Hmmm...myślałem, że nie może być gorszego "Pottera", niż "Zakon", ale po tym co czytałem, wydaje mi się, że się myliłem. Ponieważ nie będzie (podobno) wielu wątków, np. pogrzebu Dumbledore'a, wielu postaci, np. Fleur i Billa i podobno ma być tak na Norę (chociaż tego nie możemy być pewni, bo to tylko takie domniemania, na podstawie zwiastuna). Więc skoro Yates dołoży sceny których być nie powinno, a nie będzie scen, które muszą być, to moim zdaniem z "Księcia" będzie taki shit jak z "Zakonu".
Pozdrawiam!
http://www.filmweb.pl/topic/1094987/Czego%C5%9B+tu+nie+rozumiem.html
To może nie wiedziałeś, wejdź sobie na ten link:)
Nie podobno, a na pewno tych scen nie będzie, ale za to zobaczymy atak na Norę. Są to oficjalne informacje, chyba, że w czasie, gdy przełożona jest premiera, dokręcą jakieś sceny robiąc niespodziankę fanom. A jak książki nie ocenia się po okładce, tak filmu po trailerze i zapowiedziach. Ja i tak nie idę do kina na HP, oczekując czegoś super. Lepiej podejść do tego na wesoło, szczególnie, że tym razem ważną rolę odegrają sznurówki Harry'ego^^.
Tak dokładnie :P Dlatego mimo że trailer jest nawet fajny to nie znaczy że film cały taki będzie :P Nie no joke, ale szczerze mówiąc mam nadzieje że to co gadają aktorzy o 6 części filmu jest jakąś brednią i w lipcu nie zobaczymy gorszej szmiry od 5 części