Harry Potter i Kamień Filozoficzny

Harry Potter and the Sorcerer's Stone
2001
7,5 447 tys. ocen
7,5 10 1 447085
6,8 53 krytyków
Harry Potter i Kamień Filozoficzny
powrót do forum filmu Harry Potter i Kamień Filozoficzny

1/10

ocenił(a) film na 4

Przepraszam,za to że może uraże kogoś swoją opinią ale dla mnie to film dla ludzi średnio rozwiniętych i ogarniętych umysłowo.Totalna klapa.

Mr_Mangas

Bardzo dobrze powiedziane i całkowicie się z nim zgadzam. Śmieszy mnie jeszcze fakt że podczas trwania afery takiej jak np tu antyfani dziwią się i szukają źródła jej wybuchniecia i oskarżają innych, tymczasem najczęściej (i nie chcąc mówić: prawie zawsze lub zawsze) to antyfani piszą prowokatorskie opinie i TO jest źródłem afery a nie to co ktos odpowie na taka opinię.

ocenił(a) film na 7
Beliar

Ej no, przepraszam Cię bardzo. Udajesz taką super inteligentną, a dałaś 10 Miss Agent 2? A 1 tak wspaniałej osobistości jak Woody Allen czy John Malkovich? Naprawdę tego nie rozumiem. Ty twierdzisz, że fani Harrego Pottera są półgłówkami, a sama oglądasz filmy klasy C i dajesz im dziesięć punktów! Nie, tego to ja już zupełnie nie rozumiem.
Kod Da Vinci, Edward Nożycoręki, Wojna Światów. Te filmy są genialne i większość krytyków dobrze je oceniła, a ty dajesz im 1 i 2. Szkoda gadać!

Klema

baska650 to mutant. Ale jak to sie mówi: są ludzie i parapety, a Baska to klasyczna i idealnie odwzorowana postać antyfana

ocenił(a) film na 4
Beliar

Oj macrad,powtarzasz sie:).Nie wiem w jakim znaczeniu tego słowa jestem mutantem,ale jeśli sprawia ci przyjemność takie pisanie na ludzi którzy mają własne zdanie to pisz na mnie ile zdołasz,miło mi jeśli sobie ulżysz:).Co do ANTYFANA się zgadzam:) pozdrawiam

baska_89

|"Nie wiem w jakim znaczeniu tego słowa jestem mutantem"|
A powinnaś wiedzieć...

A tobie sprawia przyjemność jechanie po wszystkich ludziach i po filmie z góry na dół??? To jest dziwne, i ty jeszcze masz czelność coś tu pisać...

ocenił(a) film na 1
Beliar

macrad ,czy ty jesteś upośledzona?
Ojciec Cię wykorzystywał sexualnie i masz teraz uraz?
Innej opcji nie widzę. Każdy ma swoje zdanie na temat tego chłamu jakim jest HP i przestań się wymądrzać bo nie masz racji. Ile ty masz dziecko lat? 14? 15?

użytkownik usunięty
goodfellas

A ty? Ile? 30?... No coz rozumniem że niektórym dorosłym moze nie podobać się HP bo są wychowani na bajkach typu "Reksio"... i nie ma tu żadnej obrazy tylko po prostu mówię jak jest. Ale to że HP jest chłamem to twoje zdanie i innych antyfanów że tak powiem. A tak nawiasem to ja nie wiedziałam że macrad to dziewczyna no ale dobra....

Nie jestem dziewczyną, ale antyfani są tak pożarci że nie rozróżniaja płci żal

Mr_Mangas

Z ust mi to wyjąłes :P

P.S. Przepraszam,za to że może uraże kogoś swoją opinią ale gdybym mial krowe dalbym jej na imie baska.

baska_89

Jezu, Dziewczyna z Sąsiedztwa i Pracownik Miesiąca w ulubionych!!! Kryć się!!!
Kto tu jest średnio rozwinięty? Gratuluję, filmy Allena są dla ludzi którzy potrafią jakoś rozumować i wyciągać wnioski przy oglądaniu filmów, a nie tylko opieprzać się popcornem i z niemym wyrazem twarzy gapić się w ekran.
Gratuluję.
A teraz dobranoc. I nie rzucać się :/
PS NO JAK MOŻNA ALLENOWI DAĆ 1!!!!!!!! PRZYTRZYMAJ MNIE KTOŚ!!!!'
peace :D

lubieyaoijakch

a co ty z baską rozmawiasz?? Ona nie ma ŻADNEGO pojęcia o filmach, a już tym bardziej o tych których nie lubi i to jeszcze nie byłoby dziwne gdyby nie to że wchodzi na fora takich filmów np HP i WP i wypisuje kocodoły

Beliar

jakaś dziwna, teges tamteges..... :P

ocenił(a) film na 4
lubieyaoijakch

Dzięki GOODFELLAS:D:).Te filmy mam w ulubionych zeby nie zapomniec ich ściągnać debile:P

ocenił(a) film na 7
baska_89

pocaluj mnie w d**e i jak g***o poczuj sie bo Harry'ego Potter'a lubiż wszyscy luudzie.
Jestas do kitu Baska650 zajmnij sie obciaganiem staremu

ocenił(a) film na 7
roxy4e4

lubią* poprawka z poprzedniego.

baska_89

Baska650:
Sory, ale jak my jesteśmy debilami to ty jesteś megadebilką! Zajmij się obgryzaniem paznokci u nóg albo czyms innym tylko nie tym o czym nie masz pojęcia bo robisz z siebie tępą głupolicę a zachodniej arabii saudyjskiej na cieśninie Beringa pod mostem Golden Gate, na kutrze pełnym zardzewiałych ryb. Powiedzieć jedno: żal ciebie a w zasadzie twojego tępego rozumu.

I na koniec powiem ci coś co juz było na forum:
"Urząd Skarbowy ogłasza: w 2007 roku wprowadzono podatek od głupoty i nieogarniecia: ja mam nadpłatę ale ciebie to oni zrujnują równo...

I sie weź już nie wypowiadaj bo ci brzydko pachnie z otwory przeznaczonego na pobieranie pokarmu... (no i jak sie okazuje zwracanie tez...)

ocenił(a) film na 7
Beliar

macrad wymiatasz

roxy4e4

O widze że pan macrad zgapia teksty ode mnie:) Nieładnie!!

TorcidaTiger

nie w pełni takie same. a co zazdrościsz? wrzuć sie do szamba najlepiej

użytkownik usunięty
Beliar

No nie naskakuj już tak na nią.... :)
<za krótki>

ja nie naskakuje ja sie tylko dziwię,a mówiąć "na nią" mialas na mysli Torcida Tiger?

ja nie naskakuje ja sie tylko dziwię,a mówiąć "na nią" mialas na mysli Torcida Tiger?

ocenił(a) film na 9
baska_89

kazdy moze uważac ze film jest totalna klapa i spoko nic nie nie mam do cibie ze mówisz ze ten film jest zły ! Ale ja np mam 17 lat uważam sie za osobe w jakis sposób rozwinety umysłowo Harregi czytałam jak byłam młodsza ale nadal lubie sięgnąc po tą ksiązke czy isc do kina na kolejna adaptacje. Ale nie jestem tak jak piszesz osobą ograniczoną umysłowo wyparaszam sobie. jak nie lubisz to spoko ale nigdy nie krytykuj w taki sposób . Npaisłas to tak zeby wkurzyc innych i ci sie udało. nie miałas madrzejszych argumentów to sie nzizyłas do takiego poziomu! ja nie lubie np. Tokio Hotel anie nie obrazam fanów i nie nazywam ich nie rozwinietymi bo to słuchaja.. przykre jest to ze ty sie okazujesz osoba nie rozwinieta i ograniczona ...

pozdrawiam cie serdecznie autorko tego tematu ! mam nadzieje ze zrozumiesz kiedys ze nie ładnie jest przezywac innych bo samemu sie czegos nie lubi !

m_adzi_a

|"kazdy moze uważac ze film jest totalna klapa i spoko nic nie nie mam do cibie ze mówisz ze ten film jest zły ! Ale ja np mam 17 lat uważam sie za osobe w jakis sposób rozwinety umysłowo Harregi czytałam jak byłam młodsza ale nadal lubie sięgnąc po tą ksiązke czy isc do kina na kolejna adaptacje. Ale nie jestem tak jak piszesz osobą ograniczoną umysłowo wyparaszam sobie. jak nie lubisz to spoko ale nigdy nie krytykuj w taki sposób . Npaisłas to tak zeby wkurzyc innych i ci sie udało. nie miałas madrzejszych argumentów to sie nzizyłas do takiego poziomu! ja nie lubie np. Tokio Hotel anie nie obrazam fanów i nie nazywam ich nie rozwinietymi bo to słuchaja.. przykre jest to ze ty sie okazujesz osoba nie rozwinieta i ograniczona ...

pozdrawiam cie serdecznie autorko tego tematu ! mam nadzieje ze zrozumiesz kiedys ze nie ładnie jest przezywac innych bo samemu sie czegos nie lubi !"|

Oto cała istota tego tematu i wyjaśnienie. ale weź teraz Basce wytłumacz że źle zrobiła...

ocenił(a) film na 1
Beliar

Moja ocena jest taka: 0\10 i bardzo mi przykro że taka świetna książka doczekała się takiego nędznego filmu. Ten typ co go robił chyba spadł z dywanu na twarz.

rosjagry

przykro mi bardzo ale skala ocen jest od 1 do 10 a ty dałeś 0 czyli sam jesteś zerem, nie znasz się to sie nie odzywaj i oglądaj dalej swoja modę odcinek 9562.
I jeszcze jedno film nie jest nedzny a z dywanu to chyba ty spadłeś jak niosłeś sobie herbatę lecąc na Moe na sukces

ocenił(a) film na 2
baska_89

Witam witam;p więc tak;p

2/10 taka jest moja ocena;p dlaczego 2?

-gra aktorska,
-muzyka,
-czarownice (i czarownicy czy jak sie tam to odmienia) latajace na miotłach,
-efekty pecjalne
-fabuła (naprawde żenada)
-ta różdżka bez której nie potrafia czarowac...masakra;p
-wszystkie te baśniowe postacie były...tragicznie zrobione
-film wogóle mnie nie wciągnął w swoją historie
-pierwszy film, gdzie nasz podklad nie schrzanil filmu bo juz był spierdolo.....(trójgłowy pies, ktory zasypia ja sie mu os zagra.......masakra)

i uwaga jedy plus jaki znalazłam w filmie

+ szachy to była jedyna rzecz jak sie mi podobala w filmie!!! nie mowie o rozgrywce, i o scenach sie tam dziejących....same szachy....były piękne!!!!! (chcialabym takie miec w domu ale oczywiscie w wersji tekiej, ze schowały by sie mi do szafki;p taki zwykly rozmiar;p) tak szachy to jedyna rzecz jaka sie mi spodobała w filmie;p

"Niektórzy z was są śmieszni.Zjeżdżacie mnie bo nie lubie "wladcy pierscieni" co w tym zlego?To moja opinia.Nie lubie mody na sukces:P"

ja cie tam za to nie zjade Twoja opinia masz do niej prawo;p hmmm ale zdanie nie lubie mody na sukces.....(jezeli chodzi o serial to owszem popieram;) ) ale w Twoich ulubionych znajdują się filmy, które naprawde były sukcesami...i mają zagorzałych fanów do dzis, jest na nie moda, ludzie mają rzeczy zwiazane z filmem. we wladcy jedyne co sie mi podobało to muzyka, była piękna przeszywająca, niezwykle...niesamowita;p i te krajobrazy, sceny batalistyczne, scenografia, choreografia, byly pieknie zrobione, te słonie, ogry (czy co to tam było) nawet te smieszne drzewce byly fantastycznie zrobione mozna nie lubic komercjii rozumiem to....ale ten film nie był komercja na pewno, nie z ta muzyka, nie z tymi widokami, i tymi wszystkimi swietnie zrobionymi postaciami, jakie tam wystapily;p

ocenił(a) film na 1
LaraNotsil

My tam wolimy z siostrą i starym Mode Na Sukces. Jest lepsza od harrego 1000000000 razy i bardziej wciągająci i fajnie do teraz lecą 2 odcinki pos rząd. Harry Poter to lipa, dno , i strata czasu. Niepozwoliłbym go oglądać nawet dalekiemu stryjowi od strony matki z uzbekistanu (chociaż za nim nie przepadam) Tak jak pisałem moja ocena to 0\10 i nikt i nic tego nie zmieni. Taka jest bolesna prawda. Dziękuje za uwagę i poświęcony czas temu postowi i mam nadzieje, że ktoś z niego wyciągnie jakieś wnioski. narazie

rosjagry

rosjagry:

|"My tam wolimy z siostrą i starym Mode Na Sukces. Jest lepsza od harrego 1000000000 razy i bardziej wciągająci i fajnie do teraz lecą 2 odcinki pos rząd. Harry Poter to lipa, dno , i strata czasu. Niepozwoliłbym go oglądać nawet dalekiemu stryjowi od strony matki z uzbekistanu (chociaż za nim nie przepadam) Tak jak pisałem moja ocena to 0\10 i nikt i nic tego nie zmieni. Taka jest bolesna prawda. Dziękuje za uwagę i poświęcony czas temu postowi i mam nadzieje, że ktoś z niego wyciągnie jakieś wnioski. narazie "|

Chyba cię rąbło na maksa. Jak mozna porównywać mode na sukces z harrym potterem???? LOL kolejna osoba z grupy Baski650 kóra to z kolei porównywała HP z Magda M. Jak cie MnS wciagneła tak mocno to gratuluję intelektualizmu... Napisałeś hp to dno lipa itp, a może jakies argumenty? bo osoba która tak w ten sposób pisze jest poprostu prowokatorskim baranem. JAKA bolesna prawda??? chyba taka że cię coś na maksa porżneło.
Z twojego postu można cos wyciągnąć??? CHYBA GŁUPOTĘ TYLKO ALBO NAWET I NIE takie jest moje zdanie

LaraNotsil

|"-czarownice (i czarownicy czy jak sie tam to odmienia) latajace na miotłach, "|

Sory ale ty chyba nie ogladałąs tego filmu????? Po pierwsze: co w tym złego że latali? Po drugie: cała ilośc scen w których ktos latał na miotłach jest bardzo mała więc twój argument jest kompletnie bez sensu na poziomie zygoty.

|"-gra aktorska,
-muzyka,
-czarownice (i czarownicy czy jak sie tam to odmienia) latajace na miotłach,
-efekty pecjalne
-fabuła (naprawde żenada)
-ta różdżka bez której nie potrafia czarowac...masakra;p
-wszystkie te baśniowe postacie były...tragicznie zrobione
-film wogóle mnie nie wciągnął w swoją historie
-pierwszy film, gdzie nasz podklad nie schrzanil filmu bo juz był spierdolo.....(trójgłowy pies, ktory zasypia ja sie mu os zagra.......masakra) "|

TO są argumenty????? Ty rzuciłaś tylko hasła i nic więcej i nic z tego nie wynika.

|"ja cie tam za to nie zjade Twoja opinia masz do niej prawo;p "|
Witaj w grupie Baski650 może to ty nią jestes?

ocenił(a) film na 2
Beliar

fatalna gra aktorska nie jest argumentem? denna muzyka nie jest argumentem?? efekty pecjalne, fabuła (naprawde żenada), ta różdżka bez której nie potrafia czarowac...masakra;p, wszystkie te baśniowe postacie były...tragicznie zrobione, film wogóle mnie nie wciągnął w swoją historie, pierwszy film, gdzie nasz podklad nie schrzanil filmu bo juz był spierdolo.....(trójgłowy pies, ktory zasypia ja sie mu os zagra.......masakra).......

nie iwem czy zrozumiałeś/ zrozumiałeś.....to były minusy tego filmu czyli sie mi nie podobały rozumiesz?? czyli rzucają hasła pisałam co się mi nie podobalo w filmie... i nie jestem basia....tylko ewelina a po drugie ten temat został stworzony chyba dla osób, którym nie podobał się film a nie po to, zeby najezdzac na osoby, bo mają odmienne zdnia.... hmmm 20 min w filmie latania to chyba duzo;p i nie pisz na jakim poziomie sa moje argumenty bo zaraZ ja moge ci napisac na jakim ppoziomie jest Twoja wypowiedż. uszanuj czyjes zdanie dla Ciebie fenomenem jest harry poter dla mnie jezeli chodzi o fantastyke jest star wars czy władca pierscieni....a teraz pomyslmy.... który film dostał wiecej nagród a tóry najmniej. Harry potter jest to swietny film dla dzieci 10-12 letnich dla osób któe mają wiecej lat.....ten film nie powinien spełniacz oczekiwan ..... jakich kolwiek

LaraNotsil

|"fatalna gra aktorska nie jest argumentem? denna muzyka nie jest argumentem?? efekty pecjalne, fabuła (naprawde żenada), ta różdżka bez której nie potrafia czarowac...masakra;p, wszystkie te baśniowe postacie były...tragicznie zrobione, film wogóle mnie nie wciągnął w swoją historie, pierwszy film, gdzie nasz podklad nie schrzanil filmu bo juz był spierdolo.....(trójgłowy pies, ktory zasypia ja sie mu os zagra.......masakra)....... "|

To tylko twoje zdanie na temat filmu i wiedz że w błędzie jesteś. Z grą aktorską to jeszcze można polemizować ale jesli chodzi o muzykę i fabułę to naprawdę jest bardzo dobrze zrobiona. Tak jak pisałem podajesz hasła bez wyjaśnień, piszesz np: "fatalna gra aktorska" ale nie wyjaśniasz czemu, rzucasz słowa na wiatr.

|"nie jestem basia"|
Może nie jesteś ale napewno mogłabyś być w jej grupie zagorzałych antyfanek.

|"ten temat został stworzony chyba dla osób, którym nie podobał się film a nie po to, zeby najezdzac na osoby, bo mają odmienne zdnia"|

A to dowód że nie znasz treści tematu! Piszesz o najeżdżaniu a tymczasem już pierwszy post w tym temacie (autora tego tematu) wyjeżdża z obraźliwymi tekstami, brakiem argumentów, i kompletnym kretynizmem. Po drugie to nie jest temat, od tego trzeba zacząć, to marna prowokacja Baski650 któa wywołała aferę tu, pomijając już fakt jej głupoty, więc może nie dziw się że ludzie tu "najeżdżają".

|"hmmm 20 min w filmie latania to chyba duzo;p"|
No nie osmieszaj się, chyba 2 no góra 5 może 10 minut nawet i nie, a jak ci sie nie podoba (bo tego już zupełnie nie rozumiem co w tym złego) to trzeba było zamknąć oczy na tych scenach, chociaż zakładam że ty wogóle nie obejrzałaś filmu albo go nie zrozumiałaś sądząc po treści która tu przedstawiasz.

|"i nie pisz na jakim poziomie sa moje argumenty bo zaraZ ja moge ci napisac na jakim ppoziomie jest Twoja wypowiedż. uszanuj czyjes zdanie"|

Najsampierw to lepiej ulecz swoje schorzenie objawiające się nadużywaniem obraźliwych (niekoniecznie skierowanych w czyjąś stronę) słów.

|"a teraz pomyslmy.... który film dostał wiecej nagród a tóry najmniej. Harry potter jest to swietny film dla dzieci 10-12 letnich dla osób któe mają wiecej lat.....ten film nie powinien spełniacz oczekiwan ..... jakich kolwiek"|
Na serio tak piszesz?
To czy dostął 100 czy w ogóle nagród to jest kompletnie najmniej ważne. I jeszcze jedno HP to napewno nie jest dla dzieci w przedziale 10-12 lat, może od 10 ale napewno nie do 12, film jest dla każdego, i bez przesady że jest to nie wiem, bajka bo to tez jest kompletna bzdura. Wystarczy popatrzeć na części 4 czy 5, a dzieci znam które nawet na 1 oczy zamykały!
Jak tobie sie nie podobało to przynajmniej nie siej tu zamętu podając dziwne arguemnty bez jakichkolwiek wyjaśnień.

użytkownik usunięty
LaraNotsil

czarodzieje nie czarownicy

<za krótki>

użytkownik usunięty
LaraNotsil

O przepraszam ale tuttaj to ja Ci się coś nie podoba to powinnaś mieć pretensje do autorki książek. Bo to ona wymyśliła że ten pies zasypia jak się mu coś zaśpiewa albo zagra, i to że bez różdżek nie mogą czarować. Jeszcze analfabetka....

ocenił(a) film na 1
baska_89

Co jak co ale ja wole mode na sukces od harrego pottera. Swietny serial i bardzo wciągający. Oglądam z moją siostrą i starym bo to oni mnie do niego przekonali. Harry to lipa. Niepozwoliłbym go oglądać nawet dalekiemu stryjowi od strony matki z mongolii. Może wielu sie nie zgodzi ale taka jest bolesna prawda . narazie.

rosjagry

Czesc wszytskim. Jeestem tu nowy. Przeczytalem opinie uzytkownika rosjagry tj temat mody na sukces. Jest to jeden z najlepszych filmow jakie widzielm.Intrygi sa swietne... Najbardziej przypadl mi do gustu odcinek jak amber spala z murzynem... Ej rosjagry to skad jest ten stryjek ??Pewnie wyjdzie na to ze z konga :D pozdro

ocenił(a) film na 1
d_ruszel

Moda na sukces???Ten film to jak ostatni zajazd na litwe .Gdy moja babka oglada ten film to ja wychodze z domu.Ten film to jakies nieporozumienie
Gdzie wogole ten film jest krecony chyba jednak w Mongoli?...

ocenił(a) film na 1
reven2

rosjagry i d_ruszel to jakie wy lubicie filmy???
Najlepszy film to Harry potter i Zerznia,M jak Milosc.

d_ruszel

|"Czesc wszytskim. Jeestem tu nowy. Przeczytalem opinie uzytkownika rosjagry tj temat mody na sukces. Jest to jeden z najlepszych filmow jakie widzielm.Intrygi sa swietne... Najbardziej przypadl mi do gustu odcinek jak amber spala z murzynem... Ej rosjagry to skad jest ten stryjek ??Pewnie wyjdzie na to ze z konga :D pozdro "|

To idx sobie na forum Mody na sukces i tam wypisuj swoje przekonania religijne a nie tu na forum porządnego filmu jakim jest HP a jak sie nie zgadzasz to twój problem.

rosjagry

|"Co jak co ale ja wole mode na sukces od harrego pottera. Swietny serial i bardzo wciągający. Oglądam z moją siostrą i starym bo to oni mnie do niego przekonali. Harry to lipa. Niepozwoliłbym go oglądać nawet dalekiemu stryjowi od strony matki z mongolii. Może wielu sie nie zgodzi ale taka jest bolesna prawda . narazie. "|

Kolejna bolesna prawda o twoim istnieniu... hahahha sikam ze śmiechu jak czytam twoje bzdety hahahah trzeba być ostatnim świrem żeby film porównywać do serialu hahahhah

ocenił(a) film na 7
Beliar

A co ma piernik do wiatraka???!!!
Ludzie jak wy porównujecie Pottera do Mody na sukces to powinniście się leczyć!!!!! Jak można pełnometrażową adaptację książki fantasy porównywać to tego cholernego tasiemca????
A co do założycielki tego tematu, to powinni jej chyba zablokować konto za te wszystkie prowokacje jakimi zaśmieca fora całej masy filmów!!!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

moim zdaniem już ktoś powinien usunąć ten temat i zablokować konto jego założycielki za... hm... zaśmiecanie forum, obrażanie i sianie zamentu? :P
dla mnie basiu, czy jak ty masz na imię, jesteś po prostu żałosna...
rozumiem, że każdy ma swoją opinie na dany temat, ale można ją wyrazić kulturalnie, nie obrażając nikogo, a nie wyjeżdżać ze zdaniami w stylu "kto lubi HP jest półgłówkiem i kretynem". -.-'
nie potrafiąc nawet podać argumentów, DLACZEGO się uważa tak, a nie inaczej.
bez komentarza.
i nie ważne, czy lubie filmy o Harrym Potterze, czy nie, to obiektywna opinia.
spoko, każdy może pisać swoją opinie, do tego w końcu służy forum, ale trzeba to robić w sposób 'przyzwoity', a nie w taki, jak ty to uczyniłaś.
żenaaada.

użytkownik usunięty
Chemical_Paige

Do Chemical Page: masz rację. To juz się staje nudne.... Baśka która obraża wszystkich na około, Macrad który broni filmu niczym lwica... Oczywiście zgadzam się z nim w prawie wszystkich wypowiedziach po jestem wręcz maniaczką HP ale bez przesady!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Beliar

Ja wyrażam swoją opinię w sposób kulturalny: Wole oglądać Mode na sukces niż Harrego P. To, że moda jest lepsza od Harrego to jest moje prywatne zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać. Mimo wszystko zachęcam go oglądania tego "tasiemca", jest bardzo wciągający. Jestem pewny, że po oglądnięciu dwóch odcinków inaczej spojrzycie na ten film i wam się spodoba, a jak nie to trudno. Ja wole mode na sukces, ale szanuje jednocześnie tych co wolą Pottera. Pozdro.

ocenił(a) film na 1
rosjagry

Aha, jeszcze jedno: na pewno nie jestem świrem i nie musze sie leczyć (jak na razie). Nie masz na to żadnych dowodów. Ja tak samo moge powiedzieć o tobie, że jesteś wariatem, psychopatą, szatanistą itd.

rosjagry

|"Aha, jeszcze jedno: na pewno nie jestem świrem i nie musze sie leczyć (jak na razie). Nie masz na to żadnych dowodów. Ja tak samo moge powiedzieć o tobie, że jesteś wariatem, psychopatą, szatanistą itd. "|

Wywnioskowalem to z tąd że baardzo żadko zdarza się że ktoś 10000000 razy wywyższa jakiś tam serial do takiego filmu jak HP, a ja tez napewno nie jestem wariatem, psychopata czy innym

rosjagry

Może i w sposób kulturalny ale piszesz:

|"Moja ocena jest taka: 0\10 i bardzo mi przykro że taka świetna książka doczekała się takiego nędznego filmu. Ten typ co go robił chyba spadł z dywanu na twarz. "|

Rozumiem że nie lubisz filmu ale dajesz 0/10 czyli wnioskuje że nie znasz systemu oceniania filmów bo skala jest od 1/10 i nie tylko na 1 można nacisnąc ale też na 2,3,4 i dalej...
Nie wnosisz do tematu nic a warto tez wspomniec że piszesz coś a nie podajesz mądrych argumentów, zaryzykowałbym nawet: w ogóle ich nie masz, dlateo nie dziw się że ktoś nie szanuje twojego zdania bo piszesz w sposób taki jakbyś wszystkim chciał wbic że mają oglądac Mode na Sukces.