Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 330 tys. ocen
7,4 10 1 329664
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

K

ocenił(a) film na 4

Ogłaszam powstanie nowego gatunku kinowego - bo do rangi filmu takim partolesom jak
Zmierzch, Harypyter, czy Igrzyska Śmieci sporo brakuje - Gimbajzel. Głosować kto jest za i nie ma
nic przeciw :{

ocenił(a) film na 10
Kadente

aż pół piwa mi się rozlało czytając twój głupi komentarz...

ocenił(a) film na 4
lolexX123

z braku konceptu dobrze że przynajmniej alkohol jest po mojej stronie }K

ocenił(a) film na 7
Kadente

to filmy ale dla okreslonego odbiorcy... nikt nie każe Ci wybierac filmów sci-fi czy fantasy... znam ludzi, ktorzy takowych wcale nie ogladają i żyją...

ocenił(a) film na 8
MegaTM

Jejku już cię lubię w końcu ktoś napisał coś sensownego i racjonalnego :D

ocenił(a) film na 10
Kadente

przecież to ty sobie wybierasz gatunek... jak chcesz to oglądaj bajki animowane, mnie to nie przeszkadza, ale nie bądź mugolem i nie przesadzaj....

ocenił(a) film na 10
Kadente

AVADA KEDAVRA!

ocenił(a) film na 4
zgrywek112

abramakabra :P

ocenił(a) film na 4
zgrywek112

nie zadziałało

ocenił(a) film na 4
Kadente

Ponadto gau'ilt, czy wy nie umiecie czytać? Jak jest napisane "głosować kto jest za i nie ma nic przeciw" to się rozumie samo przez się, że każda litera ponad "nie", ostatecznie "nie zgadzam się" w wykonaniu przeciwników mojej tezy jest poza dyskursem...

użytkownik usunięty
Kadente

Powiedział koleś oceniający Transformers na 10, jak ja kocham takie kompromitacje :P można się pośmiać :P

ocenił(a) film na 4

Powiedziało dziecko oceniające przez potknięcie o klawisz, więc tu nawet śmiech jest emfazą niedostatku :K

użytkownik usunięty
Kadente

Haha jeśli chciałeś mnie tym urazić to ci się nie udało

ocenił(a) film na 4

Urazić maniaka? Wewnętrzna kontradykcja merytoryczna, że pozwolę sobie na opinię :D

użytkownik usunięty
Kadente

tak tak, to nie jest opinia tylko trolling z twojej strony, coś co nie ma fabuły czyli transformers oceniasz na 10, a Harry Potter na 4 czyli okazałeś się trollem...

użytkownik usunięty
Kadente

Transformers film bez fabuły oceniasz na 10... Mega słaby trolling