Przepraszam,za to że może uraże kogoś swoją opinią ale dla mnie to film dla ludzi średnio rozwiniętych i ogarniętych umysłowo.Totalna klapa.
Przyznam że ten film to kompletna klapa. Chyba coś im nie wyszło,hihihi. A to peszek:)
Niektórzy z was są śmieszni.Zjeżdżacie mnie bo nie lubie "wladcy pierscieni" co w tym zlego?To moja opinia.Nie lubie mody na sukces:P ,pozdrawiam ludzi którzy pozbawieni sa kultury,tolerancji i rozumu:)
Po piersze oglądałam ten film i porównałam z innymi częściami HP. Po drugie na temat tego filmu nie da się powiedzieć więcej niż jedno zdanie. A po trzecie wyrażam własna opinie na temat tego filmu. To że jest więcej takich osób które tak sądzą bardzo mnie cieszy. Uważam nawet że osoby które są wielkimi fanami nie potrafią dać obiektywnej opini na temat filmu. Osobiście nie mam nic do książki. Czytałam ją i mi się podoba ale film to kąpletna klapa(w porównaniu do innych częci).
"nie da się powiedzieć więcej niż jedno zdanie."
O tym filmie można pisać podręczniki a że ty nie umiesz to twój problem, twoja wada.
"Uważam nawet że osoby które są wielkimi fanami nie potrafią dać obiektywnej opini na temat filmu."
BO film jest bardzo dobry i każdy fan wie dlaczego, więc jak ktoś nie lubi tego filmu to MUSI podać jakieś poważne argumenty potwierdzające jego opinię, inaczej temat nie ma sensu.
"film to kąpletna klapa(w porównaniu do innych częci)."
Nieprawda! ale to moje zdanie
No cóż... nie zgadzam się z tobą, ale szanuje twoje zdanie. A i jeszcze tylko mam uwagę do autorki tematu: jak ktoś lubi ten film to nie znaczy że jest nierozumny. Po prostu nikt nie ma takiego samego gustu :)
Po pierwsze,, my nie rozmawiamt teraz o WP tylko o HP więc nie wiem czy byłaś trzeźwa jak to pisałaś, a może ci sie pomyliło, nie wiem...
Po drugie skoro opisujesz co mówiłaś to chociaż opisuj prawdę!!! Owszem napisałaś że nie lubisz HP ale napisałaś też że ci co go lubią są umysłowo chorzy (tak to można wywnioskować) więc może nie dziw się teraz że ci ktoś zjechał bo ty obraziłaś pierwsza!!
macrad z nią szkoda dyskutować zobacz jakie "mądrości" wypisała na forum o WP, no a czy jest trzeźwa to ja w to wątpię, sądząc po jej wypowiedziach. Ona potrafi tylko jedno zdanie z siebie wykrztusić takie na siłę i do tego bez sensu, no a druga sprawa to obraża ludzi, myślę, że ma jakiś uraz z tego powodu, iż inni ludzie wyśmiewają takie filmy jak "Dziennik Bridget Jones", czy "dziś 13 jutro 30" i po prostu nie wie jak ma się odegrać to krytykuje to uderza na filmy, które mają masę fanów. Ot co, cała jej filozofia.
Ni i znowu się z tobą zgadzam. Nie wiem czy jej ktoś płaci za to pisanie bez sensu czy ona jest poprostu taka "niedorozwinięta". No cóż zarzuca komuś coś a właściwie wszystkim fanom HP a może ona sama taka jest?? Tyle powiem ze taka dyskusja z takimi ludźmi jak te dwa osobniki płci żeńskiej chyba nie ma sensu bo one nie mją argumentów, a wejść na forum i napisać że film jest głupi to każdy jeden głupi potrafi a żeby napisac argumenty to już nie ma komu.
Ludzie, dajcie sobie spokoj i nie odpowiadajcie na zaczepki tego prymitywnego indywiduum co zwie sie baska650. Na forum WP wyczynia dokladnie to samo, jest nawet na tyle zalosna, ze uzywa funkcji kopiuj - wklej:
"Niektórzy z was są śmieszni.Zjeżdżacie mnie bo nie lubie "wladcy pierscieni" co w tym zlego?To moja opinia.Nie lubie mody na sukces:P ,pozdrawiam ludzi którzy pozbawieni sa kultury,tolerancji i rozumu:)"
Nie chcialo jej sie tutaj nawet zmienic nazwy filmu na HP, to po prostu jej wypowiedz z 'dyskusji', jaka prowadzi na forum poswieconym WP.
Chodzi jej wylacznie o to, aby wzbudzic zainteresowanie swoja, niechybnie niezwykle nieogarnieta i wszechmocna w swej ignorancji i glupocie, osoba. Nie macie co probowac nawiazac z nia normalnej rozmowy, po prostu nalezy zignorowac tego typu farfocle.
pozdrawiam wszystkich, ktorzy nie wypisuja byle farmazonow.
"Nie chcialo jej sie tutaj nawet zmienic nazwy filmu na HP, to po prostu jej wypowiedz z 'dyskusji', jaka prowadzi na forum poswieconym WP."
No i dokładnie. Dlatego na forum WP namieszała bo też użyła funkcji kopiuj - wklej i zupełnie pomyliły jej się filmy a to świadczy o tym że jest nieogarnieta i prymitywna (no żeby do róznych filmów pisac to samo... nie zmieniając nawet nazwy..)
Jedyne co moge powiedzieć "ładnego" o autorze tego tematu to PRYMITYWIZM KWADRATOWY I ROZKOJARZENIE SZEŚCIENNE
Jakie podręczniki można pisać o HP?????<lol2><lol2> To mnie rozwaliło, lepszego tekstu w życiu nie słyszałam <lol>
twój problem, ale jeszcze weź mnie dobij i powiedz że zgadzasz sie z osobą, "osobą" Baską650! I jeszcze powiedz że ma rację! Ale zobacz że to juz nie tylko ja ją skrytykowałem za jej pisanie ale tez cała masa innych ludzi!! Ty zachowujesz się jak ona cos tam mi się wydaje
Ja tam nie pzrepadam za HP ale nie można obrazac osoby, że są nierozwinięte umysłowo, po pierwsze najczesciej Harry'ego oglądają dzieci i w tym wieku wiadomo, że nie mają tak rozwiniętej psychiki i swojego własnego światopogladu. Jednak sam HP nie jest aż tak debilny. Ludzie!
Nie każdy wszystko lubi i można krytykować ale krytykować kulturalnie nie obrażając! i to się też tyczy w drugą strone, nie możemy też naskakiwać na osobe której się HP nie podoba. Tolerancja...
Myśle, że moja ocena jest obiektywna.
Tak ja się zgadzam, no ale jak taka Elizabeth zaczyna obrażać to fani musza się jakos bronić, niektórzy poprostu typy Elizabeth potrafią tylko obrazić film a nie krytykować kulturalnie - o właśnie tego słowa mi tu brakowało. Ja się dziwię że ci co nie lubią HP wchodza tu i piszą obraźliwie, a jeszcze piszą że mają prawo się tym interesować to ja juz nie wiem chyba się interesują tym jak obrazić HP. Poprostu śmieszne, osoby Elizabeth, Baska650, Myst i wielu innych któzy nie mają umiejętności kulturalnego krytykowania lepiej niech tu nie wchodzą.
spotkały się dwie krytyczki: Baska650 i Elizabeth. Może to jedna i ta sama osoba??? T tak czy tak nikomu nie wmówicie swoich idiotycznych poglądów!
Powiem tak: forum nie jest tylko do zachwalania filmów. Każdy ma prawo wypowiedzieć się w dowolny sposób na dany temat...
Macrad, przestań się pluć, gdy czytasz negatywne komentarze do HP.
Gis revido!
Mają prawo, wiem ale na takie komentarze do filmu bez uzasadnień zawsze będe tak odpowiadał i koniec i tez mam do tego prawo, i wcale sie nie pluje, nie pisz głupot. Jak na razie to na tym forum pojawiają się takie dzieci jak np Baska650 i inne i nawet nie potrafią obronić swojego zdania. Poprostu żenada. Nauczcie sie najpierw pisać
macrad,ja ciagle bronie swojego zdania i je utrzymuje,to ze mam niezgodna opinie do twojej nie oznacza ze jestem dzieckiem...ty reagujesz jakbys byl dzieckiem,naprawde,napisz mi ile masz lat bo jestem ciekawa.P.S nie jestem krytykiem filmowych tylko napisalam swoje zdanie bo nie wiem czy ty wiesz ale to jest FORUM do jasnej choler*.Dzięki Kookoołka za to co napisalas,bardzo madre.pozdr
Ale może byś tak broniła swego zdania bez najeżdżania na innych a co gorsza obrażania??? Tak tu masz rację, to że masz inną opinię nie oznacza że jestes dzieckiem (i ja tak zresztą nie powiedziałem), ale o tym ze jesteś rozbestwioną pyskatą małolatą świadczy twoje zachowanie. Wogóle nie wiem co tu jeszcze robisz. Nie lubisz filmu to idź stąd, tak bardzo wolnego czasu masz?? I ty jeszcze masz czelność tu pisać?? Obraziłaś fanów i jeszcze sie pyszczysz?? Wiesz co idź lepiej bo sobie tylko pogarszasz, osmieszasz sie coraz bardziej i robisz sobie wstyd.
Taaaa,a jakbym zamilkła i tu już więcej nic nie napisała to byś na mnie najeżdżał i pisał że napisałam swoje i bałam się tu zajrzeć...NAPISZ ILE masz lat prosze cie,skoro mnie wyzywasz od małolat.Nie wywyższam się swoim wiekiem(za miesiąc skończe 18 lat) ale nie uważam się także za osobę dorosłą.Może i troche przegięłam wyzywając fanów,ale uwierz mi że ludzie z mojego otoczenia(na szczęscie jest ich niewielu) lubią Harrego Pottera i to nie są zbyt mądrzy ludzie tylko półgłówki...:/,może nie kazdy taki jest...Pozdr
ie martw się, baśka... Macrad też się na mnie pluł jak skrytykowałam Harry'ego Pottera =). Każdy ma prawo skomentować film w sposób jaki mu się żywnie podoba... Po to jest chyba FORUM, no nie?
Mi też nie podobał się ten film, bo baaardzo odbiega od książki... Zaraz pewnie przeczytam, że jestem żałosna, głupia etc w odpowiedzi Macrada.
Gis revido!
|"Taaaa,a jakbym zamilkła i tu już więcej nic nie napisała to byś na mnie najeżdżał i pisał że napisałam swoje i bałam się tu zajrzeć..."|
Mylisz się. Aż tak bardzo cię interesuje mój wiek?? Zajmij sie zwoim nieogarnientym życiem. Masz 18 lat niedługo?? Współczuję zatem, bo twoja chamska postawa tutaj nie swiadczy o tym. I nie wypisuj że cię obrazam bo mam do tego święte prawo po tym jak ty zrobiłaś to pierwsza i nie tylko ja cię skrytykowałem. Troszkę pomyśl.
|"Macrad też się na mnie pluł jak skrytykowałam Harry'ego Pottera =). "|
Usciślijmy: obraziłaś! A to jest różnica.
|"Każdy ma prawo skomentować film w sposób jaki mu się żywnie podoba... Po to jest chyba FORUM, no nie? "|
Ja też mam prawo krytykować ciebie jak mi się żywnie podoba, nie myśl sobie że to prawo dotyczy tylko ciebie.
|"Mi też nie podobał się ten film, bo baaardzo odbiega od książki"|
O tym juz pisałem 100 razy i pisałem że taki powód nie ma żadnego sensu bo film nigdy nie bedzie taki jak książka, ale dla nie któych jest to baardzo trudne do zrozumienia.
Spoko Kookoołka,ja sie nie martwie tym kimś-macrad,w domu siedze przed kompem i mam polewke z tego jak on poważnie traktuje ten film i to co sie o nim pisze...:).Pozdrawiam CIE serdecznie,jesli jeszcze jakiegos filmu nie lubisz daj znac(np Wladca pierscieni),pobluzgamy sobie razem haha:)
Macrad,no powiedz ile masz latek,obchodzi mnie to na tyle bo wyzywasz mnie od małolat a chciałabym wiedzieć w takim razie ile ty masz lat ha?
He, he, ten koleś mnie po prostu rozbraja =). Wszyscy moi kumple się z niego leją... Ciekawe, ile ma lat? Z resztą nieważne...
Nienawidzę Władcy Pierścieni ;/. Chyba mamy podobne zdanie co do tego rodzaju filmów =]. Oglądałaś może CZŁOWIEKa Z KSIĘŻYCA??
Heh,mnie też rozbraja ale cóż zrobić,zapewne my jego też rozbrajamy,tak to już jest.Ale tak sobie przeglądam fora i nieważne czy ktoś poda sensowne argumenty czy nie bluzgąjac HP i WP on zawsze pisze to samo "głupcze!","debilu!","idź sie utop w szambie".Ile lat ma Twoim zdaniem?Jak myślisz?Nie widziałam tego filmu a co?Polecasz?:) pozdrawiam:)
Co do CZŁOWIEKA Z KSIĘŻYCA - wspaniały film! Polecam go =).
Co do macrada to sądzę, że wszystkie filmy to kwestia gustu i nie powinien nikogo tak wyzywać... Ja szanuję, że on lubi HP, ale jeśli ktoś na mnie najeżdża to po prostu nie wytrzymuję i (niestety) odpisuję na takie komentarze...Muszę zdobyć "zimną krew" =).
Cóś mam przeczucie, że zaraz "dowiem się" czegoś na temat CZK od Macrada... :/
Gis revido!
To go ściągne,obejrze i Ci napisze czy mi sie podobał ok?A ile Ty masz lat Kookoołko?Skad jestes?:).Zgadzam się z Twoim zdaniem co do macrada,może ona tak poprostu wyładowywuje swoje emocje?!Pozdrawiam Cię mądry człowieku a raczej kobieto:)
He, he :-). Do mądrych osób to ja nie należę...
Macrad powinien chyba mniej angażować się w komentarze ;).
Barbara, gis revido kaj dankon!
Bardzo wszyscy jesteście śmieszni i zabawni.
|"poważnie traktuje ten film"|
A to cię gó**o obchodzi co ja szanuję a co nie! Sama sie pieklisz że cie ktoś najeżdza a sama to robisz.
|"Macrad,no powiedz ile masz latek,obchodzi mnie to na tyle bo wyzywasz mnie od małolat a chciałabym wiedzieć w takim razie ile ty masz lat ha? "|
Napewno więcej niż ty i rozmawiam z toba tak jak ty ze mna wiec sie nie dziw że poziom jest niski - ty go zaniżasz. A sie pieklij dalej, ja i tak ci nie powiem, dzieciom nie bede sie spowiadał.
|"He, he, ten koleś mnie po prostu rozbraja =). Wszyscy moi kumple się z niego leją..."|
Haha to ty jeszcze nie wiesz ile ludzi sie z ciebie śmieje. Dla mnie to jest przezabawne, jak widze ludzi którzy robią z siebie pawianów bo koniecznie chcą nabluzgac na film i fanów - to nie należy do ludzi normalnych.
|"Ale tak sobie przeglądam fora i nieważne czy ktoś poda sensowne argumenty czy nie bluzgąjac HP i WP on zawsze pisze to samo "głupcze!","debilu!",""|
TEGO SIE PO TOBIE NIE SPODZIEWAŁEM... ALE MOŻE... SŁUCHAJ ŻMIJO TO CO NAPISAŁAŚ JEST NIEPRAWDĄ BO TAK ODPOWIADAM TYLKO NA TAKIE KOMENTARZE JAK TWOJE I SIE NIE DZIW POTEM ŻE CIE OBRAZAM BO ZACHOWUJESZ SIE JAK ROZBESTWIONA * I JESZCZE OCZERNIASZ, zresztą, to ty robisz z siebie głupią a nie ja.
|"i nie powinien nikogo tak wyzywać"|
Ale nikt nie powinien obrazać antyfanów i bluzgac na film! (np Baska650) No tak, antyfani nie widzą winy antyfanów tylko winę fanów. Jesteście poprostu śmieszni
|"Zgadzam się z Twoim zdaniem co do macrada,może ona tak poprostu wyładowywuje swoje emocje?!"|
JA?? a kto tu włazi żeby pobluzgac na film??? I to jest normalne?? Skoro jesteście tacy dorośli to takie zachowanie do was chyba nie pasuje??
|"Macrad powinien chyba mniej angażować się w komentarze ;). "|
A ja myslę że wy powinniscie mniej zakładac takich durnych tematów, albo jak już chcecie to napiszcie coś mądrego a nie bluzganie. Ja bez powodu na was nie naskoczyłem, no ale oczywiście wy jestescie święci.
Kto tu kogo nazywa??
A juz nikt nie pamięta co napisała Baska650??
Cytuję:
|"film dla ludzi średnio rozwiniętych i ogarniętych umysłowo."|
No przepraszam bardzo ale jakbym był na twoim miejscu to bym sie 5 razy trzasnął w łeb zanim bym coś takiego napisał. I jeszcze masz pretensje że cie ktoś przezywa?? Tu w tym cytacie masz źródło tego błota.do widzenia dzieci.
Oj Kookoołka,jestes madra i dobrze mowisz:).Co znaczy ostatnie zdanie co napisalas?Bo nie znam tego jezyka:) pozdrawiam.
A ty macrad wez naprawde wyluzuj...bo teraz to ty siebie osmieszasz.Weim ze troche przegielam piszac tak o fanach HP i WP,ale zauwaz ile ty dni juz sie plujesz,zauwaz ze ludzie sie z ciebie smieja:).Tak jak napisala Kookoołka-napis sie melissy,dobrze ci zrobi:)
Ty weź wyluzuj i przestań się rzucać i obrażać. Ludzie to się z ciebie śmieja, jak ty się zachowujesz?
|"napis sie melissy"|
Radze lepiej żebyś ty się napiła tego "napisu" z melissy, albo weź sobie stoperan, nie znudziło ci się jeszcze przebywanie tu na forum twojego nienawidzonego filmu?
Basiu, po prostu koffam język Esperanto. Jest on stworzony sztucznie przez Polaka i wprost się w nim zakochałam. Moje poprzednie zdanie znaczy: "Do zobaczenia i dzięki (w kontekście: za odpowiedź)!".
Masz rację co do filmów typu HP i WP - są beznadziejne... Reszty chyba nie będę komentować :-)... Nie lubię jeszcze OBCEGO :-).
Nie rozumiem Macrada...
A ja nie rozumiem ciebie, nie potrafisz podać żadnych argumentów, bo np jakbym ciebie zapytał dlaczego nie lubisz Obcego, to ciekawe co byś napisała, tylko błagam nie pisz że jest głupi i beznadziejny bo takich argumentów używa się w przedszkolu. Ja tez nie lubie kilku filmów, np "Osady", ale jakoś nie wchodze na forum tego filmu, nie wyzywam się tam, pprostu nie pisze tam nic i wogóle tam nie wchodzę bo mnie to nie interesuje, chociaż według was powinienem tam wejść i zbluzgać wszystkich fanów i film tak jak wy to zrobiliście z HP czy WP, ja nie zniże się do waszego poziomu i nie bede nigdy krytykował filmu którego nie lubie, a jak wy tak robicie - prosze bardzo ale nie liczcie na grzeczne odpowiedzi, chyba że wy tez napiszecie grzecznie. I koniec gadania. To aż nie wypada żeby takie żałosne komentarze (tematy) były napisane do tego filmu (HP), no a juz do WP to wogóle.
Idźcie sobie Magdę M. obejrzeć hahahaha
Macrad,nawet jakbyś wszedł na forum Osady i tam zbluzgał fanów tego filmu i film to ja bym sie nie pluła tak jak ty bo to byłoby bezsensu a ty sie plujesz i końca nie widać...:)
Kookoołko,dzięki za objaśnienia:).Ja osobiście do Obcego nic nie mam,taki film,można sobie obejrzeć ale pewnie zaraz nas macrad zbluzga ze to arcydzieło i tego nie lubimy.Macrad na forum WP wytknął mi ze to ja robie bledy ortofraficzne a nie potrafi mi nawet podac przykladu.Mysle ze to kolejny dowod na to dlaczego nie nalezy przejmowac sie jego osoba.Pozdrawiam:)
|"Macrad na forum WP wytknął mi ze to ja robie bledy ortofraficzne a nie potrafi mi nawet podac przykladu."|
haha nie no śmiech. Ja ci wytknełem?? Ty zrobiłaś to pierwsza, i PODAŁEM ci mase przykładów i mógłbym ci jeszcze więcej podac, chwilę nie pisałem a ta już że nie potrafię. Co za osoba.... nie poprostu szczyt memejostwa.
Tak uważam że Obcy to super film, ale nic wam nie wytykam bo tego filmu nie zbluzgaliście, a jak ktoś nie lubi to nie mój problem, a jego sprawa.
Co do Osady. Byc może ty teżnie lubisz, albo jest to dla ciebie film obojętny, ale jakbyś go kochała tak bezgranicznie jak Magdę M. to tez by ci było nie przyjemnie patrząc na temat np. Osada to ***@#$@#.
Ja sie nie przejmuje twoja osoba tylko smiać mi sie chce jak czytam twoje posty.
I jeszcze raz mówię: nie obchodzi mnie czy ktoś lubi film czy lubi i nikogo z tego powodu nie obraziłem, a jedynie za to że ktoś obraził mnie czy fanów ogólnie albo obraził film - a to są duże różnice, bo jak pisze że np. "ty jesteś głupi a nie film" co nie oznacza " ty jestes głupi bo nie lubisz filmu". Tu jest duża różnica. Szkoda słów na takie postacie jak ty i kokokoła czy coś tam...
"Macrada fantazja" Spiewa i tańczy gimanzjum nr 5
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby Macrad mogł bawić się, aby mógł bawić, aby mógł debila z siebie robic na całego , fantazja, lalalalalala lalalalala.
Ten Harry wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć mu do buzi i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć mu do ręki, usypać ziarnko afrodyzjaku i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy.
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby Macrad mógł bawić się, aby mogł bawić, aby mógł dotykac Harrego całego , fantazja, lalalalalala lalalalala.
Ten Harry nigdy nie płacze, zawsze jest w dobrym humorze, ten Harry wszystko rozumie, każdemu chętnie pomoże, wystarczy wziąć mu do ręki ziarnko amfetaminy dosypać i już za chwile można z panem Potterem w świat pomykać.
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby Macrad mógł bawić się, aby mógł bawić, aby mógł obnażać sobie całego, fantazja, lalalalalala lalalalala. (zwykle po tej zwrotce macrad moczy się)
Weź się zamknij bo juz twoja obecność tutaj jest nudna, ale karetka po ciebie jedzie, a może ty lezysz jeszcze w inkubatorze??
Sama jesteś idiotką!! Wiesz co lepiej ty sie zamknij i nie odświeżaj tematów. Jezeli ci niedobrze to nie wchodź tutaj i nie oglądaj mojego nicka - nikt ci nie każe! I lepiej zajmij sie swoim nickiem bo twój jest nie lepszy i też wywołuje odruchy wymiotne.
Zgodze się to już nie jest napisanie książki dla "przyjemności" ona to pisze na potzeby filmu a to staje się z resztą już się stało nudne i pszesadzone jak czytałem na pewnym angielskim portalu że już "wspaniałej trójcy" z harrego pottera odbija uważają się za panów świata albo ich niektóre wywiady oni się emerytury dorobią na tym filmie zaraz harry sie ożeni jego syn pujdzie do hogwartu i trafi do gryfindoru itd,itd.
O ile autorce tematu film się mógł nie podobać i tę opinię szanuję, to jest dla mnie obrazą, kiedy ktoś ośmiela się nazywać mnie, bądź innych fanów średnio rozwiniętymi umysłowo ludźmi, tylko dlatego, że ów film się podobał. Uważam to za brak kultury i taktu, bo każdy lubi co innego, ale obrażanie ludzi za ich gust jest niestosowne i w cywilizowanym społeczeństwie nie powinno mieć miejsca. Zalecam autorce tej żałosnej obraźliwej wypowiedzi udanie się na lekcje kultury i obycia w społeczeństwie.