PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520860}

Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Hansel and Gretel: Witch Hunters
2013
6,4 89 tys. ocen
6,4 10 1 88988
5,1 17 krytyków
Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
powrót do forum filmu Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Totalne głupoty!

ocenił(a) film na 3

Jeżeli ktoś zobaczył oceny 8 i średnia ocenę 6 i ma ochotę obejrzeć ten film - stanowczo odradzam. Jaś i Małgosia nie zasługuje nawet na 4. On nie ma nic wspólnego z Van Helsingiem. Van Helsing ma niesamowity klimat i ciekawą fabułę. Jaś i Małgosia nie ma ani jednego ani drugiego. Humor - jaki humor? Mam się śmiać z tego jak flaki fruwają na prawo i lewo? Śmieszne za to jest jak główni bohaterowie są na maxa zrobieni i przekoloryzowani. Takie coś jest dopuszczalne w bajce dla dzieci ale nie w filmie dla "dorosłych". Masakra, przed takimi filmami trzeba ostrzegać a nie zachęcać do oglądania. Fakt, że Jaś i Małgosia jest nieźle zrobiony - dlatego zasługuje na 4 a nie na 1.

ocenił(a) film na 7
Orbb

won ogladac mode na sukces

ocenił(a) film na 8
Orbb

Gdzie tam "Moda na Sukces", "M & Młdłości" mają ten niesamowity klimat z Van H i ciekawą fabułę.TAAAAM bohaterowie są na maxa prawdziwi (Kroczek & Kroczek, Chocipek) grają naprawdę samych siebie gdyż aktorstwo jest dla nich obce.Serdecznie polecam w wolnym czasie,oczywiście najpierw nauka w gimbolandii.

ocenił(a) film na 3
Komodos

Heh.......co za oburzenie. A za Panów propozycje dziękuję, nie skorzystam z żadnej, gdyż nie jestem fanem bajek, dawno już z nich wyrosłem

ocenił(a) film na 7
Orbb

Napinasz sie tylko nie wiem o co. W profilu masz "Dramat, Thriller, Dramat-Thriller, Dramat-Kryminał, Dramat-Komedia, Dramat-Kryminał-Thriller, Komedia, Kryminał, Komedia rom., Dokumentalny" to powiedz po co wchodzisz i komentujesz film z gatunku Fantasy,Horror,Akcja naprawdę nie rozumiem Twojego hejtu.

ocenił(a) film na 7
Orbb

taaa no co ty

Orbb

Skoro to nie jest Twój klimat, to raczej mało prawdopodobne, że film Ci się spodoba, nie znaczy to jednak, że musisz od razu być taki oburzony i negatywnie nastawiony. Poza tym nie sądzę, aby jak to napisałeś "Takie coś jest dopuszczalne w bajce dla dzieci ale nie w filmie dla "dorosłych". " - no chyba raczej "takie coś" nie nadaje się dla dzieci...

ocenił(a) film na 3
aa-kinomaniak

Ależ ja wcale nie jestem nastawiony przeciwko filmom fantasy, tym bardziej nie jestem oburzony;) Królewna Śnieżka i Łowca - dałem 8, Polowanie na czarownice - dałem 7. Nie skreślam filmu z góry tylko dlatego, że nie pasuje do mojego profilu. Po prostu albo coś jest obiektywnie dobre (włączając w to dobrą obsadę i poziom aktorstwa) albo coś jest do bani. aa-kinomaniak - chyba pracujesz w mediach, bo wyrwałeś zdanie z kontekstu i wywodzisz z tego jakieś wnioski;P Mówiąc "takie coś" wcale nie miałem na myśli Jasia i Małgosi jako filmu, tylko to, że bohaterowie są przekoloryzowani...

Orbb

Niestety w mediach nie pracuję- a nawet chciałabym, bo podobno dobrze płacą;p
Wybacz, że źle zinterpretowałam Twoja wypowiedź, nadal nie zgadzam się, co do Twojej ogólnej opinii nt. tego filmu, aczkolwiek po to jest to forum, aby każdy mógł się wypowiedzieć.
ps- nie "wyrwałeś" bo jak już to "wyrwałaś" ;p tak drobna korekta:)

ocenił(a) film na 7
Orbb

Wystarczy spojrzec na okladke i przeczytac tytul by wiedziec czy film sie spodoba czy nie, mnie film pozytywnie zaskoczyl na Van Helsingu bylem w kinie bylo duzo dzieci, bo film raczej byl dla wszystkich widzow w Jasiu i Malgosii za to jest niezla sieka i oto chodzilo nie sposob sie nudzic a ze bracia Grimm przewracaja sie w grobie to juz inna sprawa