PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=190020}
7,1 90 tys. ocen
7,1 10 1 89564
5,0 15 krytyków
Hannibal. Po drugiej stronie maski
powrót do forum filmu Hannibal. Po drugiej stronie maski

jak dla mnie film fajny... ale ten wątek o Japonii... hmm troche to znudziło ten film...;D ale Gaspard nieźle sobie poradził w tak trudnej roli... lecz dla mnie najważniejsze jest to ze film był zaje*****!!!!!

JustLikeAHeroin

tez mi się podobał :] bardziej niż ,,milczenie owiec,, chociaż ono tez było niezłe

katie_17

Mi się baaardzo podobało :D
Uważam, że Milczenie Owiec jest niczym przy tym. ;P

ocenił(a) film na 7
Noemi_

"Milczenie Owiec" niczym? O matko, chyba źle widzę! Nie twierdzę, że "Hannibal. Po drugiej stronie maski" jest złym filmem, ale z pewnością nie dorasta "Milczeniu Owiec" do pięt. Anthony Hopkins zagrał rewelacyjnie, wykreował niesamowitą postać, a ten cały Gaspard U...cośtam pozbawił ją całej psychiki, sprawił, że Hannibal Lecter był płytki (no dobra, płytszy w odniesieniu do poprzednich części)

marta123_123

Marto, zgadzam się z Tobą. Film nie jest najgorszy, jest typowo dla ludzi, którzy np. nie widzieli wcześniejszych.

Dlatego osobiście naprawdę BARDZO nie chciałabym widzieć porównywania do poprzednich części z Hopkinsem, bo jest to...karygodne :)

ocenił(a) film na 7
JustLikeAHeroin

Wlasnie jestem po obejrzeniu wszytskich czesci trylogii i sadze ze ''Milczenie Owiec '' Bylo najlepsze najlepsza obsada aktorow. w tym Oczywiscie Hoopkins i Foster , poprostu zagrali to bardzo dobrze. Szkoda ze w Hanibalu nie zagrala Foster , przez to ten film nie mial juz takiego smaku to nie to samo . A gra Hopkinsa byla intrygujaca , jego osobowosc w filmie ciekawila widza , a w hannibal Rising on dopiero sie uczyl , odrazu nie mozna byc mistrzem , a wiec nie przesadzajcie z krotyka . Coz glowny aktor jest bardzo przystojny , ale wydaje mi sie ze nie ma co go porownywac z pierwowzorem . Lecz jego gra nie byla zla, wydaje mi sie ze sprostal zadaniu .