PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

jak myślicie czy Syriusz wróci w 7 częsci?? czy Harry któregoś dnia zobaczy odbicie syriusza w lusterku (dzięki któremu sie kontatkowali?)
bo nie sądze zeby syriusz nie zył, on po prostu został gdzieś wysłany skąd "niema powrotu" ale skoro udało mu sie uciec z azkabanu......

Joga

Syriusz nie żyje. Zginął i już nie wróci. W 6 tomie było to dosyć jasno wytłumaczone...

ocenił(a) film na 8
blacki

nie...syriusz już chyba nie wróci..a poza tym to lusterko (o ile pamiętam) zostało rozbite

Piranha

czytałam, ze podobno kate rolling powiedziała że Syriusz żyje i wróci

goha88

Taa jasne wróci z zaświatów (z cienia) po walce z demonami, już nie jako Syriusz CZARNY (Sirius Black), ale jako Syriusz BIAŁY (Sirius White) :P:P:P
Pozdr

ocenił(a) film na 1
Joga

taaa... ja jeszcze nigdy nei slyszalem zeby rowling cso mowila o syriuszu i wogole o 7 czesci! ludzie zostawcie to gdybani ebo to nie ma sensu :|

andrew_20

a mi się wydaje ze Syriusz jednak wróci- przecież o ile dobrze pamiętam to nie było jego pogrzebu a jego ciało zostało za zasłonką...wydaje mi się że Syriusz wróci i pomoże Harremu zniszczyć horkrusy...

Joga

Jeśli Syriusz wróci-nie ważne czy biały, szary czy pomarańczowy w paski- to wielu osobom będzie się to kojarzyć tak jak Samuraji Donkey, bo powrót z zaświatów po wyczerpującej walce z czymśtam już jest no...nawet można zaryzykować stwierdzenie oklepany...a jeśli to będą stwory z piekielnych wymiarów to obrazi się jeszcze inna grupa ludzi ;)