Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325755
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Mam dość dziwne pytanie dotyczące tego zdjęcia ;
http://gfx.filmweb.pl/ph/24/02/142402/119084.1.jpg , znajduje się ono bowiem w galerii filmu a ja niestety nie mogę skojarzyć gdzie występowała tam taka scena ;/
Proszę bardzo o pomoc w rozszyfrowaniu o co chodzi :)

ocenił(a) film na 8
Kingusia_92

właśnie! też mnie intryguje to zdjęcie. Ma ktoś jakieś pomysły?

Cheyennee

Chyba niestety nikt nie ma pomysłu xD

Kingusia_92

Myślę że to jakieś zdjęcie z planu.Albo scena która została wycięta i będzie można ją zobaczyć na DVD.

ocenił(a) film na 7
tekken2

Mnie dziwi że ktoś się jeszcze o to pyta... Już z 20 jest wątków na ten sam temat.

Jest to zdjęcie z gazety którą przegląda Harry na początku filmu

ocenił(a) film na 7
chowder

a tak tak dobrze widziałem je wtedy patrzyłem wyrażnie

chowder

hmm kilka razy przeglądnąłem tę scene i to zdjęcie nie jest w tej gazecie ;/ przypatrzcie się uważniej na necie można ogladnac ten film.
ale co do pytania zalozyciela tematu : to zdjęcie raczej promocyjne nie jest więc ta scena z malfoyem musiała być wycięta w filmie.

ocenił(a) film na 10
Kingusia_92

To jest z "Insygniów Śmierci" we Dworze Malfoy'a - powyższe zdjęcie zostało opublikowane w sieci kilka miesięcy temu i prawdopdobnie jest to ujęcie promocyjne kręconego właśnie "Harry'ego Pottera" :-)

Kingusia_92

Nie wydaje mi się, żeby w insygniach Lucjusz tak beztrosko popijał sobie winko. W książce przypominał raczej strzęp człowieka. Pewnie promocyjne. Albo z wyciętych. W drugiej części była fajna scena z Malfoyami, którą wycięli i dali w dodatkach. Może i tym razem...

ocenił(a) film na 6
Kingusia_92

myśle że odpowiedź na to pytanie otrzymamy w dodatkach specjalnych na dvd aściślej w scenach usuniętych

rafal_z1

Znaczy mało prawdopodobne, żeby to zdjęcie było z Insygnii ;/
A jeżeli jest z usuniętej sceny to macie pomysł z jakiej ??
Bo Lucjusz tak sobie spokojnie siedzący w fotelu to dziwny moment w tej części ;)

ocenił(a) film na 8
Kingusia_92

poza tym Lucjusz rzekomo przebywa w Azkabanie... więc jaka byłaby to wycięta scena?

Cheyennee

Tak przebywa - I ja ci o tym powiedziałam xD

Jaka to scena ??

ocenił(a) film na 8
Kingusia_92

To miał być ruchomy obraz w filmie HP6