PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324961
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

lol czemu HP i Książe połkrwi jest od 12 a ZF od 15? lol duza bardziej straszna i mroczna jest 6 heh no i ten fagment "Z twarzy i piersi Malfoya buchnele krew jakgy ktos ciął go na odlew niewidzialnym mieczem"heh i to sie nadaje dla 12-latkow?

toto_13

Pewnie, że się nadaje... Ja 13 lat skończę we wrześniu. Myślisz, że będę się tego bała? Przeciwnie, jestem bardzo ciekawa tego momentu. Ale patrz, że mogą go pominąć.

użytkownik usunięty
toto_13

martwisz sie tym? mój brat ma 10 lat ale i tak będziemy pewnie z rodzicami oglądać gdziekolwiek to bedzie ( TVN czy DVD :> )

toto_13

lol wy byscie w kinie na 4 czesci jakie jaja babka zakrywala oczy swojemu synowi [niewiem ile lat ale jakis mlody byl] na scenie gdy falszywy Moody zmienial sie w prawdziwa postac to dopiero jaja byly

ocenił(a) film na 7
Ciemny_Wilk

Jezu! Ludzie, czy wyście rozum postradali? To dopiero będzie za półtorej roku, a Wy tutaj się zastanawiacie czy poleci krew, czy może jednak nie... nawet piąta cześc nie jest w kinach a wy snujecie wielkopomne plany.... LITOSCI!

toto_13

No nie wiem... Faktycznie jako książka 6 część wydawała mi się dużo straszniejsza niż 5. Na przykład to jak Harry'ego i Dumbledore'a otoczyły inferiusy...

Neithan138

Mnie sie wydaje, że tylko na razie jest tak napisane. Napewno szósta część Harrego Pottera nie będzie od 12 lat. Przecież oni dopiero zaczeli to kręcić i na razie nie wiedzą od ilu to lat będzie, ale jestem pewna, że nie od 12. Tam jest zbyt dużo scen, które dzieci od lat 12 nie powinny ogladac, a reżyser chocby stanl na glowie nie może ich ominąć.

ocenił(a) film na 8
balba

Moim zdaniem nie autorowi strony ,chodziło o to że 5 częśc jest od 15 lat, a ta od 12. Ale to jest tylko moje zdanie.
A co do tego że to 6 część powinna być od 15 lat, a nie 5 to się z tym zgadzam. Mówiąc to, nie twierdzę wcale, że osoby, które nie mają 15 lat będą się bały to oglądać. Ja też JESZCZE nie mam 15 lat, ale to nie zmienia faktu, że nie wiem jak, ale na bank, pójdę na 5 część ;-D

Pzdr...

Kikuuuni

Ja nie mam jeszcze 13 lat skończonych i nie wyobrażam sobie, żebym nie poszła na 5 część. Pachnidło też było od 15 lat a nikt nic nie gadał jak wchodziłam na salę.

ocenił(a) film na 8
rose_3

I to jest właśnie to... Oznaczenia są tylko po to, żeby dorośli się nie czepiali ;-D

Pzdr...

użytkownik usunięty
Kikuuuni

dlatego od pietnastu poniewaz bedzie ukazana cala trojkatna scena milosna pomiedzy harym, dumbledorem a takze telesforem.

pozdro

użytkownik usunięty

ty czlowieku to do domu juz idz bo nie moge cie czytac:/