Nie! On wyskoczył wczoraj z mojej lodówki . ALe myślałem, że to złodziej to go zbiłem za karę. Ale on jest dziwny, tak jak ja pozdrawiam serdecznie
Karolaka i Szyca i tak nie przebije :P A z dwojga złego wolę Rennera, od tamtych dwóch oglądać. Może spokojnie z lodówki wyskakiwać :P
z mojej może wyskakiwać codziennie... ^^ niby po co innego poszłam na to do kina :P
Eh jak tak biedak będzie wyskakiwał z każdej lodówki, to starości z pewnością nie doświadczy ^^
Jeśli ma tak wyskakiwać z tych lodówek to niech chociaż zrobi wam jakąś kanapkę albo coś :)
mam nadzieję że z Twojej lodówki teleportuje się do mojej ;) fajny jest. taki zawadiaka. uwielbiam go za "Hurt Locker" i serial "The unusuals"
Skąd w tym małym rozumku zrodziła się myśl, że cokolwiek mnie obchodzi co o mnie myślisz? Twoja arogancja jest (UWAGA, TRUDNE SŁOWO - zapraszam na sjp.pl) wprostproporcjonalna do twojego rozumu...
Jesteś idiotą !!!!!!!!!!!! nwerwiasz mnie tylko, !!!!!!!!! no może Cię obchodzi ?!??!?! jeb..ać
Sam jestes idiota i z kazdym postem dostarczas nam na to nowych dowodow :) A jeb..ac to jeb..ac to cie bedzie tatus w kakao jak wroci w nocy...
Ja erotomanem? To ty gdzies tu na forum snujesz jakies chore fantazje o gwalceniu kijem drugiego faceta az poleje sie krew... Czyzbys chcial odreagowac krzywdy zaznane w nocy w domu rodzinnym?
? Jakie krzywdy ? To były groźby, ale skierowane nie do Cb, tylko do takiego jednego użytkownika !!! Śledzisz mnie, czy co. Należy mu się, za te durne rzeczy o których wypisuje non stop
Sugerujesz coś ? krzywdy w nocy.... Cb w domu chyba jeszcze gorzej je.bali niż mnie. hehehe
Mnie nikt nie jeb.al. Ale dobrze, ze ty w koncu przelamales sie i przyznales, co sie dzieje w teoim domu :)
A, Ty?????????????????????????????????/ kup sobie wibrator jełopie jeden. Albo wstąp do wojska !!!!! Wtedy nauczysz się życia !
Nie potrzebuje wibratora, mam chłopaka :) Nie jest z wojska - a mnie bardzo kręcą faceci w mundurach - ale też nosi mundur, policyjny :)
!!! hah. Żeby nie, że coś sugeruje, ale w wojsku jest męski prysznic...... jak chcesz to zapisz się do wojska to tam bd Cię je.bali w dupę kiedy tylko zechcesz, bo coś widzę, że zdradzasz swojego mężczyznę w mundurze. Cały czas wypisujesz o jakiś seksualnych fantazjach z jakimś aktorem.
Wojsko to homofobiczna instytucja z homogobicznym podlochem z malych wiosek! Ale tobie by sie taka jazda pod prysznicem przydala, z takim malym rozumkiem i tak tylko do tego sie nadajesz!
A fantazje erotyczne ma kazdy i to nie jest zadna zdrada, PiSSopato!
Frajer !!!! Przydała mówisz?!?!?!?!? Weź idź coś ze sobą zrób człowieku niedowartościowany bo mnie wkur...wi/....a...sz rudy ch.uju niemyty
Mam nadzieję, że z mojej również wyskoczy :D Bardzo lubię filmy z Rennerem, zwłaszcza jeśli gra główną rolę ;)