Nie uwazacie ze wspaniale z rola radzi sobie Rupert Grint czyli RON ?? Dla mnie jest wspanialy pod wzgledem aktorskim :) nie wiem tylko dlaczego tak wszyscy zachwycaja sie jak gra Daniel Radcliffe czy tez Emma Watson?! Ludzie prawdziwy aktorski talent jest w Rupercie !!!!!!!!!!!!
Tak to prawda aktor kreujący Rona ma naprawdę wspaniało mimikę twarzy, dokładnie potrafi pokazać co w danym momencie odczuwa Ron. Też uważam, żę gra lepiej od Daniela, czy Emmy, ale jest jeszcze jeden aktor, który mnie ujął swoją grą, a mianowicie Alan Rickman, napisz co o nim sądzisz.
żeczywiśćie Alan Rickman jest świetnym aktorem, uwielbia grać czarne charaktery więc super gra Snape'a... To świetny talent aktorski... Bardzo mi się też podoba gra Ruperta, ona ma wspaniałą sztukę grania i super przedstawia Rona. Jego mimika twarzy i zachowania są jakby stworzone do grania Rona... mam nadzieję że nadal będzie taki fajny...
nara ziomy
Oczywiscie zgadzam się z moimi porzedniczkami-zresztą osobiście jestem większą fanką Ron'a niż pozostałych bohaterow-których kocham ale Ron'a ubóstwiam!! A Rupert Grint w tej roli jest genialnym Ron'em.Ta postać zapisana na kartkach książki jest stworzona dla Rupert'a! Nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli-mimika twarzy,zachowania,ta nieśmiałość i lęk przed wszystkim to po prostu prawdziwy Ron.Poza tym widac,że Rupert duzo nie musiał robic aby grać ron'a-on po prostu jest taki jak on.To widać w wywiadach.Poza tym jeśli chodzi o pozostałych aktorow to myslę iż tez świetnie kreuja swoje postacie-Daniel jako Harry przypomina go swoją odwaga,zdecydowaniem i częstym wpadaniem w kłopoty,potrafi przekazac emocje ktore odczuwa jego bohater-zwłaszcza genialnie wychodzi mu jak sie złości...Emma to typowa Hermiona-przemadrzała i wszystkowiedząca...Ma typową urodę kujonki i mimikę twarzy-od razu widac,ze coś sie jej nie podoba i ma odmienne zdanie.Snape jest genialny pod każdym względem-zwłaszcza ten jego zimny przenikliwy głos,który aż zamraża jak coś powie...Realizatorzy trafili w 10 wybierając aktorow.
Rupert ma prawdziwy talent i zalety nie tylko aktorskie... Chciałabym go poznać, żeby... domyślcie się sami.
rupert jest całkiem niezły no i może ma talet ale ja całą swoja uwagę zwracam na Rickmana :) to jest dopiero gość
Hm, myślę że po prostu większość fanów Daniela czy Emmy zwraca uwagę na wygląd ("Och Daniel Radcliffe jest taki piękny mam jego e-mail i chodzę z nim!!!" czy coś w tym stylu) a nie na grę aktorską... Nic do Daniela i Emmy nie mam, ale sądzę, że Rupert gra nieco lepiej ;) A wygląd to już inna kwestia...
Czyt. dla mnie aktor może sobie wyglądać jak mormon, troll, tykwa, ale jak dobrze gra to dobrze gra i koniec ;)
ehhh sie zaczyna. niech sobie te dzieciaki uwielbiaja tych mlodych aktorów, moze i są piękni. w chlopak, ktory gra Rona jest faktycznie najlepszy z ich trójki ;)