Harold i Kumar uciekają z Guantanamo

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
2008
7,0 57 tys. ocen
7,0 10 1 57256
4,4 8 krytyków
Harold i Kumar uciekają z Guantanamo
powrót do forum filmu Harold i Kumar uciekają z Guantanamo

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
czy
o dwóch takich co ...
???

kingajkari

mi się obie części podobały tak samo więc nie porównywałem ich z powodu braku punktu zaczepienia dla porównania

ocenił(a) film na 5
kingajkari

Harold & Humar go to white castle.

a no za krótki.

kingajkari

obie do dupy ze wskazaniem, że pierwsza część bardziej do dupy

ocenił(a) film na 8
dontpanic

do dupy są twoje komentarze... co ty wiesz o dobrej komedii?

dzidzia_1984

np to że dobra komedia nie potrzebuje tematu "trawka" napisana przez amatorów którzy nigdy nie palili albo gołej ciapatej dupy żeby rozśmieszyć....

ocenił(a) film na 8
dontpanic

zwracam honor, z tym paleniem trawki i gołą dupą masz w sumie racje... aczkolwiek sporo filmów opartych na tej tematyce mimo iż prostackie jest zabawne...pierwsza część harolda to pomine... powiedzmy super zioło :) mnie rozbawiło mimo że kretyńskie...elementy w american pie z paleniem zielska i dupami...prostackie ale zabawne... więcej przykładów nie ma sensu podawać...
nie powiesz mi chyba ze motyw z ujezdzaniem geparda, który najpierw palił trawe Cie nie rozbawił :)

ocenił(a) film na 3
kingajkari

zdecydowanie

---o dwóch takich co .....

-Harold & Kumar Escape...... znacznie poniżej oczekiwań
straszne wzorcowanie się pierwszą częścią na minus. film słaby kilka lekko zabawnych chwil.filmy nie najwyższych lotów ale one mają śmieszyć a z tego zadania zdecydowanie nie wywiązuje się "dwójka" (co do zabawnej.1)

ocenił(a) film na 7
kingajkari

oczywiście white castle dużo lepsze, dwójka w niektórych momentach lekko naciągana.

ocenił(a) film na 8
kingajkari

obie części są ok :) jedynka bardziej mnie wciągnęła ale dwójka też niczego sobie;)

kaziulka4

1 zdecydowanie fenomenalna!! 2 już nie az tak smieszna, ale tez fajna ;) wiec stawiam na 1 :)

ocenił(a) film na 1
kaziulka4

Co jest takiego ciekawego w drugiej cześci ??? Przecież to kompletna klapa.

ocenił(a) film na 8
kingajkari

hmm... to może poda mi ktoś tytuł filmu,gdzie kontynuacja lepsza jest od pierwowzoru? bo mi nic do głowy nie przychodzi :) prawda jest taka ze jezelli film sie spodoba, i zarobi dobrą kasę to ludzie mimo wszystko pujdą na kontynuacje,z ciekawości i film i tak sie opłaci mimo że do bani... american pie, 7 części- kazda kolejna po pierwszej to szmira, ale ludzie chętnie oglądają... efekt motyla, oszukać przeznaczenie,piła,i wiele wiele innych... kontynuacje to albo ten sam motyw, albo prawie ten sam motyw :)

to jak zna ktos film gdzie kontynuacja jest lepsza od pierwowzoru? ;P

ocenił(a) film na 8
dzidzia_1984

haha,to jaka komedia waszym zdaniem jest bardzo dobra ??? Zapalcie kiedyś sobie i oglądnijcie to świetną komedie jeszcze raz,a motyw trawki,jest motywem jak dla mnie tak samo dobrym jak motyw w kacvegas ;)
Chociaż tam też extasy mialo swoją role :D pozdro

ocenił(a) film na 8
Imperator_8

Imperatorze, takich rzeczy co ja robiłem i robie to ciężko gdzie kolwiek znależdz...poważnie... moje młodzieżowe życie to wielkie kac vegas :) pozdro

kingajkari

"O dwóch takich co poszli w miasto" ;) oczywiście ;)