Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325755
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Dodatki:-)

ocenił(a) film na 8

Jutro mam zamiar zakupić płytę DVD... Czy może mktros napisać mi co ciekawego umieścili w dodatakach specjalnych? Z góry dziękuję i pozdrawiam;-)

ocenił(a) film na 8
Matie

uups! dwa raazy umieściłem podobną informację... przepraszam, to przez mój internet:-)

ocenił(a) film na 7
Matie

Harry Potter i książę półkrwi będzie wydany w Edycji Specjalnej 2 DVD z polską wersją dubbingową oraz napisami do wersji oryginalnej, zawiera następujące dodatki (wszystkie dodatki w wersji z polskimi napisami):

Dwupłytowe Wydanie Specjalne DVD:
Zbliżenie na obsadę i filmowców Harrego Pottera: naszymi przewodnikami po planie są Matthew Lewis (Neville Longbottom) oraz Alfred Enoch (Dean Thomas). W zajmujący sposób przedstawiają nam oni aktorów oraz opisują swoje pozafilmowe zainteresowania podczas dnia spędzonego na planie z ekipą filmową.
Rok z życia J.K. Rowling: fascynujące spojrzenie na prywatne życie J.K. Rowling podczas roku, kiedy pisała ostatnią część serii Harry Potter i insygnia śmierci (49:32)
Jednominutowe wywiady: aktorzy mają dokładnie 60 sekund na opisanie własnej osoby, doświadczeń, związków i innych cech.
O czym myślisz? Tom Felton zadaje aktorom serie szybkich pytań na temat ich upodobań. (6:41)
Spojrzenie na Czarodziejski Świat Harrego Pottera. Okazja do zajrzenia w głąb fascynującego świata magii wykreowanego przez Universal Orlando® Resort na Florydzie (11:38)
Dodatkowe sceny (6:31)
Wydanie Blu-Ray posiada całą powyższą zawartość na dwóch dyskach Wydania Specjalnego plus:
funkcję WB Maximum Movie Mode, a na niej komentarze reżysera Davida Yatesa, producentów Davida Heymana oraz Davida Barrona, a także aktorów Daniela Radcliffe'a, Ruperta Grinta, Emmy Watson oraz Toma Feltona (1:38:00)
film kinowy (wersja o standardowej rozdzielczości)