Harold i Kumar uciekają z Guantanamo

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
2008
7,0 57 tys. ocen
7,0 10 1 57256
4,4 8 krytyków
Harold i Kumar uciekają z Guantanamo
powrót do forum filmu Harold i Kumar uciekają z Guantanamo

shit

użytkownik usunięty

Scena w samolocie, N.P.Harris i farmer - to było naprawdę śmieszne, ale reszta? Niemal wszystko oparte na sraniu, sikaniu i obciąganiu... Komedia dla facetów ze... specyficznym poczuciem humoru. Dziewczyny mogą sobie ten film darować, bo jest gówniany w dosłownym tego słowa znaczeniu.

ocenił(a) film na 3

Dlaczego dziewczyny? Wszyscy moga sobie darowac, bo jest rownie niesmieszny jak prierwsza czesc. Po zwiasunie liczylem na jakis poziom 4/10, ale nawet na tyle nie zasluguje.
Zauwaz jednak jakie dostaje oceny. Niesamowite w czym gustuja dzieciaki dzis. Pokolenie Neostrady.

ocenił(a) film na 9
_Michal

hahaha, dawno mnie tak nie rozśmieszył tutejszy komentarz.

o sraniu sikaniu i obciaganiu tez mozna zrobic dobry humor ale nie w sposob jaki tutaj zrobiono - sranie dla samego srania - dokladnie jak ktos napisal - dla dzieciakow pokolenia neostrady.... zeby zobaczyli jak wygląda cipka... (kiedys seksmisja a dzis takie gówno)

ocenił(a) film na 5
dontpanic

Nie wiem dla kogo zrobiona ten film, na pewno nie dla mnie. Pierwszej części jeszcze nie widziałem. Liczyłem coś na kształt Eurotripa, przeliczyłem się. 5/10

ocenił(a) film na 6
dontpanic

Ha ha ha, dokładnie! Dzieci neo zobaczyły kilka cipek w filmie i od razu zachwyceni dają po 9/10 i 10/10.