PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324943
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Kogo sobie wyobrażacie w roli prof. Slughorna??..Co wy na to żeby zagrał go Anthony Hopkins??;):D:D

Mr_MarQx

Szczerze to nie mam pojecia ... co do Hopkinsa hmm troche charakteryzacji no i moze ...

ocenił(a) film na 8
Starzyk

Hopkins?? nie przejdzie... ale może ktoś inny... nie mam pojęcia.

Mr_MarQx

Danny DeVito - z wyglądu jak najbardziej pasuje, do tego wydaje mi się, że potrafiłby dobrze zagrac te rolę

ocenił(a) film na 7
Mr_MarQx

Anthony Hopkins jest wg mnie idealnym Marvolem Gauntem : oto plakat, stworzony przeze mnie jakiś czas temu (Ród Gaunta)

http://img519.imageshack.us/my.php?image=rdgauntaaa0.jpg

ocenił(a) film na 8
MaX_20

plakat nawet, nawet ;-P to zależy, jak kto sobie wybrażał sobie ich ród ;-D

Pzdr...

Kikuuuni

Ja mam dwóch kandydatów: Jim Broadbent i Bob Hoskins :D

użytkownik usunięty
Master

No cóż Antony Hopkins na pewno świetnie by zagrał, ale to nie przejdzie...on nie zechce zagrać w takim filmie.

użytkownik usunięty

A Danny DeVito...któż wie? Jestem za!

Mmm Anthony Hopkins bardzo by pasowal..nawet pochodzi z wIElkiej Brytanii ale musze przyznac racje Melodie_jodie ... nie zgodzilby sie na role w hp..niestety

ocenił(a) film na 8
Mr_MarQx

hehe Anthony Hopkins?? marzenieeee boshe... ale piekne... Anthony jest za wilkim aktorem aby zagrac w takim filmie!! nie badzicie samolubni... ;] to jest jasne ze zdobywca OSKARA!! nie przyjdzie zagrac do Harry'ego jeszcze jako 2 lub 3 planowa postac... ale coż marzenia sa dla ludzi ;P

ewa46k

Rowan Atkinson

użytkownik usunięty
fifionek_1991

Rowana Atkinsona po prostu nie cierpię...nie przezylabym go w tej roli...choć z drugiej strony Slughorna też nie lubie, wiec...akurta by się zgadzało