Co sie dzieje z tym filmem kiedy bedzie mozna go obejrzec? czekam z niecierpliwoscia a narazie cisza....
Widzałem trailery i jestem zachwycony nie widzialem filmu i czekam na niego z niecierpliwoscia
Aha, czyli obejrzałeś parę kilkuminutowych wycinków z filmu i na tej podstawie oceniasz film - którego nawet ćwiartki nie obejrzałeś - jako arcydzieło?
To tak jakby wystawić najwyższą notę produktowi kupionemu na Allegro, który jeszcze nie dotarł do nabywcy, na podstawie kilku zdjęć i krótkiego opisu sprzedawcy.
Walcie sie jeden z drugim, moje odczucie moja ocena, macie problem ze zrozumieniem tego co napisalem to nadal nie moj problem, uzyjcie wyobrazni to tak jakby grac w gre tylko ze caly czas widok z oczu chyba jest opis. Koles stworzyl fajne krotkometrazowe filmy polecam obejrzec. Nie dziwi mnie to oburzenie prawdziwych ekspertow filmwebu skoro nie potraficie wkrecic sie w klimat. Obejrzyjcie trailer swojego ulubionego filmu na ktory czekacie a nie ogladaliscie dajcie mu dyche a ja powiem ze dlaczego dajecie mu dyche skoro nie ogladaliscie bo jeszcze nie wyszedl...swietna logika, swietne myslenie. Brawo Jasiu
Dokładnie! Kompletny brak logiki w twoim postępowaniu. Nadrzędną zasadą oceniania czegokolwiek, jest ocenianie po skonsumowaniu całego produktu, nie zależnie czy to będzie film, książka czy jakaś rzecz. Ale tobie nic nie przemówi do rozsądku, tysiące takich użytkowników jak ty psują Filmweb, są jego rakiem. Za ocenianie bez obejrzenia filmu powinno się banować bezapelacyjnie ;)
" Obejrzyjcie trailer swojego ulubionego filmu na ktory czekacie a nie ogladaliscie dajcie mu dyche a ja powiem ze dlaczego dajecie mu dyche skoro nie ogladaliscie bo jeszcze nie wyszedl..." tu sam miałęś przejawy inteligencji, teraz tylko, żebyś to dostrzegł i zrozumiał :)
Po trailerach sam jestem podjarany, bo wiem, że moze być grubo. Tylko po co oceniać film, który nie ujrzał światła dziennego. Ty co jedynie oceniłeś trailer filmu. Tylko szkoda, że nie mozesz zrozumieć, że na filmwebie ocenia się filmy a nie ich trailery.
Tu nie chodzi o ten film tylko o twoje zachowanie.
W tym przypadku to spoko. Bo kazdy wie, że filmu nie ma. Więc twoja ocena nikogo nie zmyli :)
Ale wyobraz sobie, że chcesz obejrzeć jakiś film, patrzysz średnia ocen 8,8 - wooow musi być dobry, a tu sie okazuje że 20 000 ludzi dało ocene 10 po obejrzeniu TRAILERA ( dokłądnie jak ty tutaj) :)
Do tego jakiś kretyn z filmwebu , wpisze że premiera była rok temu :)
I główkujesz poł dnia, "czemu takiego zajebistego filmu nie ma nigdzie w necie".
Nawiązyjąc do twojego zapytania, słyszałem, że w tym roku maja go wypuścić, także czekamy :)
Dzieki za odpowiedz. Jeden jedyny film ktory z ktorym zrobilem wyjatek ze ocenilem na 10 jako arcydzielo a jak widac powoduje tyle zamieszania w okol ludzi ktorzy mysla ze oceniaja film tak jakby grupa ktora wrecza oscary brala pod uwage to co oni robia na fw. Moim zdaniem szkoda nerwow.
zdechłem i sczezłem, urosło na mnie drzewo, którego owoce jadła kolejna generacja ludzi i nawet najdurniejsi z nich nie mogliby uwierzyć w Twój kretnizm (choć od mojej śmierci do ich narodzin minęło już 69 lat).