Witajcie. Czy ma ktoś może adresy do aktorów z HP i KP? Najbardziej zależy mi na Watson, Alanie Rickman'ie, Danie i Jasonie Isaacs'u ;]
Z góry dziękuje.
Dziękuję bardzo ;))
Mam u ciebie dług wdzięczności ;pp
Alana:
Alan Rickman
Independent Talent Group Ltd.
Oxford House
76 Oxford Street
London W1D 1BS
UK
Watson:
Fan Mail Address:
Emma Watson
c/o Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavesden
Watford
Herfordshire
WD25 7LT
UK
Jason ( <333 )
Jason Isaacs
Independent Talent Group Ltd.
Oxford House
76 Oxford Street
London W1D 1BS
UK
Dan:
Daniel Radcliffe
c/o Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavesden
Watford
Herfordshire
WD25 7LT
UK
:D
A czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć na angielski prostą prośbę o autograf? xD
Pozdrawiam
A i jeszcze jedno. Nie wiecie jak to jest przypadkiem? Bo jak szwendałam się po forach zmierzchu to tam dziewczyny nie wysyłały zdjęć. A na te niby trzeba. Ktoś potwierdzi? Bo ja z angielskiego nie za dobra jestem ;(
Pisałam do Alana, nie wysłałam zdjęcia, ale list na 4 str :) A jego menadżerka to przeczytała i złapała p. Rickmana przed wyjazdem chyba do Francji i mam zdjęcie z dedykacją.
A przy okazji, macie sprawdzony adres do Toma? Chodzi mi po głowie napisaniedo niego...
Tom Felton
Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor
28-29 Haymarket
London SW1Y 4SP
UK
To znalazłam ale nie daje słowa ze sprawdzony. Ja pierwszy raz zamierzam coś wysłać. a mogę wiedzieć co do niego napisałaś?
< maślane oczka >
Plisss. xD
Pisałam ogólnie o sobie- co lubię, za czym nie przepadam, że go poznałam po obejrzeniu HP ale lubię też inne filmy, wymieniłam parę, które oglądałam i pewnie napisałam coś o tym, że nie mogę się doczekać innych... I pewnie jak będę pisać do Toma ta napiszę coś podobnego, bo co innego się pisze ludziom?
Pisałam ogólnie o sobie- co lubię, za czym nie przepadam, że go poznałam po obejrzeniu HP ale lubię też inne filmy, wymieniłam parę, które oglądałam i pewnie napisałam coś o tym, że nie mogę się doczekać innych... I pewnie jak będę pisać do Toma ta napiszę coś podobnego, bo co innego się pisze ludziom, których się nie zna?
Czy ma ktoś adresy takich osób jak:
-Helena Bonham Carter
-Johnny Depp
-Keira knightley
-Daniel radcliffe
-Alan Rickman
-Antonio Banderas
-Bruce Willis
-Liv tyler
Bo chciałabym autograf ze zdjęciem!!!
niestety nie mamy ale rozglądnę się jeszcze.
Sorry za tamto źle sformułowane pytanie
tom@tomfelton.com
to email jaki znalazłam do niego . mam nadzieje że dobry.
Pozdrawiam.
Właśnie też ten znalazłam. I napisałam już tam, zobaczymy, czy coś z tego będzie. Wiecie może czy jak się wysyła listy do Anglii to też trzeba wrzucić tam te kupony międzynarodowe na odpowiedź?
Ale ja tak nie uważam, ja to wiem. Napisałam na ten adres i był problem z dostarczeniem wiadomości.
Ja też bym napisała do Toma, ale nie wiadomo czy adres jest dobry ten co wcześniej podał ktoś:) a co pisałyście? jak wysyłałyście takie listy?:)
możesz spróbować i na ten i na ten. nic nie zaszkodzi. może nawet 2 dostaniesz i jeden przyjaciółce dasz xD
Poszukajcie na Departamencie Tajemnic, w dziale dla fanów jest osobny artykuł z adresami aktorów, a nuż coś się znajdzie ^^
http://www.deptajem.pl/deptajem/readarticle.php?article_id=108
Na Departamencie Tajemnic znalazłam to:
Tom Felton - Draco Malfoy
Strona WWW: www.tomfelton.com
E-mail: tom@tomfelton.com
Adres:
C/O Warner Bros.
4000 Warner Blvd.
Burbank, CA 91522
to jest adres agencji, już sama nie wiem na który wysłać:P
Na fanmailu na stronie każdego aktora macie na dole komentarze, więc możecie zobaczyć, co komu przyszło. Jeśli są podane dwa adresy, to ludzie zazwyczaj piszą na który wysyłali ;)
No weszłam na te komentarze tych osób i większość pisała na ten adres i otrzymała odpowiedź i zdjęcie.
Address:
Charlotte Deer Management, 37 Lodge Road, Fetcham, Surrey, KT22 9QY, England
tylko to bylo w 2005 roku, no ale możliwe, ze jeszcze działa ten adres:)
a to do Toma? nie trzeba pisać Tom Felton? skąd będą wiedzieli że to do niego? Oo
Myślę, że są tak prostym językiem, że zrozumiesz ;) Ale w razie czego możesz wkleić, to Ci przetłumaczę
Hi MissShine
Thank you for your feedback
Would you have a scan of the envelope and picture you received please?
If so, you are in the run for the $10 gift certificate.
Evanna Lynch on Fanmail.biz | Previous Feedback(s) Received
Fanmail
Hi Peggy
Welcome to this forum & thank you for your feedback
Would you have a scan of the envelope you received?
If so, you are in the run for the $10 allposters.com gift certificate.