Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 330 tys. ocen
7,4 10 1 329694
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

żalosny tak jak cała seria o harrym potterze,ten film nadaje sie tylko do kosza i zasłużone 0/10

grryss7

Nudzi Ci się? ...

michaelloxd

nie a co jakieś ale?

ocenił(a) film na 7
grryss7

Najwyraźniej Ci się nudzi, bo założyłeś ten temat chyba na stronach wszystkich części Harry'ego Pottera -.-

użytkownik usunięty
grryss7

No... i twoja działalność na filmwebie obrazuje, na jak niskim poziomie intelektualnym jest przeciętny przeciwnik HP...

ocenił(a) film na 7
grryss7

akurat dla mnie 2 pierwsze części są bardzo dobre, reszta mi sie nie podoba

ocenił(a) film na 7
Negra_

a ja filmy o potterze oceniam tak: kamień 6/10, komnata 7.5/10, wiezien 8/10, czara 9/10, zakon 7/10, ksiaze 6/10.

grryss7

zgadzam sie ten film jest dosłownie do dupy, tam jest jego miejsce.

użytkownik usunięty
numed1

Najśmieszniejsze jest to, że mało który z tak licznej, bo stanowiącej na oko kilka procent użytkowników filmwebu grupy przeciwników Pottera, nie jest w stanie w kilku zdaniach, sensownie uzasadnić swojej opinii. Rozumiem- dla tobie podobnych normalna dyskusja to za wysokie progi.

ocenił(a) film na 10
grryss7

jak ci sie nie podoba to nie ogladaj a nie obrazaj jego fanow

ocenił(a) film na 9
wera4b3

Ten kto nie zna książki ten jej nie rozumie, ja czytam czwartą część. Po za tym trzeba mieć troche rozumu żeby ją zrozumieć.

ps.jak ci się nie podoba to czego oglądasz

ocenił(a) film na 10
gogoleco

zastanów się czy ten film rozumiesz, bo moja kuzynka np. ma tyle samo lat co ja a tę nie lubi Pottera bo nie potrafi połączyć niektórych faktów. Dlatego film wydaje się nudny jak sie go ogląda. Moja rada obejrzyj kilka razy wtedy to już na pewno skapujesz o co chodzi. A jak wtedy wyda ci się nudny to zostaje mi tylko napisać że nie jesteś fanem gatunku, bo Potter to mistrz gatunku.

Dziękuję za uwagę.

użytkownik usunięty
mina82

Ciekawe dlaczego autor tego tematu jeszcze nie odpowiedział? Chyba dlatego, że do skutecznej obrony swojego zdania trzeba myśleć, a on się boi, że od myślenia rozboli go głowa :D