Obecna część czy kiedy będzie ostatnia część?? Wszystko zależy od miejscowości i kina. W niektórych będzie puszczany przez pół roku albo i dłużej, a w innych może zniknąć po miesiącu albo w ogóle się nie pojawić.
Chodzi mi o Księcia Pólkrwi. Dlaczego dziwne? Zwykle chodze do kina jakos blisko premiery wiec nie mam pojecia ile dany film bedzie wyswietlany w kinach.
Po prostu chcialam isc jeszcze raz i nie wiem czy zdaze, dlatego pytam.Dziekuje za odpowiedz
Jak to już było wspomniane, zależy od kina. Wejdź na stronę internetową tego kina, które Cię interesuje i sprawdź repertuar.
Z tego co wiem, Potter jest jeszcze grany, ale na wersję z napisami już się nie załapiesz (wiem, bo też chciałam pójść drugi raz).
To znaczy że wcześniej taka była? Cholera, byłam dziś na Potterze, ale niestety w 3 kinach mieli tylko dubbing. Gdybym wiedziała to wcześniej... Co zrobić, obejrzę z napisami jak wyjdzie na DVD.
Oczywiscie zanim tutaj napisalam sprawdzalam repertuar mojego kina ale bylo tylko do czwartku, w piatek podadza nowy.
No to nie za fajnie, bo bylam na premierze na dubbingu, i chcialam sie w przyszlym tygodniu wybrac na napisy,ale trudno:) dzieki :P
Czyżby Helios? :D Tam zawsze podają tylko do czwartku, też mnie to wkurza.
Tak, były napisy. I właśnie dlatego wybrałam się do innego miasta ;) Sieć kin Helios miał Pottera z napisami, przez pierwsze chyba dwa tygodnie. Już nie puszczają, a szkoda, bo bardzo chciałam obejrzeć jeszcze raz. Na przyszłość: jeśli będziecie mieli okazję, to wybierzcie napisy, film jest wtedy o niebo lepszy.
30 sierpnia a co skończył się sezon już 2 dni temu bo mieszkam na wsi w mieście się skonczyl a jeszcze będzie w Japonii i Australii
Odpowiem, bo widzę, że tu sami "eksperci" się wypowiadają.
Film będzie w kinach, do czasu wydania DVD, a to z kolei wydarzy się w chwili, gdy dystrybutor filmu stwierdzi, że zyski z pokazów kinowych nie są już dochodowe i za mało ludzi chodzi do kina, żeby go oglądać.
Niektóre filmy wchodzą tylko do kin, "ekspercie". Niektóre filmy znikają, zanim chętni widzowie się o nich dowiedzą.
Jeszcze niech "ekspert" poda konkretną datę, bo mimo jego fachowego wyjaśnienia niczego nowego się nie dowiedzieliśmy i autorka tematu dalej nie wie kiedy pottera skończą grać.
Kiedy "Pottera" skończą grać wie tylko Bóg, i ewentualnie szefostwo Heliosa. Pytanie zadane w temacie uważam za, bardziej lub mniej udaną, próbę zwrócenia na siebie uwagi przez "Hermioneczkę".
Żadna próba zwrócenia uwagi. Może po prostu ma inne plany i chce pójść za tydzień, a nie chce seansu przegapić. Ktoś, kto często chodzi do kina orientuje się jak długo puszczane są filmy, więc umiałby odpowiedzieć, i ona właśnie takiej osoby szuka.
filmy puszczane są tak długa, jak długo ludzie oglądają je w kinach. Wystarczy popatrzec na rezerwacje na seanse, żeby zorientować się czy w natepnym tygodniu film będzie e wentualnie nadal wyświetlany. Ale osoba, która pyta się "do kiedy film będzie puszczany w kinie" na forum filmu chyba nie jest tak mądra, żeby wpaść na ten pomysł.
Tak , nie mam nic innego do roboty tylko probowac zwrocic na siebie uwage, mam 8 lat i brak innych zainteresowan. Mr.Gaga zalozylam tutaj temat 1 raz od nie wiem jak dlugiego czasu.... Oszalec mozna. Zadalam pytanie normalni ludzie udzielili odpowiedzi, nie masz ochoty sie wypowiadac zamilcz, chyba ze jestes na tyle sfrustrowany by komus ublizac;] pozdrawiam
Cóż, w moim, jakby nie patrzeć, dość małym mieście na Mazurach Harry'ego numer 6 nie było jeszcze wcale. I we wrześniu też nie będzie, a już i tak siłą się powstrzymuję od ściągnięcia sobie kiepskiej wersji z sieci.
Lepiej idź do kina, lepszy efekt na dużym ekranie ;) Uważam, że warto trochę (nawet i dużo) poczekać i zobaczyć film w kinie w porządnej jakości. Nawet, jeśli film się nie spodoba.
Chociaż jeśli filmy dochodzą do Twojego kina z taką prędkością, to chyba szybciej dostaniesz na dvd ;)
Wiek o niczym nie świadczy, a to, że od dłuższego czasu nie założyłaś tematu na forum tego filmu nie usprawiedliwia faktu, że wątek jest po prostu głupi. Miałem ochotę się wypowiedzieć i to zrobiłem.