może mi ktoś wyjaśnić ?
zabił łysego, a matkę też zabił? - bo najpierw porzuca jej auto a potem windą jadą
i czemu ich zabił ?
matkę też zabił. na stacji benzynowej widać kawałek jej sukienki wystający z bagażnika. scena w widzie to retrospekcja. jeśli chodzi o powód to można przypuszczać, że byli to jego rodzice biologiczni którzy oddali Marcina do domu dziecka, a on powrócił po latach, żeby się zemścić. tak mi się wydaje.
Nie wydaje mi się, żeby był aż tak pokręcony, żeby przespać się z własną siostrą i całować z matką. Chociaż kto wie...
On nie tylko calowal sie z NIBY MATKA ale tez posuwal ja w aucie. Zabil ja potem... Pokrecony nie jest glowny bohater bo on jest tylko i wylacznie wykreowany przez nieudolnego scenarzyste ktory stworzyl totalny belkot i propagowanie PATOLOGII...
propagowanie patologii? gdzie to tutaj widziałeś/aś? przecież to jest historyjka opowiedziana, nie spot telewizyjny nawołujący do kazirodztwa, ćpania ipicia...lepiej nie oglądaj już filmów bo może Cię spotkać rozczarowanie:)
Akurat w aucie ja zabija i dobrze to widać... Czemu wszyscy widza tam sex ??? Widać że się wyrywa i bije go po plecach jak on ją dusi... Eh same erotomany:p
Nie ma takiej opcji ze oddali malenkie dziecko do adopcji a dziecko wie dokladnie jak wygladaja rodzice i jak wyglada siostra po wielu latach... Bez zdjec itp.jest to niemozliwe. Tego filmu nie powinno sie analizowac bo jest to bez sensu. Jesli chodzi o ten film to przyslowie 'KAZDY BEZSENS MA SWOJ SENS' nawet tutaj nie ma prawa bytu. Ten film to poprostu jeden wielki belkot i wszystko by bylo o wiele lepiej gdyby w scenariuszu usuneli motywy ze to jego rodzice. Gdyby zabil obcych ludzi i posuwał obca dziewczyne to nawet by mialo swoj sens bo kazdy wie ze podobne swiry chodza po swiecie. Szkoda ze wprowadzili ten motyw ze uwazal ich za rodzicow... Bez tego by bylo lepiej...
A czy musial wiedziec jak oni wygladaja? Wystarczyl tylko ich obecny adres zamieszkania, ktory posiadal.
Tak tez tak myśle geniusz koniecznego jest totalny z zachwytu dałem aż 2 chociaż za pedofilska wstawki rozważałem 1
DERO FILMANIAK te pytanie pozostawiam do scenarzysty i dodatkowo bym zapytal co on bral lub co pil piszac te scenariuszowa historie ;-) ... Ale mam wrazenie ze sam scenarzysta by mial problemy z odpowiedzia na Twoje pytania... Pojechal koles po bandzie wciskajac te glupoty ze to byli jego rodzice a laska to siostra...
Twoje wypowiedzi w tym temacie to przejaw czystego debilizmu. A może po prostu oglądałeś inny film i coś ci się poyebało.
Dot. filmu: Przed zabiciem ojca Olgi (łysego), Marcin nazywa go swoim ojcem i zapowiada, że zabije również matkę (swoją). Więc niech nikogo nie dziwi, że Marcin dyma swoją siostrę i matkę. Z kontekstu filmu wynika, że był on molestowany seksualnie w dzieciństwie tak jak jego siostra (urywki nagrań wykonanych przez matkę). Możliwe, jest, że to jest jego motyw podwójnego zabójstwa.