Film wydaje się niezły ale oczywiście kino cinema-city w Lublinie nie wykupiło filmu i niestety nie zobaczę go. Po prostu za-du-pie.... ;x
Możliwe, że będzie, bo w moim mieście będzie wyświetlany od 8 marca, a też myślałam, że go nie zobaczę. Myślę, że w Lublinie też wyświetlany będzie w późniejszym terminie.
Ja na film nie pójdę ale nie z powodu braku w kinach w moim miejscie... :P A co do Lublina masz racje %-)
ja mieszkam na podkarpaciu i na przyklad piła mechaniczna 3d byla grana tylko raz w krosnie miesiac po premierze, no wschodnie zadupie
Taaa, wam wszystkim na tym wschodnim zadupiu nawet piratebay-a nie otwiera :D
Nie ma w kinie? Trzeba ściągać albo jechać do jakiegoś normalnego miasta, gdzie grają.
Od chwili, w której zamknęli u mnie w mieścinie małe kino i otworzyli je(b)anego mutlipleksa dla gimbusów, moje dupsko nie pojawiło się na sali ani raz. Wolę sobie zassać z neta i obejrzeć w spokoju w domu niż siedzieć otoczony bandą żrących na umór jakieś szeleszczące gów)na imbecyli. Kiedyś to były kina.
faktycznie to jest nie do wytrzymania pelna sala ludzi w ktorej przynajmniej polowa cos zre i szelesci roznego rodzaju opakowaniami
"Kiedyś to były kina"
A były , były.
Tylko w wawie z najbardziej znanych mało co się obstało
W miejscu Moskwy Stoi biurowiec z Silver Screenem
W Relaksie jest szmateks- szczyt hańby.
Skarpy nie ma.
W Feminie ma być Biedronka.
Nie wiem jak z Wisłą , Luną i Bajką - nie zwróciłem uwagi jakoś.
Za moich czasów w kinie za szeleszczenie czy gadanie dostawało się oper a jak się ktoś stawiał to i po mordzie w promocji ;-)