PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520860}

Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Hansel and Gretel: Witch Hunters
2013
6,4 89 tys. ocen
6,4 10 1 88988
5,1 17 krytyków
Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
powrót do forum filmu Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Jeremy Renner za chwilę z lodówki wyskoczy

ocenił(a) film na 9
Nadgnity

mam nadzieję, że będzie to moja lodówka:)

annikki27

Dobre :D

ocenił(a) film na 3
annikki27

Hehehe :D

ocenił(a) film na 6
annikki27

Nie! On wyskoczył wczoraj z mojej lodówki . ALe myślałem, że to złodziej to go zbiłem za karę. Ale on jest dziwny, tak jak ja pozdrawiam serdecznie

Nadgnity

Ciacho z lodówki..? Rennera nigdy nie za dużo! Diecie anty-Rennerowej mówie NIE!

Nadgnity

Karolaka i Szyca i tak nie przebije :P A z dwojga złego wolę Rennera, od tamtych dwóch oglądać. Może spokojnie z lodówki wyskakiwać :P

ocenił(a) film na 3
Dark_Incubus

To prawda chociaż Szyc i Karolak ograniczają się raczej do polskich lodówek :)

Nadgnity

Może, ale przez nich strach otworzyć nie tylko lodówkę, ale i konserwę :P

ocenił(a) film na 7
Nadgnity

z mojej może wyskakiwać codziennie... ^^ niby po co innego poszłam na to do kina :P

ocenił(a) film na 7
Bene

Dokładnie:)

ocenił(a) film na 6
Bene

Eh jak tak biedak będzie wyskakiwał z każdej lodówki, to starości z pewnością nie doświadczy ^^

ocenił(a) film na 7
Nadgnity

Z mojej też może śmiało wyskakiwać :D

ocenił(a) film na 3
Sayuki78

Jeśli ma tak wyskakiwać z tych lodówek to niech chociaż zrobi wam jakąś kanapkę albo coś :)

ocenił(a) film na 7
Nadgnity

Dobrą kanapeczką bym nie pogardziła.

ocenił(a) film na 9
Nadgnity

Tylko Renner widzi jak gasi się światełko w lodówce!

Nadgnity

z mojej tez może chętnie wyskoczyć bardzo lubię tego aktora ma świetny warsztat a jak śpiewa ♥

Nadgnity

mam nadzieję że z Twojej lodówki teleportuje się do mojej ;) fajny jest. taki zawadiaka. uwielbiam go za "Hurt Locker" i serial "The unusuals"

Nadgnity

Jeśli wyskoczy mi spod kołudry to nie mam nic przeciwko, bylbey został na dłużej!

gejowy_marucha

Jesteś obrzydliwy!

ocenił(a) film na 6
lolobarolo

Z, tym się z Tb zgodzę, ale i tak Ciebie nienawidzę !!!!

akusatiw

Skąd w tym małym rozumku zrodziła się myśl, że cokolwiek mnie obchodzi co o mnie myślisz? Twoja arogancja jest (UWAGA, TRUDNE SŁOWO - zapraszam na sjp.pl) wprostproporcjonalna do twojego rozumu...

ocenił(a) film na 6
lolobarolo

Jesteś idiotą !!!!!!!!!!!! nwerwiasz mnie tylko, !!!!!!!!! no może Cię obchodzi ?!??!?! jeb..ać

akusatiw

Sam jestes idiota i z kazdym postem dostarczas nam na to nowych dowodow :) A jeb..ac to jeb..ac to cie bedzie tatus w kakao jak wroci w nocy...

ocenił(a) film na 6
lolobarolo

? Jesteś głupim erotomanem ! Skończ już

akusatiw

Ja erotomanem? To ty gdzies tu na forum snujesz jakies chore fantazje o gwalceniu kijem drugiego faceta az poleje sie krew... Czyzbys chcial odreagowac krzywdy zaznane w nocy w domu rodzinnym?

ocenił(a) film na 6
lolobarolo

? Jakie krzywdy ? To były groźby, ale skierowane nie do Cb, tylko do takiego jednego użytkownika !!! Śledzisz mnie, czy co. Należy mu się, za te durne rzeczy o których wypisuje non stop

ocenił(a) film na 6
lolobarolo

Sugerujesz coś ? krzywdy w nocy.... Cb w domu chyba jeszcze gorzej je.bali niż mnie. hehehe

akusatiw

Mnie nikt nie jeb.al. Ale dobrze, ze ty w koncu przelamales sie i przyznales, co sie dzieje w teoim domu :)

ocenił(a) film na 6
gejowy_marucha

A, Ty?????????????????????????????????/ kup sobie wibrator jełopie jeden. Albo wstąp do wojska !!!!! Wtedy nauczysz się życia !

akusatiw

Nie potrzebuje wibratora, mam chłopaka :) Nie jest z wojska - a mnie bardzo kręcą faceci w mundurach - ale też nosi mundur, policyjny :)

ocenił(a) film na 6
gejowy_marucha

!!! hah. Żeby nie, że coś sugeruje, ale w wojsku jest męski prysznic...... jak chcesz to zapisz się do wojska to tam bd Cię je.bali w dupę kiedy tylko zechcesz, bo coś widzę, że zdradzasz swojego mężczyznę w mundurze. Cały czas wypisujesz o jakiś seksualnych fantazjach z jakimś aktorem.

akusatiw

Wojsko to homofobiczna instytucja z homogobicznym podlochem z malych wiosek! Ale tobie by sie taka jazda pod prysznicem przydala, z takim malym rozumkiem i tak tylko do tego sie nadajesz!

A fantazje erotyczne ma kazdy i to nie jest zadna zdrada, PiSSopato!

ocenił(a) film na 6
gejowy_marucha

Frajer !!!! Przydała mówisz?!?!?!?!? Weź idź coś ze sobą zrób człowieku niedowartościowany bo mnie wkur...wi/....a...sz rudy ch.uju niemyty

Nadgnity

Mi to może wyskakiwać :pp Bardzo lubię tego aktora. :))

ocenił(a) film na 8
bielka_film

Mam nadzieję, że z mojej również wyskoczy :D Bardzo lubię filmy z Rennerem, zwłaszcza jeśli gra główną rolę ;)

ocenił(a) film na 10
Nadgnity

jest mega seksowny wiec filmy z nim moglabym ogladac codziennie