoty na oglądanie tego filmu. Kto jak kto, ale żaden aktor nie zagra Hana Solo tak jak Harrison Ford.
Oj:) Ja też po zwiastunie pomyślałam, że to będzie straszny film - choć jestem b.pozytywnie nastawiona do Dysneya i w ogóle całej tej nowej historii.
Alden w zwiastunie taki jakiś był niewyraźny. Jasne, że to nie Ford - tu nie tyle chodzi o porównanie - ale o pewne wrażenie, jakie aktor wywiera w danych scenach. Alden jest po prostu dość niski, o okrągłej, gładkiej buzi i tyle. A przecież to powinien być ktoś z ikrą, takim trochę zawadiackim(!!!) urokiem.
W zwiastunie - w jednej scenie - widać jak Woody Harleston zabrał całą scenę dla siebie.
Dobrze, że Cheewe jest:)!
ja też jestem pozytywnie nastawiony na ten film . Tylko to forum ma utrapienie w postaci Machu filmweb ,już żale wylewa na ten film .
ty to już nic nie pisz . Każdy zna twój lament na ten film , i to z banalnych powodów o kiepską fabułe i o uważanego przez ciebie źle dobranego aktora na główną role . Nikt praktycznie z tobą na tym forum NIE gada .
nie zabawiaj sie jakbyś był nauczycielem polskiego , net nie jest na to miejscem . A jeżeli ci sie wydaje że net służy to tego typu możliwości , to TY cierpisz na schizofrenie nie ja .
nikt z tobą gadać nie chce . Nie widzisz tego ??? . Jak nie to niech to dotrze w końcu do ciebie
a kto na tym forum chce gadać z tobą ???????? . Czy ktoś dzieli z tobą twój lament na ten film ?? .
Przejrzyj to forum o tym filmie i sam sie przekonaj że każdy na ten film czeka . Jeżeli w mych postach dostrzegasz głupotę , to nie wiem czemu do mnie na nowo piszesz
więc źle widzisz . Nikt masowo na ten film nie narzeka prócz ciebie , jesteś na tym forum jedyny . I przestań do mnie pisać nawet jak najdzie cie ochota
Więc nie licz że będę ci odpisywał . Twe konto powinno mieć per bana , moderator już wysłał na ciebie zgłoszenie do administracji .
spróbuj udowodnić swe racje któremuś z moderatorów tego portalu . Prawdopodobieństwo że któryś z nich cie poprze jest znikoma
brak ci kolegów ?? którzy nie podzielają twego żalu ?? Na tym forum ich NIE znajdziesz
naprawde sądzisz że lekarz do mnie przyjdzie , bo według ciebie jest to potrzebne ?? Żaden z lekarzy nie bierze na serio , takich przekonań jak twoich z netu .
Dostrzegasz głupotę w mych postach ?? To powinieneś milczeć i nie reagować , zamiast do mnie pisać .
Po twoich komentarzach utwierdzam się ze z Tobą jest coś nie tak nie potrafisz zrozumieć prostego sarkazmu
nie zabawiaj sie jakbyś był nauczycielem polskiego , net nie jest na to miejscem . A jeżeli ci sie wydaje że net służy to tego typu możliwości ,
''Net nie służy do typu działań jakie ty prowadzisz ,i daremny jest twój trut jak masz nadzieje że mnie zmienisz . I nie realne jest abym krytykę tutejszej garstki ludzi przyjął do siebie, kończ swoje wypociny i nie rób z siebie gorszej jednostki niż jesteś"
''Net nie służy do typu działań jakie ty prowadzisz ,i daremny jest twój trut jak masz nadzieje że mnie zmienisz . I nie realne jest abym krytykę tutejszej garstki ludzi przyjął do siebie, kończ swoje wypociny i nie rób z siebie gorszej jednostki niż jesteś"
nie dramatyzuj tak .
Zobacz tego linka
https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2018/02/08/han-solo-gwiezdne-wojny-historie-h arrison-ford/
On najwidoczniej lubi sie powtarzać z milion razy , mając nadzieje że każdy go poprze . Ubzdurał sobie że każdy z tego forum go popiera
z nim nie ma co pisać . Ma chęć sie poawanturować w komentarzach zamiast rozmawiać , ale rób co uważasz za słuszne .
Nie tylko jej mi też!!!!! porażka jak ty i.twoje gadka pod każdym postem !! i to że naskakujesz na ludzi którym ten g.. i aktor grający w nim nie wzbudza pozytywnych emocji film na sile dla kasy ze źle dobranym aktorem !!!!!