wytłumaczcie mi jedną rzecz...
dlaczego gdy Hermiona pojawia się na uczcie na końcu Harry'emu rzuca się w ramiona a Ronowi tylko ściska rękę? ;/
dziwne to jakieś
Czytałem w gazecie poświęconej Harremu że Emma Watson wstydziła się uściskać dwóch przy całej ekipie filmowej :P
ja bym powiedziala ze bez sensu jest ta wypowiedz, ze ona sie wstydzila! HALO! mowimy o aktorach... mi sie wydaje, ze tto predzej chodzilo o to,ze oni mieli sie ku sobie ale niby sie caly czas sprzczali itp xD
dopiero zaczalem moja przygode filmowa z HP i sadze ze Hermiona bedzie kiedys z Ronem a nie z Harrym!
Nie tak szybko, nie zapominajmy że Hermiona miała po drodze przygodę z Wiktorem Krumem, a Ron z Levander Brown.
To w książce jest opisane. Ale nie tamto ich spotkanie tylko relacje Rona i Hermiony... Ron był taki wstydliwy, a Hermiona uznała, że naruszy jego prywatność (czy coś w ten deseń) no i zawsze była związana bardziej z Harrym... A i Weasley na początku przecież jej nie trafił. Dlatego tak zrobiła. Tak mi sie wydaje ;)
Mi sie zdaje ze to przez to że Harry był jej prawdziwym przyjacielem juz wtedy.. a Ron najpierw jej dokuczał itp.. wiec nie wiedziała co zrobic chyba :D
a dla mnie to nawet było fajne jak sie pojawiła jak ron na nią spojrzał moim zdaniem może na to nie byli gotowi na usciskiwanie się i w książce i w filmie
kurwa, no rzeczywiście, rozkmina na cały dzień.Dlaczego zadajecie pytania
na poziomie trzynastolatków?;/;/;/.Cep by się domyślił że grają postacie
które się bardzo lubią, ale wstydzą się to okazać,koniec,kropka.Ale nie wy
musicie myśleć,a odpowiedź że Emma Watson wstydziła się uściskać jedną
osobę więcej, pomimo że jest aktorką,która gra jak by nie patrzeć w
wielkiej produkcji zwaliła mnie z krzesła;p, i nie jestem jakimś fanem
Harrego, żeby na to wpaść, tylko mam w przeciwieństwie do coponiektórych
włączone wszystkie zwoje w mózgu;p