PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190020}
7,1 90 tys. ocen
7,1 10 1 89564
5,0 15 krytyków
Hannibal. Po drugiej stronie maski
powrót do forum filmu Hannibal. Po drugiej stronie maski

Jeżeli ktoś chce się dowiedzieć czegoś z tematu serii Hannibala to piszcie na temacie.

Dr_Hannibal_Lecter_2

Witam... mam pytanie... kiedy wyjdzie ksiazka "Behind the Mask"?

pozdrawiam...

unlord_3

Książka behind the mask ukaże się w stanach na jesieni tego roku. jestem autorem strony filmowej behind the mask w filmwebie :-)

Dr_Hannibal_Lecter_2

Z niecierpliwością czekam na książkę. W odróżnieniu od filmów, które wychodzą takie sobie, wszystkie książki Thomasa Harrisa trzymają poziom (mam na myśli książki zwiazane z Lecterem).

Malignus

Thomas Harris wydal lącznie 4 książki + piąta w drodze. Związane z hannibalem: Milczenie Owiec, Czerwony Smok i Hannibal + Behind The Mask. A pozatym polecam Czarną Niedzielę.

Dr_Hannibal_Lecter_2

jaki będzie polski tytuł tego filmu wie ktos może??

_piter_

muszę oglądnąć ten film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Michal1992

patrick cassidy w hannibalu napisał i stworzył całą opere do filmu[tak było napisane w ciekawostkach] czy jest gdzieć dostępna muzyka do tego dzieła lub scenopis lub co kolwiek po za tym co jest widoczne w filmie hannibal?? ps:może film super nie jest ale jest nafaszerowany odnośniami i szczegulikami które wg mnie ten film bardzo wysoko jest uważany wg mnie(jak np kolacja przy stole która jest odwóróconym znacznie ale jednak bardoz nawiazuje do alicji w krainie czarów i sceny przy stole u szalonego kapelusznika{choć to zasługa harisa a nie scota}. +muzyka która jest pięęękna:]