Moim zdaniem jest to najlepsza część HP. Wiele się tu wydarzyło. Byłam na tym filmie w kinie z przyjaciółką, ale najpierw obejrzałam wersję z napisami w necie (i ta bardziej mi się podobała, polski dubbing jest okropny). Bardzo zaskakujące zakończenie i też bardzo smutne(aż się popłakałam). Czekam na kolejną część.;)
Zgadzam się. ;D I nie mogę się doczekać następnej części, choć żałuję, że będzie już ostatnia.. Seria HP bardzo mi się podobała, ale.. były lepsze i gorsze części.
Chociaż żałuję, że Voldemort umrze. :P Mógłby żyć. ;p
Ale i tak serie HP najlepiej ogląda się z przyjaciółką. ;D
jeśli ktoś nie czytał książki to faktycznie film jest bardzo dobry ale jak dla mnie za bardzo spłycili go.
Książka najlepsza z całej serii, film też.
Byłem przekonany po nieudanej(jak dla mnie najgorszej) 5 części, że to będzie kolejne amerykańskie ścierwo. Pierwsza i druga część były też w porządku miały w sobie to coś :D Co do dubbingu: dubbing zawsze jest fatalny, ale są wyjątki, jak dla mnie głos Dumbledora jest bardzo dobrze zrobiony, Snape też w porządku. Miałem na to nie iść, ale tak się jakoś złożyło, że poszedłem i nie żałuje.
Tak no niby co tu się wielkiego wydarzyło czego nie było w poprzednich częściach no raczej chyba nic.Pani Rowling chyba zaczeło brakować pomysłów na następne części o ile 4 część była fajna to następne były pisane na siłe kiczowate oraz zaczeły się powtarzać ja w tym filmie nie widze nic wielkiego do podniecania się.
Oceniam film bez odnoszenia się do książki, szczególnie, że czytałam ją już bardzo dawno temu i jeśli ominięto jakieś istotne sceny, to po prostu tego nie pamiętam. Lubię całą tą serię, podoba mi się bardzo świat który w niej stworzono, wszystkie efekty... Ogólnie rzecz ujmując, kiedy mam ochotę się odprężyć, włączam Harrego Pottera i nie ma siły żeby mi się nie podobało, nawet jeśli oglądam go po raz enty. W ogóle mam takie wrażenie, że nowsze części są jednak lepsze od tych pierwszych, nie wiem jak wy :D