PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520860}

Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

Hansel and Gretel: Witch Hunters
2013
6,4 89 tys. ocen
6,4 10 1 88988
5,1 17 krytyków
Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
powrót do forum filmu Hansel i Gretel: Łowcy czarownic

a ja nie mogę się doczekać uwielbiam filmy z tym klimacie ;-)

ocenił(a) film na 8
ana_lucia_cortez

też chętnie obejrzę:) lubię połączenie fantasy z horrorem:) czuję, że może to być całkiem przyzwoity film:) dobra obsada:) no i przerażająca charakteryzacja czarownic :D na pewno pójdę obejrzeć :D

ocenił(a) film na 7
ana_lucia_cortez

MI się spodobał zwiastun. O ile cały film będzie taki, to szykuje się wysoka ocena...

ocenił(a) film na 7
ana_lucia_cortez

Popieram :) Do takich filmów trzeba mieć odpowiedni dystans poza tym :) Mi się taki klimat podoba, coś w atmosferze Van Helsinga :)

ocenił(a) film na 7
ana_lucia_cortez

Też wyczekuję premiery w Polsce:D Lubię filmy, gdzie pokazują dobrze znane wszystkim historię w nowej odsłonie bądź (tak jak w tym przypadku) dalsze losy bohaterów. Chętnie zobaczyłabym w takim klimacie Czerwonego Kapturka polującego do wilkołaki, Roszpunkę polującą na wiedźmy... w sumie nie miałabym nic przeciwko połączeniu historii, coś na kształt Once upon a time (ale nie w Storybrooke tylko w ich "prawdziwej krainie") z mniej wkurzającymi aktorami:D

ana_lucia_cortez

Ja to nie wiem dlaczego Polakom to wszystko nie pasuje , co by kto nie zrobił , czy to film czy drogę na osiedlu zawsze jest źle.Ja tam lubię takie filmy i na pewno go sobie kupię jak wyjdzie na blu-ray, bo do kina jak wielokrotnie pisałem nie uczęszczam.