Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 330 tys. ocen
7,4 10 1 329724
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

to film dla dzieci! Ja nie dotrwałem do końca!

TorcidaTiger

To twoja strata!! Film jest dla wszystkich!! żałosne takie komentarze...

TorcidaTiger

macrad, czemu nie podasz argumentu do ostatniego slowa swojej wypowiedzi?
na wszystkich tak sie rzucasz, ze nie pisza argumentow, wiec chociaz daj przyklad <lol2>

jesteś przekomiczna.

TorcidaTiger

pomyłka, sry, daj argument do swoich trzech ostatnich słów.

miss_Kiedis

Miss Kiedis on nie zna argumentów tylko wyzwiska!Taki juz jest!Wierzy w gremliny i czarya za dziecka straszono go czarownica z piwnicy!

TorcidaTiger

taak akurat. Poprostu: załosny temat nie wonoszący nic i nie poparty argumentami wiec lepiej mi nie wypominaj moich argumentów bo najsampierw sprawdź czy ty je masz.

TorcidaTiger

Chłopak ma swój świat i swoje kredki. Na każdego antyfana HP i WP się rzuca i najchętniej by wszystkich pogryzł... Żenada, chłopcze

Severine

to prawda. To jest robak i niegroźny wirus komputerowy, nie nie zobić ale tak jak było mówione rzucic w błoto i niech sie tapla

Heh Matthauss nie wierzy czy powiedzmy nie lubi gremlinów czarowników czy czarów, a sam ma swój swiat z kredkami po którym poruszają się czarodzieje gremliny i są czary

Beliar

To było do ciebie, kretynie! Co za łeb... :^)

Severine

Sama jesteś kretynką!! To sie naucz pisać bo wyglądało to jakby było o Mathausie.

Cóż ja na nikogo się nie rzucam, a zreszta jesteś tyle warta co * więc nie bede ci pisał bo masz za mały mózg żeby zrozumieć

Beliar

Aha i jesli mówimy o rzucaniu to jak juz to tylko na tych którzy rzucają się na fanów i na film.

TorcidaTiger

matthauss masz racje, ja też nie dotrwałem do końca. Ludzie obejrzyjcie sobie dobre filmy a nie takie gnoity dla 14 letnich dzieci.

szkopson3000

sam jesteś gniotem a lat masz chyba z 8. To że ty jesteś takim osłabionym cherlakiem co nie dotrwał do końca to świadczy o tobie a nie o filmie i to nie powód nazywać go gniotem. Jakoś 3/4 kuli Ziemskiej dotrwało do końca.haha

Beliar

macrad dla twojej wiadomości mam 20 lat. A to że nie dotrwałem do końca filmu nie świadczy o tym że jestem jak to pięknie ujołeś "cherlakiem", tylko po prostu film był nudny. Reżyserował go Chris Columbus który specjalizuje się w filmach familijnych, za którymi osobiście nie przepadam.

szkopson3000

|"tylko po prostu film był nudny."|
Może dla ciebie akurat był nudny.

|"mam 20 lat."|
20 lat to masz chyba razem ze swoją siostra lub bratem, zresztą nawet jeśli to współczuję bo facet na twoim poziomie nie wypisuje takich głupot

szkopson3000

szkopson nic dodać nic ująć! Pozdrowienia dla ciebie i wszystkich kumatych!

TorcidaTiger

Dzięki za pozdrowienia. A ty tu czego znowu?? Aha spłacałeś ratę Urzędowi Skarbowego za brzydotę, a choroba? Widzę że nadal panuje. Co za człowiek... yyy co za wirus, jesteś robakiem i w ogóle idź sobie stąd już pobaw się w piaskownicy albo w kuwecie nie wiem co tam robisz.

Beliar

Typowa odpowiedz "ynteligentnego" 14-latka. Pomijając błędy stylistyczne i praktycznie zerowe przekazanie informacji, nadal do ciebie nie dociera że nie wszystkim musi się podobać ten film, a forum służy do wyrażenia swojej opinii (a na dodatek wprowadzasz tutaj niepotrzebny autorytaryzm). Moją opinie o tym filmie przedstawiłem już kilka tematów wyżej, a o twojej opinii ani widu ani słuchu. Chyba że jesteś na tyle ograniczony umysłowo aby krytykować wszystkich którzy mają własne zdanie, a nie przedstawiać własnych argumentów.

szkopson3000

"Chyba że jesteś na tyle ograniczony umysłowo aby krytykować wszystkich którzy mają własne zdanie, a nie przedstawiać własnych argumentów"- i tu trafiłeś w sedno odnosnie macrada! Ponieważ nie wychodzi na podwórko bo nie jest akceptowany wśród rówieśników (nie dziwne) to siedzi na kompie i "walczy na słowa".Separacja od świata,młody wiek i duża dawka głupkowatych filmów doprowadziła do tego iz nie rozróżnia od rzeczywistości od fikcji! Harry Potter istnieje dla niego naprawdę!

TorcidaTiger

|||"Typowa odpowiedz "ynteligentnego" 14-latka. Pomijając błędy stylistyczne i praktycznie zerowe przekazanie informacji, nadal do ciebie nie dociera że nie wszystkim musi się podobać ten film, a forum służy do wyrażenia swojej opinii (a na dodatek wprowadzasz tutaj niepotrzebny autorytaryzm). Moją opinie o tym filmie przedstawiłem już kilka tematów wyżej, a o twojej opinii ani widu ani słuchu. Chyba że jesteś na tyle ograniczony umysłowo aby krytykować wszystkich którzy mają własne zdanie, a nie przedstawiać własnych argumentów."||||

Mów za siebie, ty akurat nie lubisz filmu, i ja do ciebie nie mam żadnych pretensji, ponadto nie wprowadzam tu żadnego jak to okresliłeś autorytaryzmu. Widzisz, moja odpowiedź była na poziomie 14 latka, ale jeżeli jest odpowiedź to gdzieś była opinia i ta opinia głównie matthaussa jest na poziomie maksimum 7 latka, Matthauss osmieszył się na tych forach dosadnie, a ty jeśli trzymasz z nim z tego co widzę to jesteście albo braćmi, albo jedną i tą samą osobą mającą dwa konta, chyba że macie inne problemy homo... ekhu rodzinne.
Aha i jeszcze jedno, tekst z Urzędem Skarbowym wprowadził Matthauss a nie ja, i po drugie nie wierze że jesteś tak bardzo slepy i nie widzisz moich argumentów. Tutaj w tym temacie to jeszcze się nie dziwię ale na forum HP i Kamien filozoficzny gdzie napisałeś w założonym przeze mnie temacie PEŁNYM argumentów kompletnym idioctwem było napisanie 5 postów niżej zdanie typu "nie masz żadnych argumentów". Radzę pomysleć.
Aha:
>>>|Moją opinie o tym filmie przedstawiłem już kilka tematów wyżej, a o twojej opinii ani widu ani słuchu.|<<< RADZĘ ZAŁOŻYĆ OKULARY.
>>>|Chyba że jesteś na tyle ograniczony umysłowo aby krytykować wszystkich którzy mają własne zdanie, a nie przedstawiać własnych argumentów.|<<< PO PIERWSZE MAM ARGUMENTóW BARDZO DUżO
>>>|forum służy do wyrażenia swojej opinii|<<< OPINII NIE PROWOKACJI!!!

|||||"i tu trafiłeś w sedno odnosnie macrada! Ponieważ nie wychodzi na podwórko bo nie jest akceptowany wśród rówieśników (nie dziwne) to siedzi na kompie i "walczy na słowa".Separacja od świata,młody wiek i duża dawka głupkowatych filmów doprowadziła do tego iz nie rozróżnia od rzeczywistości od fikcji! Harry Potter istnieje dla niego naprawdę!"||||

Do ciebie glisto nawet nie będę nic pisał bo jestes tego nie warty, ale powiem ci tyle że jestes tak obłąkany, żyjesz w świecie gdzie sam sie nie możesz odnaleźć. Skąd do cholery ty możesz wiedziec gdzie ja chodzę??? Skoro o tym wspomniałeś smiem wywnioskowac że ty sam masz problemy rodzinne i nie wychodzisz na dwór, ja przesiaduję na forum??? Naprawdę?? Jakos ciebie tu często widze! Ty napewno jesteś smrkiem młodszym ode mnie, po kolejne: nie oglądam głupkowatych filmów (zakładam ze nie pisałeś o HP). Czy ja gdzieś pisałem że HP istnieje naprawde?? Ty jesteś jakiś rozkojarzony, ty sam wierzysz w niego albo widzisz białe miotły naokoło siebie. Kto tu nie rozróżnia fikcji od rzeczywistości??? TY!! Sam wypisujesz jakies bzdety i zero w tym informacji.
HAHA jeśli ja jestem dziwny bo siedzę na forum (czasami) filmu który lubię oglądać to ty masz chyba zespół downa skoro przesiadujesz na forum filmu którego nienawidzisz, radzę tobie iść na rynek, sciagnąć majtki i polatac naokoło fontanny, ewentualnie lampy, chociaz wątpię że to tobie pomogło. Oskarżasz kogoś o coś z czym ty sam masz problem, I POTEM KTOŚ SIĘ DZIWI ŻE ODPOWIEDZI NA POSTY MATTHAUSA SĄ NA POZIOMIE 14-LATKA, ALE CO MU ODPISAC??? Matthauss to chore dziecko i wogóle nie dlatego że nie lubi filmu bo to w tej sytuacji zeszło na daleki plan.

Beliar

Macrad ,kiedy patrze tak na ciebie jestes fajna ajjj,pachniesz jak stajnia!

TorcidaTiger

a ty zato pachniesz jak świeża gnojówka
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''

TorcidaTiger

masz problem z rozróżnieniem płci, i kto tu jest dzieckiem NEO>>TY

Beliar

Z dziećmi NEO nie wygrasz. Niestety jest ich za dużo. Macrad te słowa są skierowane w szczególności do ciebie.

szkopson3000

Znalazł się bohater. Skąd wiesz że mam neo to popierwsze, po drugie: dyskryminacja?, po trzecie te słowa raczej pokieruj do Matthaussa (ty nie wiesz o co chodzi bo pojawiłeś sie w środku afery i zgrywasz ważniaka wszystkowiedzącego), po czwarte, za dużo jest takich chorych dzieci jak Matthauss, po piąte: jestem już prawie pewny że szkopson = matthauss

Beliar

Wie że masz NEO bo twój ojciec dzownił do nas i się żalił że przez ta Neostrade zawalisz gimnazjum. "dyskryminacja","afera"-wiesz do czego sie odnosza te terminy?? "szkopson=matthauss"-pudło Sherlocku! Kontynułuj bo zabawnie jest:)

Beliar

Macrad dziecko drogie daj sobie już spokój i idź pobawić sie zabawkami, bo przynosisz wstyd sobie i swoim rodzicom. Radze ci też nie używać terminów "dyskryminacja" i "afera jeśli nie wiesz co one znaczą, bo narażasz się tylko na śmieszność.

ocenił(a) film na 1
szkopson3000

Dobra już, przepraszam cię macrad za wszystko, a ty szkopson juz sie odwal bo mi wstyd robisz i przez ciebie wychodze na głupka. Jeeee, jaka jestem głupia, żałuję

TorcidaTiger_2

|"Wie że masz NEO bo twój ojciec dzownił do nas i się żalił że przez ta Neostrade zawalisz gimnazjum. "dyskryminacja","afera"-wiesz do czego sie odnosza te terminy?? "szkopson=matthauss"-pudło Sherlocku! Kontynułuj bo zabawnie jest:) "|

HAHA ja przynajmniej mam telefon a ty nie masz i jestes odcięty od swiata dlatego jesteś taki INNY. Ha i przynajmniej jestem w gimnazjum a ty jeszcze nie ukonczyłeś podstawówki bo ciebie wylali za latanie na lekcjach nago. Napewno jestes szkopsonem, piszecie tak samo o tym samym charakterze. Nom masz rację kontynułuj bo mi sie kończy powód do smiechu, pisz pisz więcej.

|"Macrad dziecko drogie daj sobie już spokój i idź pobawić sie zabawkami, bo przynosisz wstyd sobie i swoim rodzicom. Radze ci też nie używać terminów "dyskryminacja" i "afera jeśli nie wiesz co one znaczą, bo narażasz się tylko na śmieszność."|

Mówiło dziecko do dziecka... no chyba ty przynosisz sobie wstyd i swoim rodzicom, jesteś taki sam jak matthauss i nie chodzi tu wogole juz o ten film na którego forum teraz jesteśmy, kto go lubi kto go nie lubi, ale trzymanie z Matthausem to jak z szatanem. HAHA ty akurat wiesz co oznacza dyskryminacja i afera haha nie rozśmieszaj mnie, chociaż... nawalaj dalej, dzisiaj jest dzień śmiechu. Ja sie narażam na smieszność, hahaha no wybacz ale twoje narażanie w porównaniu z moim jest olbrzymie.
Powodujesz tylko aferę będąc nastepcą (zastępcą) Mathausa, i poco tu wszedłeś, skoro uwazasz sie za takiego wielce mądrego to dlaczego ze mną rozmawiasz? To idź sobie, miłej zabawy w piaskownicy.

|"Dobra już, przepraszam cię macrad za wszystko, a ty szkopson juz sie odwal bo mi wstyd robisz i przez ciebie wychodze na głupka. Jeeee, jaka jestem głupia, żałuję"|
HEH?! Chyba cię teraz powaliło. I kto tu ma rozdwojenie jaźni? I teraz ci się zebrało na przeprosiny?? No chyba za dużo się tego zebrało troche :/ No dobra to jest to jedno, ale teraz już nie rozumiem bo przed tem broniłeś Szkopsona (czyli siebie) a teraz taka odmiana? Chyba cię porąbało, chociaz masz rację przy Szkopsonie wychodzi sie na głupka... duży żal

Beliar

Dobrze debilu wiesz że to nie ja pisałem!Ktos wdupił mi się na konto!

TorcidaTiger

haha Załozyłeś sobie konto szkopsona i myslisz ze jak sobie racje przyznasz to bedziesz kims wielki, puknij sie w łeb o sciane i moge ci napisac tylko jedno

:::::::::::::::::::TROLL DETECTED:::::::::::::::::::::::::::
Matthauss.jre, Szkopson.jre, TorcidaTiger.jre

wykryto niegroźnego trolla neostradowego, eliminacja trwa...
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szkopson3000

Cała prawda o Macradzie:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=2be8aab18c1d 691cab242f98994ba185

TorcidaTiger

:::::::::::::::::::TROLL DETECTED::::::::::::::::::::::::::::

WYKRYTO TROLLA NEO. NIE ODPOSYWAĆ!!! ELIMINACJA GRZYBA MATTHAUSSA
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

TorcidaTiger

WYKRYTO TROLLA NEO. NIE ODPOSYWAĆ!!! ELIMINACJA GRZYBA MATTHAUSSA
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

TorcidaTiger