Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Hansel and Gretel: Witch Hunters
2013
6,4 89 tys. ocen
6,4 10 1 89060
5,1 17 krytyków
Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
powrót do forum filmu Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
paula52781

Nie, ale dla tryskającego testosteronem i nie tylko Hansela warto! :)

ocenił(a) film na 6
gejowy_marucha

Ty gł€pi zboczeńcu!!!! Jesteś skończonym idiotą! Wypisjesz tu tylko o swoich fantazjach seksualnych. Idź do burdelu dla męskich dziwek !!!!! Tam Cię przyjmą z otwartymi ramionami, żebyś dawał dupy zboczonym, owłosionym facetom !

akusatiw

Trzeba być idiotą, żeby uważać homoseksualizm za zboczenie! Zamknij jadaczke, PiSuarze!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
akusatiw

Obnosze sie? A co, nie wolno mi?? Mam takie same prawa, jak kazdy inny! Duzo uzytkownikow (zwlaszcza uzytkowniczek) pisze o tym, jak podoba im sie Hensel. A jak chlopak z dziewczyna trzymaja sie za rece czy caluja w miejscach publicznych to to nie jest obnoszenie sie ze swoim heteroseksualizmem? Tepy PiSuar! I co mi zrobisz?! Ale sie ciebie boje! Taki z ciebie kozak a na pewno skonczylbys na kolanach przede mna!

ocenił(a) film na 6
gejowy_marucha

Przed Tobą ???? Na pewno nie !!! A jak coś zobaczę to zgwałcę cię szczotką do kibla i zobaczysz. Gładko wejdzie Ci w2 odbyt, aż się krew poleje. Takiego harda jeszcze pewnie nie zaliczyłeś, chyba że twój mężczyzna w mundurze gwałci Cię strzelbą !!!!! Nie ma lipy ku...rwa !!!! Dzwonię po jednostki i zaliczysz bańkę na chodnik z okna wylecisz i zobaczysz !!!!

ocenił(a) film na 6
akusatiw

Ludzie ! A wy co o tym sądzicie ? :)

ocenił(a) film na 5
akusatiw

Jebać pedałów

akusatiw

ciężko po twojej wypowiedzi napisać opinie o tym filmie - nie była zbyt pomocna

ocenił(a) film na 6
paula52781

nie, ale dużo flaków

ocenił(a) film na 7