Ogłaszam powstanie nowego gatunku kinowego - bo do rangi filmu takim partolesom jak
Zmierzch, Harypyter, czy Igrzyska Śmieci sporo brakuje - Gimbajzel. Głosować kto jest za i nie ma
nic przeciw :{
to filmy ale dla okreslonego odbiorcy... nikt nie każe Ci wybierac filmów sci-fi czy fantasy... znam ludzi, ktorzy takowych wcale nie ogladają i żyją...
przecież to ty sobie wybierasz gatunek... jak chcesz to oglądaj bajki animowane, mnie to nie przeszkadza, ale nie bądź mugolem i nie przesadzaj....
Ponadto gau'ilt, czy wy nie umiecie czytać? Jak jest napisane "głosować kto jest za i nie ma nic przeciw" to się rozumie samo przez się, że każda litera ponad "nie", ostatecznie "nie zgadzam się" w wykonaniu przeciwników mojej tezy jest poza dyskursem...
Powiedział koleś oceniający Transformers na 10, jak ja kocham takie kompromitacje :P można się pośmiać :P
Powiedziało dziecko oceniające przez potknięcie o klawisz, więc tu nawet śmiech jest emfazą niedostatku :K
Urazić maniaka? Wewnętrzna kontradykcja merytoryczna, że pozwolę sobie na opinię :D
tak tak, to nie jest opinia tylko trolling z twojej strony, coś co nie ma fabuły czyli transformers oceniasz na 10, a Harry Potter na 4 czyli okazałeś się trollem...