Jak sądzicie, których scen nie mogą skasować? Moim zdaniem MUSI być scena, w której Tom Riddle pyta Slughorna o horkruksy, gdyż jest to bardzo ważna scena i potem Harry stara się dowiedzieć coś o nich. A waszym zdaniem??
tak oczywiście!! a teraz: bardzo bym się zawiodła jakbym nie zobaczyła pocałunku ginny i harry'ego:) nie mogą usunąć sectumsempry na malfoyu!! nie mogą usunąć katie i przeklętego naszyjnika!! nie mogą usunąć teleportacji! ---tu kierowałam się bardziej tym co CHCIAłABYM, zobaczyć w filmie, a nie tyym co jest dobre dla książki:) więc myślę że dużo osób może się ze mną nie zgodzić.........
ostatniej sceny kiedy Harry rozmawia z Ginny i jej slow: " knew this would happen in the end. I knew you wouldn't be happy unless you were hunting Voldemort. Maybe that's why I like you so much." eh...sweet...
Mam nadzieje że nie pominą scen ze Snapem i Dumbeldorem ... moga dodać jakieś nowe :D tak jak to zrobili w IV częśći
Oczywiście pogrzebu Dumbledore'a - oczekuję, że zrobią go naprawdę efektownie (i że wzruszę się ponownie, w kinie :))
fajnie, gdyby dodali przyjęcie u Slughorna i bodajże 5 rozdział "Za dużo Flegmy"
chciałabym też zobaczyć, jak Voldemort prosi Dumbledore'a o posadę i oczywiście wzruszający pogrzeb, ehh...
Wątku z Felixem nie mogą usunąć bo jest to bardzo ważne do zdobycia wspomnienia. Przydałoby się też jak Harry całuje Ginny ( choć sądzę, że ta scena zostanie rozwalona... nie wiem czemu, ale tak sądzę ) I musi być ta rozmowa Dumbla z Draco ( na pewno będzie!! )
Pozdro
heh.. wytna wam wiecej niz sie wam wydaje. popatrzcie na IV... ja juz nie wiarze zbyt duzych oczekiwan i optymistycznych wizji z filmami. martwi minie tlyko to ze musze czekac na 7 czesc pottera a pozniej juz nie bedzie zadnej...
mam nadzieję, że nie pominą wątku Remus-Tonks, a dokładniej sceny w szpitalu kiedy, ach, Nimfadora po raz kolejny próbuje przekonać Lupina, że się myli, ach ach..
taa.. ja mam bardzo małe wymagania.. nic więcej od tej części nie wymagam..
nie sądzę żeby wycieli to jak harry całuje ginny... bo twórcy aż się palą żeby pokazywać miłość gł. bohaterów... to już było widać w 3 części: sądzę że to pokarzą:) i mam taką nadzieję:)
oczywiscie że nie mogą usunąć scen z moim kochanym Ronem !!!!!! i wspaniałomyślnym Snapem!!!!!! oczywiscie mogą wyciąc scey z potterem.... hihihihi, i oczywiście sceny z Dumbledorem i McGonagall !!! (czekajcie a to jest ta część gdzie Luna ma kolczyki-rzdkiewki? (co?) jeśli tak to one mają być w tym filmie :D) i jeszcze ten śpiew Feniksa mają zrobić cudowny!!! no i chyba to wsyztsko... (co?)
oczywiście żeby nie było żadnych nie porozumień to sceny z Dumbledorem i McGonagall mają być NIE usunięte :]
wiecie ci? przypomniało mi sie że jak czytałam 1 część pottera i po przeczytaniu 1 rozdziały miałam wrażenie że McGonagall i Dumbledore są kochankami (hahaha) i wiecie co? od tamtj pory cały czas mam takie wrażenie i wogóle :D:D
Ja wogóle bardzo ubolewam, że nie cała książka znajduje się w filmie (choć oczywiści zdaję sobie sprawę, że jest to niemożliwe...) Super by było gdyby film został podzielony na 3 częsci po 3 godzinki :D:D:D:D:D \ Ach marzenie
No marzenie, ale chyba niestety niemożliwe do spełnienia... Choć mogliby zrobić to tak jak Matrixa, że podzielić na 2 i puścić po kilku miesiącach...
Wiem co mogą USUNĄĆ :P śmierć Dumbledore'a :D
Wiem oczywiście że to niestety nie możliwe... :/ Ale pomarzyć zawsze wolno...
Musza puscic rozmowe Dambledora z zawsze ślicznym Draco i nie moga pominąć BEKOWEGO pocałunku Harrego i Ginny:):):):):):)
Jak dla mnie mogą zrobić film 6 godzinny albo i dłużej ^. Nie obraziłabym się i w kinie też bym wytrzymała.
A ja to bym chciała żeby zostawili wszystkie momenty w których był Riddle (albo Voldemort, jak kto woli), bo moim zdaniem to te były najciekawsze a nie jakiś pogrzeb czy buziak xD
lubie patrzeć na quidditcha jak grają :D:D:D a tak wogole to muszą byc wszystkie wspomnienia bo sa one wazne dla ksiazki i nie moze zabraknac czegoś o książce i jak harry z eliksirów wymiata :D:D:D
nie moze zabrakna tego jak harry z dumbledorem ida do slughorna.
nie moze zabrakna rona jak caluje sie z levander i jak "zabujał" się w romildzie. nie moze zabraknąć sectusempry i levirocorpus. nie moze zabraknac wizyta dumbledora u dursleyów i coś smiesznego czyli jak filchowi rosną pazury u nogi albo jak goylowi przykleja sie jezyk do podniebienia. no i nie moze zabraknąć zgredka i stworka sledzacych malfloya.
wiem ze napisalem całą ksiazke ale to jest WAZNE!!!!!!!!!
NO TO TYLE:d:d:d