O jakim buncie jest tu mowa? W tym filmie jest jakiś bunt? Że co? Boże jakie te recenzje są śmieszne.Jeden koleś napisał,że są tu nawiązania do antyku hahhah.Wymiękam.To ma być kino artystyczne? Offowe? 3 minutowa scena seksu? Albo ta z prześcieradłem? Ha,a,nie,wiem - scena z koktajlem! ^^ Szkoda,źe Ojca też nie bzyknął,mniejszości seksualne powinny zostać docenione.
Nie macie pojęcia czym jest bunt.Jak widzicie młodych pijących,palących i ruchających się - mówicie,że zagłuszają pustkę własnej egzystencji.Całe wasze życie to slogan i powtarzane hasła.
Jeślli nigdy w życiu nie brałeś narkotyków - to jesteś dupa,a nie żaden buntownik.A to jest dopiero pierwszy punkt,z następnych 300.Szkoda,że Polscy twórcy to tacy oderwani od rzeczywistości hipokryci,ale widzowie nie są lepsi i tak to się kręci.
O jakim buncie jest tu mowa? W tym filmie jest jakiś bunt? Że co? Boże jakie te recenzje są śmieszne.Jeden koleś napisał,że są tu nawiązania do antyku hahhah.Wymiękam.To ma być kino artystyczne? Offowe? 3 minutowa scena seksu? Albo ta z prześcieradłem? Ha,a,nie,wiem - scena z koktajlem! ^^ Szkoda,źe Ojca też nie bzyknął,mniejszości seksualne powinny zostać docenione.
Nie macie pojęcia czym jest bunt.Jak widzicie młodych pijących,palących i ruchających się - mówicie,że zagłuszają pustkę własnej egzystencji.Całe wasze życie to slogan i powtarzane hasła.
Jeślli nigdy w życiu nie brałeś narkotyków - to jesteś dupa,a nie żaden buntownik.A to jest dopiero pierwszy punkt,z następnych 300.Jeśli oburza cię to zdanie - to wiesz już,że bunt nigdy nie był i nie jest dla Ciebie.I nigdy tego nie zrozumiesz.Szkoda,że Polscy twórcy to tacy oderwani od rzeczywistości hipokryci,ale widzowie nie są lepsi i tak to się kręci.