Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447095
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

1/10

ocenił(a) film na 4

Przepraszam,za to że może uraże kogoś swoją opinią ale dla mnie to film dla ludzi średnio rozwiniętych i ogarniętych umysłowo.Totalna klapa.

Beliar

* od 1 do 10
-----------------------------------------

Beliar

oza tym pisząc takie coś:

|"Harry Poter to lipa, dno , i strata czasu. Niepozwoliłbym go oglądać nawet dalekiemu stryjowi od strony matki z uzbekistanu (chociaż za nim nie przepadam) Tak jak pisałem moja ocena to 0\10 i nikt i nic tego nie zmieni. Taka jest bolesna prawda. Dziękuje za uwagę i poświęcony czas temu postowi i mam nadzieje, że ktoś z niego wyciągnie jakieś wnioski."|

Tez nie oczekuj że ktoś będzie szanował twoje zdanie

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

To nie odnosi się do prawdziwych,kulturalnych fanów filmu tylko do takich idiotów jak Eufegenia Doubhtfire.
Wkórza mnie jak taki cwaniaczek denerwuje się bo komuś nie podoba się jego ulubiony film.

Po pierwsze nie pani a pan jak już, nie potraisz rozróżnić płci po nicku?

Po drugie ja cie wyzwałem od meneli a ty mnie od @#%@% więc się może zastanów...

Po trzecie to nie są arcydzieła dla dzieci panie staruszku, a jesli nawet to nie masz prawa kogoś obrażać za to że lubi ten film, i jeszcze sie potem dziwisz że ktos jest taki czy siaki, sam sie zastanów najpierw co ty robisz!

Nie jestem pedofilem, może ty nim jesteś.
Pisz dalej te swoje wulgarne posty które i będa usuwane, juz na pierwszy twój post jak natrafiłem to był wulgarny i nie odnosił sie do mnie, więc nie dziw się że ktoś jest dla ciebie taki jaki ty jestes dla kogos innego

użytkownik usunięty
Beliar

Nigdy nie zwracałem na zaczepki takich idiotów jak ty.
Nie zrzynaj kulturalnego co najwyżej możesz być pseudo/inetligencją.
Czytaj dalej Harrego Pojeba.

Beliar

"Nie zrzynaj kulturalnego"
Co za umiejętność budowania zdania... za duzo Kiepskich oglądasz.
Jak cos piszesz to otwórz sobie słowniki przy okazji.
A w ogóle mam prośbe: piszz troch więcej i szybciej bo juz kończe czytac wszystkie twoje posty i zaraz nie bede miał sie z czego smiać, więc produkuj, produkuj szybko te swoje badziarzoły!

ocenił(a) film na 6
baska_89

Nie nazwałabym tego klapą, skoro film ma tak wielu fanów, a na premierach są pełne sale ;]. Ja nie jestem Potteromaniaczką, ten okres w moim życiu już przeszłam i zaczęłam już widzieć w tym filmie (a książce przede wszystkim) widzieć wiele niedociągnięc i sporo rozmaitych dziwacznych rzeczy xD. Ale mimo wszystko uważam, że filmu który ma tak wielu fanów, nie można nazwać klapą.

ocenił(a) film na 8
baska_89

Jezus Maria!!Nie wku*******jcie mnie ludzie.To ze was sie ten film nie podoba to zostawcie to dla siebie!!Tego wymagala by od was Kultura,jezeli wiecie co to znaczy!!

baska_89

Nie rozumiem was!
Dla mnie ani książka ani film nie są jakimiś arcydziełami ale o ceniać tak słabo ten film.
Nauczcie się dzieci , że książka i film to nie tylko fabuła.
Jak można oceniać tak słabo tak dobry film.
Dobra reżyseria, dobra gra aktorów, świetna muzyka. No po prostu totalna klapa :O