Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 330 tys. ocen
7,4 10 1 329664
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

Czekamy

ocenił(a) film na 9

Wszyscy z niecierpliwością oczekują na ten film. Czy będzie warto? Czas pokarze.

severus_snape

hmmmm
wiesz co, masz taki dziwny sposob pisania - jakbys roztrzasal jakies wazne tematy co najmniej filozoficzny. proponuje zmiane nicku - na Nostradamus. A czy zmienisz - czas pokaze... (a nawiasem mowiac, to dlaczego czas mialby nas POKARAC?)

ocenił(a) film na 9
Patysio

Filozofia
Styl filozoficzny to raczej domena Amelii, a to inna bajka. Co do zmany nicka - nie czuję się żadnym prorokiem, nie próbuję przepowiedzieć, kiedy będzie koniec świata. Ciesz się chwilą Bridget (czyżby Jones?)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Patysio

Filozofia
Styl filozoficzny to raczej domena Amelii, a to inna bajka. Co do zmany nicka - nie czuję się żadnym prorokiem, nie próbuję przepowiedzieć, kiedy będzie koniec świata. Ciesz się chwilą Bridget (czyżby Jones?)
Pozdrawiam

severus_snape

czyżby to był czyżyk?
Aloha Snapie
tu Bridget, może być i Jones - czemu by nie? Nie rozumiem, dlaczego się tak bulwersujesz i niby to dlaczego mialabym carpe diem? Karpia już jadłam na Wigilię, dziękuję bardzo, pyszny był.
Chodzi mi tylko o to, kochaniutki, żebyś wyzbył się tej denerwującej maniery pisania a la Pan Wielki Krytyk Filmowy.
Ja też pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
Patysio

Karp
Lubisz karpie?! Nie są zbyt dobre. Chociaż może mam takie zdanie dlatego, że jem niezbyt dobrze przyrządzonego.