PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Pierwszy raz zobaczę i już się doczekać nie mogę, jeszcze 40 minut ^^. Czy mi się wydaje czy TVN
pierwszy raz 6 część nadaje? O.o A każdą z serii Harry Potter uwielbiam, coś w sobie te filmy i
książki mają - zapewne coś z magii...

ocenił(a) film na 9
samosia94

Już rok temu dawali Księcia. Debiut w TV zaliczą za dwa tygodnie Insygnia, cz. I. Podejrzewam, że za rok TVN zaserwuje nam już komplet.

użytkownik usunięty
samosia94

a ja się spóźniłam całe 40 minut... jestem beznadziejna... czy będą powtarzać księcia choćby i o 2 w nocy? porażka o czym ja myślę :<

Ja na taką możliwość się przygotowałem i postanowiłem, że sobie nagram Księcia Półkrwi :)

użytkownik usunięty
bodzio12

zazdroszczę ;))

użytkownik usunięty
samosia94

lol, na jakim Ty świecie żyjesz? premiera była 4 lata temu, naprawdę czekałaś tyle czasu, żeby durny tvn go puścił zamiast wcześniej sto razy obejrzeć w internecie? ._.

ocenił(a) film na 9

Żyję na tym samym świecie co ty . I nie żałuję że zobaczyłam tę część dopiero teraz, warto było czekać. Równie dobrze że właśnie w tym momencie, ponieważ za 2 tyg prawdopodonie bedzie część Insygnia Śmierci, więc miałam na bierząco. A tak a propo filmów w necie nie oglądam, ale nie chce mi się dalej tłumaczyć, bo to moja sprawa. LOL

ocenił(a) film na 6
samosia94

Przecież w każdej chwili możesz obejrzeć w sieci :P

ocenił(a) film na 9
gry270

Gdybym zobaczyła w necie, to Internet by mi się skończył :D