Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 330 tys. ocen
7,4 10 1 329724
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

Wiecie mama mojej koleżanki zabroniła jej patrzeć na filmy o Harym Poterze :( bo podobno to są grzeszne filmy !!!!!!!!!!!!!! Taka laska z naszego podwórka podobno zachorowała na ROZDWOJENIE JAŹNI po obejrzeniu tego filmu :(((((((((((((((((((( Ja go nie widzialam bo moja mama się obawia że coś złego moze mi sie stać :(((((( A szkoda bo chciałam go obejrzeć :(

Kosmiczna_lasencja

to ja ci radzę, żebyś nie ogladął tego filmu tylko (nawet w tajmenicy przed mamą, jak to robił mój kumpel) przeczytał książkę !! :D bo jest o wiele lepsza od filmu :))

aneczqa91

sorki, tam miało być oglądałA i przeczytałA ;)

Kosmiczna_lasencja

Wiesz, w twoim przypadku obejrzenie tego filmu chyba rzeczywiście może pogorszyć twoją sytuację... :D

ocenił(a) film na 6
Kosmiczna_lasencja

nie chce obrazac twojej mamy ale wydaje mi sie...ze przesadza. Film wcale nie jest straszny ani nic z tych rzeczy i wątpie ze akurat od tego filmu ta "laska" zachorowala na rozdwojenie jaźni.A film jest spoko ale lepsze ksiązki.O wiele!;)

ocenił(a) film na 3
Arianne

gówno a nie przesadza.. ja jestem maniakiem harry;ego i widze co sie ze mną dzieje! nie moge sie od tej książki uwolnić!
Opowieści Harrego są złe!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 9
Kosmiczna_lasencja

Biedne jesteście (obie i ty i twoja koleżanka)!! Harrego oglądałam razem z mamą i z siortrą (8lat). Moja mamcia zabrała sie za czytanie książek, jest na razie na pierwszej części ale podoba sie jej.

Kosmiczna_lasencja

To już przesada ani film ani książka nie jest aż tak straszny by nie można było jej obejrzeć zresztą autorka pisząc tę książkę raczej miał na myśli młodszych czytelników
pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
sea

tu nie chodzi o to ze jest straszny tylko ze zawiera satanistyczne tresci - tak przynajmniej mowi moj proboszcz w kosciele

Kosmiczna_lasencja

haha ;d;d równie dobrze możesz dostać rozdwojenia jaźni po przeczytaniu "Kopciuszka" albo "Jasia i Małgosi" haha ;d;d;d. żałosne ;d;d;d

ocenił(a) film na 1
Kosmiczna_lasencja

Mama koleżanki miała rację. Film może nie jest grzeszny, ale głupi do cna.

ocenił(a) film na 9
Kosmiczna_lasencja

To chyba lekka przesada. Ze wszystkim trzeba z umiarem. Wątpie żeby twoja koleżaka zachorowała właśnie dlatego że obejżała ten film. A co do twojej mamy nie chcę cię urazić ale chyba mocno przesadza. Ja tam oglądałam go tyle razy a cały czas jet ze mną w porządku.

ocenił(a) film na 7
Kosmiczna_lasencja

Twoja koleżanka ma rozdwojenie jaźni na pewno po jhakimś szokującym przeżyciu, a nie po obejrzeniu filmu. A tobie radze oglądnac bo film spoksik jest.

ocenił(a) film na 7
Kosmiczna_lasencja

Taaaa napewno zachorowała na rozdwojenie jaźni
przeczytaj książkę
a filmy o HP to ni "grzesznie filmy"
Bez obrazy ale mama twojej koleżanki jest jakaś nie teges

Di_

hahaha smieszne! Niech mama twojej koleżanki sie dowie co jej córka naprawde ogladała bo nie sadze że HP. Boże jak można dostać rzodwojenia jaźni od obejrzenia filmu!! jakas psychiczna była?