Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325702
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Ta gra polega na tym, że piszecie jakieś pytanie związane z FILMEM ,,Harry Potter i..." (NIE KSIĄŻKĄ, bo niektórzy pisali pytania do książki i troszkę to skomplikowało sprawę:) ).
N.p: Snape, czy Macgonagall.
Odpowiada jedna osoba na jedno pytanie (to jest taki łańcuszek) i odpowiada n.p Snape (bo można wybrać tylko jedną odpowiedź).Po wybraniu odpowiedzi dana osoba pisze kolejne pytanie n.p: Sowa , czy Feniks? Kolejna osoba, załóżmy że tym razem to będę ja, i odpowiadam Feniks. I zadaję kolejne pytanie itd..itd...
To taki jakby łańcuszek, jak już pisałam powyżej :D. POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO GRY! :D

AktorkaDD

Ja zacznę:D
Umbridge, czy Knot? :D Pamiętajcie!! >>>> PYTANIA ZADAJEMY TYLKO ZWIĄZANE Z FILMEM, NIE Z KSIĄŻKĄ! :)

ocenił(a) film na 10
AktorkaDD

Umbridge
Voldemort czy Harry?

piotr111

Hmm... Trudne pytanie :) Ale niech będzie Harry, bo te Sam - Wiesz - Kogo zbrodnie ;)..heh.. To Harry ;D
PS.: DZIĘKI, ŻE ZAJRZAŁEŚ :D ^^
Severus Snape, czy Albus Dumbledore??

ocenił(a) film na 10
AktorkaDD

Nie ma za co:P
Znowu trudne; uwielbiam Snape'a, ale Dumbledore to jednak Dumbledore, ostatecznie Dumbledore

piotr111

okej, a pytanie? nie zadałeś pytania ;D oki to ja już zadam ;D
Tonks, czy Lestrange? (chodzi tu o nazwiska, rodziny, czyli Bellatrix Lestrange i Rudolf Lestrange - jej mąż i Nimfadora Tonks i jej matka, czyli Andromeda Tonks) ;D - podałam tu przykłady członków tych oto rodzin. Wiadome jest, że Bellatrix Lestrange jest ciotką Nimfadory Tonks, ponieważ jest siostrą Andromedy Tonks, a Adromeda jest matką Nimfadory :D.

AktorkaDD

Lestrange.

Slughorn czy Lockhart?

ocenił(a) film na 7
butiamthechosenone

Są to dwie różne postacie. Trudno wybrać lepszego z nich. Każdy ma swoją dobrą historię :) Jednak postawię na Lockharda - fajny był i w książce i na filmie :)

Pytania związane tylko z filmem, tak? no to hm....
Walka Harry' ego z Quirellem czy z Bazyliszkiem?