PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=142402}

Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 325 tys. ocen
7,5 10 1 324930
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

A mnie nurtuje jedno...kto to ten R.A.B do cholery:D

Dzierzba

Ogólnie znana już całemu światu prawda(?) głosi, że jest to Regulus Augustus (czy jakoś tak) Black. Brat Syriusza. Sama Autorka miała to rzekomo potwierdzić.

finez7

Ale jest powiedziane w 5 części że on NIe żyje...

Dzierzba

Zaciekawiła mnie wypowiedz przedmówczyni XD Możliwe iż to okaża się prawdą. Jednak tak się zastanawiam przeciesz brat Syriusza był śmierciołżercą czyżby jednkak był dobry? No nie wiem zobaczymy.

roksinka

A przecież Glizzdogon miał sie jakoś Harremu odpłacić za to że go w 3 części nie dał śmierciożercom.. może to on?

roksinka

A kto powiedział, że ten kto wykradł horkruksa był dobry??? A może zrobił to na zlecenie Voldemorta?)? Kto to wie???

Dzierzba

Regulus Arcturus Black, brat Syrisza. Taka jest moja wersja. powiedziane jest w piatej części, ze on nie zyje, ze zanil go Voldemort... A może Voldemort kazał mu cos zrobić a on uciekl...? Tylko właśnie on był śmierciżercą, a może tylko szpiegował?

Dzierzba

Brat Syriusza... Mogłoby tak być. No np. był śmierciożercą, nawrócił się :), odkrył tajemnicę Voldemorta, znalazł horkruksa, zniszczył go, Voldemort się o tym dowiedział i go zabił :) I tyle. Tak mogło być, ale nie wiem. Jedyną osoba, ktora wie kim był, bądź kim jest ten R. A. B. jest sama J. K. Rowling :D Ale pożyjemy, zobaczymy. Na pewno wszystkiego dowiemy się w 7. części :D

grindes

Moim zdaniem może to być Regulus, ale sądzę, że to było by za proste. Rowling pewnie nas czymś zaskoczy, tak samo jak to było np z Księciem Półkrwi (bo któż przewidywał, że to będzie Snape????)

Pozdro